Participaciju se može platiti i UNIQA karticom!

Korisnici UNIQA dopunskog zdravstvenog osiguranja svojom karticom mogu plaćati participaciju u primarnoj zdravstvenoj zaštiti. To znači da karticom UNIQA dopunskog osiguranja možete platiti preglede kod obiteljskog liječnika, ginekologa i stomatologa te osnovnu listu lijekova u ljekarni.

Participaciju se može platiti i UNIQA karticom!

Potpisanim ugovorom s Hrvatskim zavodom za zdravstveno osiguranje (HZZO) UNIQA je svojim korisnicima omogućila jednostavnije korištenje zdravstvenih usluga uz izravno plaćanje troškova participacija koji su im se dosad refundirali putem dostavljenih računa na adresu UNIQA-e.

Prilikom korištenja usluge, osoba mora samo pokazati važeću policu ili karticu zdravstvenog osiguranja kako bi je liječnik, ljekarnik ili stomatolog zabilježio u sustavu. Time će UNIQA troškove pregleda platiti direktno na račun HZZO-a.

[bctt tweet=”Uz UNIQA karticu odsad možete platiti preglede! #dopunsko #uniqa #Hrvatska”]

S obzirom da je ovo relativno nova mogućnost za UNIQA-ine korisnike, moguće je da pojedine zdravstvene ustanove neće odmah znati za informaciju o novom načinu naplate participacije te UNIQA moli korisnike za strpljenje.

U relativno kratkom roku isti način plaćanja omogućit će se i za lijekove s dopunske ili ‘B’ liste lijekova HZZO-a te participaciju u bolnicama. Dotad će se korisnicima taj trošak refundirati kao i dosad, dostavom plaćenih računa na adresu UNIQA-e.

Polica UNIQA-e ovime postaje najkonkurentnija na tržištu s obzirom na cijenu i način plaćanja, a ako još niste zaštitili sebe i svoju obitelj, vrijeme je da to napravite. Kompare je za vas napravio usporedbu svih polica na tržištu i omogućio vam online ugovaranje – iskoristite priliku!

 

Ugovorite Uniqa osiguranje online! →

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Kontakt

ONLINE KUPOVINA

Kompare garancija Kompare poklon bon Postupak ugovaranja Načini plaćanja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

GDPR Opći uvjeti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

© 2012-2019 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38