Poklanjamo vam besplatno putno osiguranje

kompare-putno-01

Ugovorite policu obveznog auto osiguranja do 04.12. i na poklon dobivate besplatnu policu putnog osiguranja. Putno osiguranje možete iskoristiti do 15. veljače 2017.

Kažu da nije bitan cilj, nego putovanje. A kako bi to putovanje bilo što sigurnije, u suradnji sa Sava osiguranjem, pripremili smo vam besplatnu policu putnog osiguranja.

 

Kako do besplatnog osiguranja? 

Ugovorite policu auto osiguranja do kraja studenog na kompare.hr i odmah dobivate kupon za besplatno putno osiguranje. Aktivirate ga pozivom na broj telefona koji se nalazi na kuponu, a originalnu policu vam šaljemo mailom.

 

Što zapravo dobivate?

Uz ugovorenu najpovoljniju policu auto osiguranja, dobivate policu putnog osiguranja za sebe ili člana obitelji. Kupon za putno osiguranje vrijedi za putovanja u Hrvatskoj ili inozemstvu u trajanju do 8 dana, a pokriće po polici iznosi 15.000 eura.

kompare-putno-02

Što je pokriveno osiguranjem?

Sezona skijanja je pred vratima, a ozljede na snijegu su česte. Uz Sava putno osiguranje jedino o čemu ćete na zimovanju razmišljati je kako se što bolje odmoriti.

Putnim osiguranjem pokriveno je liječenje u slučaju bolesti i/ili nezgode, kroničnih bolesti poznatih prije putovanja, lijekovi, hitne stomatološke usluge. Policom je pokriven i trošak povratka u domovinu te gubitak službenih isprava.

Po želji, policu možete i nadoplatiti te proširiti pokrića.

Imate dodatnih pitanja? Slobodno nam se javite.

 

Ugovori auto osiguranje odmah – online! →

 

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber