Zaba nudi kredite s povoljnijim uvjetima

Zagrebačka banka i ove godine uvodi ponudu “Uđite na prava vrata” s posebnim uvjetima stambenog kreditiranja do 30. rujna 2015., a u suradnji agencijama za promet nekretninama.

U ponudi su nekretnine diljem Hrvatske u suradnji s partnerima: Bonus nekretnine (Zagreb), Dogma nekretnine (Rijeka), Devkus (Osijek), Euro-interijeri (Zagreb), Kastel-Zagreb (Zagreb), Libertas inženjering (Dubrovnik), MT – nekretnine (Bjelovar), Kvart (Požega), Mamilović nekretnine (Našice), Opereta (Zagreb), Procella nekretnine (Vinkovci), Tasman nekretnine (Osijek), Zane (Zagreb).  

Iznos kredita koji možete zatražiti je od 15.000 do 2.000.000 kuna, uz promjenjivu kamatnu stopu od 4,95%, efektivnu kamatnu stopu (EKS) od 5,06%, te rok otplate do 30 godina s mogućnošću početka otplate do 12 mjeseci. Obrada kreditnog zahtjeva se ne naplaćuje.     

Primjerice, za nekretninu iz ponude čija se kupnja financira ovim kreditom u iznosu od 500.000 kuna, s rokom otplate od 20 godina, kamatnu stopu 4,95% i EKS 5,06%, mjesečni anuitet iznosit će 3.285,99 kuna.     

Uvjeti i pogodnosti financiranja Zabinim stambenim kreditom omogućuju da vam se krediti odobravaju u kunama uz povoljnu, promjenjivu kamatnu stopu, a kreditni zahtjev se obrađuje bez naknade. Kao instrument osiguranja dovoljna je nekretnina koja se kupuje, čija procijenjena vrijednost mora odgovarati najmanje 100% iznosu kredita. Banka Vam daje mogućnost odgode otplate i do 18 mjeseci bez naplate kamate (za vrijeme prvog razdoblja odgode otplate za rođenje djeteta), jednom tijekom otplate kredita. Za ovaj kredit nije vam potreban status klijenta Banke.     

Za više informacija koji kredit vama najbolje odgovara, usporedite ponude kredita na kompare.hr

 

Usporedi osiguranja, kupi online i uštedi. Klikni!

 

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove Općenita obavijest klijentima osiguranja o uvođenju eura

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 kn

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber