Zaba nudi kredite s povoljnijim uvjetima

Zagrebačka banka i ove godine uvodi ponudu “Uđite na prava vrata” s posebnim uvjetima stambenog kreditiranja do 30. rujna 2015., a u suradnji agencijama za promet nekretninama.

U ponudi su nekretnine diljem Hrvatske u suradnji s partnerima: Bonus nekretnine (Zagreb), Dogma nekretnine (Rijeka), Devkus (Osijek), Euro-interijeri (Zagreb), Kastel-Zagreb (Zagreb), Libertas inženjering (Dubrovnik), MT – nekretnine (Bjelovar), Kvart (Požega), Mamilović nekretnine (Našice), Opereta (Zagreb), Procella nekretnine (Vinkovci), Tasman nekretnine (Osijek), Zane (Zagreb).  

Iznos kredita koji možete zatražiti je od 15.000 do 2.000.000 kuna, uz promjenjivu kamatnu stopu od 4,95%, efektivnu kamatnu stopu (EKS) od 5,06%, te rok otplate do 30 godina s mogućnošću početka otplate do 12 mjeseci. Obrada kreditnog zahtjeva se ne naplaćuje.     

Primjerice, za nekretninu iz ponude čija se kupnja financira ovim kreditom u iznosu od 500.000 kuna, s rokom otplate od 20 godina, kamatnu stopu 4,95% i EKS 5,06%, mjesečni anuitet iznosit će 3.285,99 kuna.     

Uvjeti i pogodnosti financiranja Zabinim stambenim kreditom omogućuju da vam se krediti odobravaju u kunama uz povoljnu, promjenjivu kamatnu stopu, a kreditni zahtjev se obrađuje bez naknade. Kao instrument osiguranja dovoljna je nekretnina koja se kupuje, čija procijenjena vrijednost mora odgovarati najmanje 100% iznosu kredita. Banka Vam daje mogućnost odgode otplate i do 18 mjeseci bez naplate kamate (za vrijeme prvog razdoblja odgode otplate za rođenje djeteta), jednom tijekom otplate kredita. Za ovaj kredit nije vam potreban status klijenta Banke.     

Za više informacija koji kredit vama najbolje odgovara, usporedite ponude kredita na kompare.hr

 

Usporedi osiguranja, kupi online i uštedi. Klikni!

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber