Osiguranje imovine pomaže kad je najteže

Elementarne nepogode, provale, požari redom su strahote koje se događaju drugima, ne želimo ni pomisliti da bi takvo što moglo prijeći i naš prag. Većina hrvatskih kućanstava ne osigurava svoju imovinu, ali po cijeni već od 23 lipe dnevno za stan veličine 60 m2 ili za 1 kunu dnevno za kuću veličine 200m2 vrijeme je da ozbiljno razmislite o stambenom osiguranju.

Iako je Hrvatska zemlja u kojoj više od 80% stanovništva živi u nekretnini koju posjeduje, navika osiguravanja imovine od štete još uvijek ne postoji. Mogućnost da osigurate kuću od 200m2 po cijeni od 369,90 kuna godišnje s osnovnim pokrićem ili već za 523,26 kune sa osiguranjem od izljeva i poplava čini se isplativom investicijom u miran san.

Nazovite nas na 01/5550666 i savjetnik za osiguranje će vam dati preporuku što je najbolje napraviti za vašu imovinu, uz pojašnjenje svih pokrića i mogućnosti osiguranja pokretnina unutar kuće ili stana. Konačni odabir je uvijek vaš.

Poigrali smo se i s kompare.hr izračunom osiguranja imovine u stanovima za vas.  Cijena od 82,62 kune na godinu za stan veličine 60 m2 u osnovnoj varijanti s osiguranom vrijednosti stvari od 120.000 kuna ili ona od 150,66 kuna na godinu s osiguranjem i od izljeva i poplava se čine više nego prihvatljivima. Za iznos od 200 do 300 kuna godišnje osigurana vrijednost vaših stvari će biti i veća, a spisak pokretnina koje su pokrivene policom gotovo sveobuhvatan (može uključivati osiguranje odjeće, gotovog novca, umjetnina, osobnih dokumenata…).

Valja napomenuti da je osnova za izračun osiguranja, a tako i pokrića, građevinska tj. jedinstvena po kvadratu za sve objekte iste vrste, a ne tržišna cijena kuće. Osiguranje najčešće ugovara vlasnik, ali može i najmoprimac. Osigurana imovina naziva se “predmet osiguranja”. Pravo na isplatu uvijek ima oštećenik odnosno vlasnik predmeta osiguranja, a osigurava se privatna imovina koja se sastoji od nekretnina (građevinski objekt, boje i obloge te stakla) i pokretnina koje se u njemu nalaze (stvari kućanstva).

Ako živite u stambenoj zgradi sva je prilika da je građevinski dio već pokriven nekom policom osiguranja koju je ovlaštenik zgrade ugovorio za cijeli objekt. Ali takva polica ne uzima u obzir vašu imovinu koju možete osigurati zasebno. Hrvatska specifičnost jest da je lavovski dio stambenih osiguranja ugovoren kod podizanja kredita kao od banaka nametnuta obaveza i pokriva samo osnovne stavke i ne uključuje rizike kao što su na primjer provala, puknuće cijevi, potres ili lom stakla.

Razmislite je li manje od 1 kune na dan vrijedno ekstra troška kad nevolja pokuca na vrata, a kad odlučite poduzeti nešto, dozvolite kompare.hr-u da vam pomogne u odabiru.

 

Usporedi osiguranja, kupi online i uštedi. Klikni!

 

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove Općenita obavijest klijentima osiguranja o uvođenju eura

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 kn

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber