Zašto je pametno imati putno osiguranje

Pripremate se za put, skoro sve je spremno, ali još nemate putno osiguranje?

Bez brige, Kompare stručnjaci vam mogu pomoći i pronaći najbolju ponudu za osiguranje kako biste bezbrižno i sigurno mogli uživati u svom putovanju.

Osiguranje za putovanje je uvijek pametno imati, a uz kompare.hr brzo možete saznati najbolje kombinacije cijena i pokrića. Naravno, cijena police ovisi o tomu kamo i s kim putujete, o razlogu puta i što želite osigurati. Bez obzira na to što odlučite, potrudit ćemo se pronaći vam najjeftinije putno osiguranje.

putno osiguranje

Vrste putnog osiguranja

Putno osiguranje može uključivati četiri vrste osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje od posljedica nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja.

U slučaju zdravstvenih tegoba, putno zdravstveno osiguranje pokriva troškove liječenja i lijekova za vrijeme boravka i puta u inozemstvo, troškove medicinskog prijevoza, troškove spašavanja u cijelom svijetu, stomatološke troškove s ciljem oslobađanja od nepodnošljive boli i troškove prijevoza iz inozemstva u hrvatsku bolnicu ili doma, vas i jedne osobe u pratnji.

Osiguranje od nezgode pokriva zaštitu od svih iznenadnih događaja uslijed kojih je nastupila invalidnost ili smrt.

Osiguranje prtljage će vam nadoknaditi štetu u slučaju gubitka, krađe ili nekog drugog događaja zbog kojeg ste ostali bez svog kofera.

Osiguranje od otkaza putovanja znači da će vam osiguravajuća kuća pokriti dio iznosa za troškove putovanja, u slučaju da ste zbog bolesti ili neke druge nepredviđene situacije prisiljeni odustati od putovanja.

Godišnje putno osiguranje

Ako tijekom godine često putujete, najpametnije je ugovoriti godišnje putno osiguranje. Ta će vam polica vrijediti za bezbroj putovanja kroz godinu, bilo da planirate kratke izlete, shoppinge preko granice ili put oko svijeta. Policu možete ugovoriti samo za sebe ili za cijelu obitelj.

Važne pojedinosti

Što uključuje osnovno pokriće?

Osnovno pokriće uključuje hitnu medicinsku pomoć koja je nastala kao posljedica iznenadne bolesti ili nezgode osiguranika za vrijeme puta.

Što se može dodatno ugovoriti?

Dodatno možete ugovoriti više pokrića, ovisno o tomu što vam je najbitnije i što točno želite. U današnje je vrijeme dobro znati da možete odabrati COVID-19 pokriće kako biste se zaštitili na vrijeme. Ako na primjer putujete autom, možete ugovoriti auto asistenciju. Također, možete ugovoriti osiguranje kašnjenja leta ili gubitak prtljage.

Obratite pozornost na iznos osiguranja!

Naznačeni iznos osiguranja na izračunu i u ponudi najveći je novčani iznos koji će osiguravajuća kuća isplatiti po jednom štetnom događaju.

Odaberite najbolje putno osiguranje

Uštedite svoje vrijeme i novac te ugovorite putno osiguranje online – iz udobnosti svog doma. Za vas ćemo besplatno usporediti cijene, pojasniti vam detalje svih pokrića i pronaći ponudu koja najbolje odgovara vašim željama.

Za sva vaša pitanja, dostupni smo od ponedjeljka do petka od 8 do 20 sati i subotom od 9 do 14 sati na broj 01 555 0666 ili mail osiguranje@kompare.hr.

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber