Poklanjamo vam besplatno putno osiguranje

kompare-putno-01

Ugovorite policu obveznog auto osiguranja do 04.12. i na poklon dobivate besplatnu policu putnog osiguranja. Putno osiguranje možete iskoristiti do 15. veljače 2017.

Kažu da nije bitan cilj, nego putovanje. A kako bi to putovanje bilo što sigurnije, u suradnji sa Sava osiguranjem, pripremili smo vam besplatnu policu putnog osiguranja.

 

Kako do besplatnog osiguranja? 

Ugovorite policu auto osiguranja do kraja studenog na kompare.hr i odmah dobivate kupon za besplatno putno osiguranje. Aktivirate ga pozivom na broj telefona koji se nalazi na kuponu, a originalnu policu vam šaljemo mailom.

 

Što zapravo dobivate?

Uz ugovorenu najpovoljniju policu auto osiguranja, dobivate policu putnog osiguranja za sebe ili člana obitelji. Kupon za putno osiguranje vrijedi za putovanja u Hrvatskoj ili inozemstvu u trajanju do 8 dana, a pokriće po polici iznosi 15.000 eura.

kompare-putno-02

Što je pokriveno osiguranjem?

Sezona skijanja je pred vratima, a ozljede na snijegu su česte. Uz Sava putno osiguranje jedino o čemu ćete na zimovanju razmišljati je kako se što bolje odmoriti.

Putnim osiguranjem pokriveno je liječenje u slučaju bolesti i/ili nezgode, kroničnih bolesti poznatih prije putovanja, lijekovi, hitne stomatološke usluge. Policom je pokriven i trošak povratka u domovinu te gubitak službenih isprava.

Po želji, policu možete i nadoplatiti te proširiti pokrića.

Imate dodatnih pitanja? Slobodno nam se javite.

 

Ugovori auto osiguranje odmah – online! →

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber