fbpx

Poklanjamo vam besplatno putno osiguranje

kompare-putno-01

Ugovorite policu obveznog auto osiguranja do 04.12. i na poklon dobivate besplatnu policu putnog osiguranja. Putno osiguranje možete iskoristiti do 15. veljače 2017.

Kažu da nije bitan cilj, nego putovanje. A kako bi to putovanje bilo što sigurnije, u suradnji sa Sava osiguranjem, pripremili smo vam besplatnu policu putnog osiguranja.

 

Kako do besplatnog osiguranja? 

Ugovorite policu auto osiguranja do kraja studenog na kompare.hr i odmah dobivate kupon za besplatno putno osiguranje. Aktivirate ga pozivom na broj telefona koji se nalazi na kuponu, a originalnu policu vam šaljemo mailom.

 

Što zapravo dobivate?

Uz ugovorenu najpovoljniju policu auto osiguranja, dobivate policu putnog osiguranja za sebe ili člana obitelji. Kupon za putno osiguranje vrijedi za putovanja u Hrvatskoj ili inozemstvu u trajanju do 8 dana, a pokriće po polici iznosi 15.000 eura.

kompare-putno-02

Što je pokriveno osiguranjem?

Sezona skijanja je pred vratima, a ozljede na snijegu su česte. Uz Sava putno osiguranje jedino o čemu ćete na zimovanju razmišljati je kako se što bolje odmoriti.

Putnim osiguranjem pokriveno je liječenje u slučaju bolesti i/ili nezgode, kroničnih bolesti poznatih prije putovanja, lijekovi, hitne stomatološke usluge. Policom je pokriven i trošak povratka u domovinu te gubitak službenih isprava.

Po želji, policu možete i nadoplatiti te proširiti pokrića.

Imate dodatnih pitanja? Slobodno nam se javite.

 

Ugovori auto osiguranje odmah – online! →