Odaberi najbrži i najjeftiniji fiksni internet za sebe u nekoliko klikova

Usporedi više ponuda (uz našu pomoć) i odaberi najbolju opciju za sebe. Brzo i jednostavno ugovori fiksni internet bez ugovorne obveze.

SAZNAJ VIŠE

Priču znaš, baš svi operateri imaju najbolje ponude...

... Ali samo je jedna najbolja za tebe! Naš je posao da ti je pronađemo. Dopusti da za tebe usporedimo 50 različitih ponuda i pročitamo sva sitna slova. To radimo svakodnevno i u tome smo najbolji.

Možda ti za istu količinu novaca možemo osigurati bolju uslugu ili istu uslugu za manje novaca. Od nas ćeš dobiti objektivan savjet i mogućnost da uslugu aktiviraš samo jednim pozivom.Pronađi najbolji internet bez ugovorne obveze.

Želim da me nazovete u roku 30 min!

Zašto koristiti Kompare...

STRUČAN I ISKREN SAVJET

Kompareovci imaju prethodno iskustvo u telekom industriji, znaju sve detalje o infrastrukturi i paricama, a stvarnu brzinu interneta za svakog operatera mogu provjeriti u 2 minute.

OBJEKTIVNO I BESPLATNO

Ne preferiramo nijednog ponuđača, a sitna slova imamo u malom prstu. Naša je usluga za tebe potpuno besplatna jer proviziju naplaćujemo telekom operaterima za svaki sklopljeni ugovor.

BRZA AKTIVACIJA USLUGE

Nema čekanja na javljanje operatera, uvijek komuniciraš s istom osobom - mailom ili telefonski. Tvoj ti je savjetnik na raspolaganju za sva pitanja i nakon što aktiviraš uslugu.

Pročitaj iskustva Kompare kupaca...

Imaš pitanje?

Na raspolaganju smo ti!

Tu smo za tebe od ponedjeljka do petka od 8 do 20h, a subotom od 9 do 14h. Nazovi nas na 01 555 0666 ili zatraži besplatni povratni poziv. Bez obaveze.

Želim da me nazovete u roku 30 min!

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove Općenita obavijest klijentima osiguranja o uvođenju eura

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 kn

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber