Isprobaj Kompare garanciju,

ne košta te ništa!

Usporedi i kupi najbolje auto osiguranje, a ako drugdje pronađeš jeftiniju ponudu od one koju kupiš kod nas, mi ćemo ti vratiti novac i policu pokloniti.

Kompare garancija

Usporedi cijene 10 auto osiguranja, odaberi najbolju ponudu za sebe i kupi online. Oko svih pitanja pomažu ti Kompareovci koji sitna slova i opće uvjete osiguranja imaju u malom prstu.

1 telekom paketi Unutar 3 dana od kupovine možeš potražiti sadržajem istu, ali jeftiniju službenu ponudu osiguravajuće kuće!
2 telekom paketi Ako nam pošalješ sadržajem istu, ali preko 6% jeftiniju ponudu od police kupljene kod nas - vraćamo ti novac! PROVJERI DETALJE
3 telekom paketi Policu kupljenu na kompare.hr zadržavaš, ali besplatno jer mi plaćamo cijeli iznos osiguranja!

U slučaju da se predomisliš i odustaneš od kupovine, ali ne pronađeš bolju ponudu, nema problema! Javi nam se kako bi ti stornirali policu i vratili novac. Isprobaj još danas Kompare garanciju!

 Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013., Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13- 37/38

Imaš pitanje?

Želiš brz i točan odgovor?

Tu smo za tebe od ponedjeljka do petka 08 do 20 h, a subotom od 09 do 14 h. Nazovi nas na 01 555 0666 ili zatraži ponudu besplatno i bez obaveze.