Participaciju se može platiti i UNIQA karticom!

Korisnici UNIQA dopunskog zdravstvenog osiguranja svojom karticom mogu plaćati participaciju u primarnoj zdravstvenoj zaštiti. To znači da karticom UNIQA dopunskog osiguranja možete platiti preglede kod obiteljskog liječnika, ginekologa i stomatologa te osnovnu listu lijekova u ljekarni.

Participaciju se može platiti i UNIQA karticom!

Potpisanim ugovorom s Hrvatskim zavodom za zdravstveno osiguranje (HZZO) UNIQA je svojim korisnicima omogućila jednostavnije korištenje zdravstvenih usluga uz izravno plaćanje troškova participacija koji su im se dosad refundirali putem dostavljenih računa na adresu UNIQA-e.

Prilikom korištenja usluge, osoba mora samo pokazati važeću policu ili karticu zdravstvenog osiguranja kako bi je liječnik, ljekarnik ili stomatolog zabilježio u sustavu. Time će UNIQA troškove pregleda platiti direktno na račun HZZO-a.

[bctt tweet=”Uz UNIQA karticu odsad možete platiti preglede! #dopunsko #uniqa #Hrvatska”]

S obzirom da je ovo relativno nova mogućnost za UNIQA-ine korisnike, moguće je da pojedine zdravstvene ustanove neće odmah znati za informaciju o novom načinu naplate participacije te UNIQA moli korisnike za strpljenje.

U relativno kratkom roku isti način plaćanja omogućit će se i za lijekove s dopunske ili ‘B’ liste lijekova HZZO-a te participaciju u bolnicama. Dotad će se korisnicima taj trošak refundirati kao i dosad, dostavom plaćenih računa na adresu UNIQA-e.

Polica UNIQA-e ovime postaje najkonkurentnija na tržištu s obzirom na cijenu i način plaćanja, a ako još niste zaštitili sebe i svoju obitelj, vrijeme je da to napravite. Kompare je za vas napravio usporedbu svih polica na tržištu i omogućio vam online ugovaranje – iskoristite priliku!

 

Ugovorite Uniqa osiguranje online! →

 

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove Općenita obavijest klijentima osiguranja o uvođenju eura

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 kn

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber