Osiguranje imovine pomaže kad je najteže

Elementarne nepogode, provale, požari redom su strahote koje se događaju drugima, ne želimo ni pomisliti da bi takvo što moglo prijeći i naš prag. Većina hrvatskih kućanstava ne osigurava svoju imovinu, ali po cijeni već od 23 lipe dnevno za stan veličine 60 m2 ili za 1 kunu dnevno za kuću veličine 200m2 vrijeme je da ozbiljno razmislite o stambenom osiguranju.

Iako je Hrvatska zemlja u kojoj više od 80% stanovništva živi u nekretnini koju posjeduje, navika osiguravanja imovine od štete još uvijek ne postoji. Mogućnost da osigurate kuću od 200m2 po cijeni od 369,90 kuna godišnje s osnovnim pokrićem ili već za 523,26 kune sa osiguranjem od izljeva i poplava čini se isplativom investicijom u miran san.

Nazovite nas na 01/5550666 i savjetnik za osiguranje će vam dati preporuku što je najbolje napraviti za vašu imovinu, uz pojašnjenje svih pokrića i mogućnosti osiguranja pokretnina unutar kuće ili stana. Konačni odabir je uvijek vaš.

Poigrali smo se i s kompare.hr izračunom osiguranja imovine u stanovima za vas.  Cijena od 82,62 kune na godinu za stan veličine 60 m2 u osnovnoj varijanti s osiguranom vrijednosti stvari od 120.000 kuna ili ona od 150,66 kuna na godinu s osiguranjem i od izljeva i poplava se čine više nego prihvatljivima. Za iznos od 200 do 300 kuna godišnje osigurana vrijednost vaših stvari će biti i veća, a spisak pokretnina koje su pokrivene policom gotovo sveobuhvatan (može uključivati osiguranje odjeće, gotovog novca, umjetnina, osobnih dokumenata…).

Valja napomenuti da je osnova za izračun osiguranja, a tako i pokrića, građevinska tj. jedinstvena po kvadratu za sve objekte iste vrste, a ne tržišna cijena kuće. Osiguranje najčešće ugovara vlasnik, ali može i najmoprimac. Osigurana imovina naziva se “predmet osiguranja”. Pravo na isplatu uvijek ima oštećenik odnosno vlasnik predmeta osiguranja, a osigurava se privatna imovina koja se sastoji od nekretnina (građevinski objekt, boje i obloge te stakla) i pokretnina koje se u njemu nalaze (stvari kućanstva).

Ako živite u stambenoj zgradi sva je prilika da je građevinski dio već pokriven nekom policom osiguranja koju je ovlaštenik zgrade ugovorio za cijeli objekt. Ali takva polica ne uzima u obzir vašu imovinu koju možete osigurati zasebno. Hrvatska specifičnost jest da je lavovski dio stambenih osiguranja ugovoren kod podizanja kredita kao od banaka nametnuta obaveza i pokriva samo osnovne stavke i ne uključuje rizike kao što su na primjer provala, puknuće cijevi, potres ili lom stakla.

Razmislite je li manje od 1 kune na dan vrijedno ekstra troška kad nevolja pokuca na vrata, a kad odlučite poduzeti nešto, dozvolite kompare.hr-u da vam pomogne u odabiru.

 

Usporedi osiguranja, kupi online i uštedi. Klikni!

 

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber