fbpx

RBA predstavila novu VISA Platinum karticu

Raiffeisenbank Austria d.d. (RBA) prva je banka na hrvatskom tržištu koja u svojoj ponudi ima ekskluzivnu kreditnu karticu VISA Platinum. Jedna od najprestižnijih kreditnih kartica na svijetu predstavljena je danas na atraktivnoj prezentaciji u lounge baru Matis u Zagrebu.

RBA VISA Platinum kreditna kartica je premium kartica koja sa sobom donosi brojne novitete i pogodnosti. Ponosni korisnik uz nju dobiva besplatno UNIQA dodatno zdravstveno osiguranje, UNIQA putno zdravstveno osiguranje, osiguranje kupljene robe kao i produženo jamstvo na kupljenu robu. Ova prestižna kartica korisnicima pruža sigurnost i udobnost kako na putovanjima tako i kod kuće, a za sva pitanja i pomoć mogu se obratiti svom menadžeru poslovnog odnosa u Raiffeisen banci.

UNIQA dodatno zdravstveno osiguranje među ostalim uključuje sistematski pregled jednom godišnje, neograničen broj medicinski indiciranih dijagnostičkih obrada i laboratorijskih pretraga te jedan specijalistički pregled godišnje po potrebi. Kako bi se korisnici RBA VISA Platinum kartice osjećali sigurno i kada su u inozemstvu, tu je i UNIQA putno zdravstveno osiguranje koje uz naknadu troškova medicinskih usluga u inozemstvu, uključuje i naknadu nužnih troškova nastalih u slučaju kašnjenja leta ili prtljage, kako za osobu koja je vlasnik kartice tako i za njene suputnike, ukoliko su i njihove zrakoplovne karte plaćene bilo kojom RBA karticom.

Korisnici za robu koju su platili RBA VISA Platinum karticom imaju na raspolaganju kratkoročno osiguranje u slučaju gubitka, krađe ili slučajnog oštećenja robe (osiguranje vrijedi 90 dana od dana kupnje) te osiguranje za kupljenju robu koje omogućuje produženo jamstvo do 24 mjeseca od dana kupnje u odnosu na jamstvo koje daje proizvođač.

“Izuzetno nam je drago što našim klijentima prvi možemo ponuditi ovako prestižnu karticu i što tako s Visom nastavljamo odličnu suradnju. Osmislili smo niz pogodnosti koje korisnicima donose sigurnost i bezbrižnost u raznim životnim situacijama. Bez obzira jesu li na putu ili uživaju kod kuće, briga o zdravlju uključena je u ovaj luksuzni proizvod te klijentima nudi potrebnu sigurnost. U vremenima kada se brzo živi i putuje, RBA VISA Platinum kartica korisnicima pomaže da ugodno i sigurno stižu na odredišta”, rekla je prilikom predstavljanja kartice Vlasta Žubrinić Pick, članica Uprave Raiffeisen banke, nadležna za Sektor poslovanja sa stanovništvom.

Posebne pogodnosti korisnici kartice mogu osjetiti kada su na putovanjima. Bilo da njeni korisnici putuju poslovno ili privatno, poseban tretman im je zajamčen.

Program Priority Pass omogućava korisnicima RBA VISA Platinum kartice besplatan pristup u više od 600 VIP salona na zračnim lukama. Bez obzira kojom klasom ili aviokompanijom putovali, u salonima ih čeka besplatno piće i hrana, WI-FI, novine, časopisi te prostor za ugodan i ispunjen boravak do polijetanja zrakoplova. Uz ovaj program, korisnici VISA Platinum kartice imaju mogućnost ugovaranja Speed Pass usluge po povoljnijim uvjetima, što im omogućava brzi prolazak i izbjegavanje gužve na više od 285 zračnih luka, kroz koje ih vodi osobni asistent.

“Visa je vrlo zadovoljna što je RBA prepoznala potrebe i očekivanja korisnika premium platežnih kartica u Hrvatskoj te da je prva hrvatska banka koja je plasirala proizvod takve vrste na tržište. Sve više i više korisnika zahtijeva nove pogodnosti od svojih kartica, a RBA VISA Platinum kartica omogućuje pristup jedinstvenim nagradama i iskustvima te korisnicima pruža veću platežnu moć, sigurnost, vrijednost i prikladnost od gotovine. Od putovanja, kupovine pa do ugostiteljstva, Visa Platinum omogućuje platinum korisnicima pristup prestižnom stilu života“, rekla je Gorana Perišić Kranjčec, Visa country manager za Hrvatsku.

Uz prihvaćenost u preko 200 država diljem svijeta, na nekoliko milijuna prodajnih mjesta i skoro dva milijuna bankomata, RBA VISA Platinum kreditna kartica idealan je proizvod za klijente s visokim očekivanjima.

 

Usporedi osiguranja, kupi online i uštedi. Klikni!