Osiguranje imovine pomaže kad je najteže

Elementarne nepogode, provale, požari redom su strahote koje se događaju drugima, ne želimo ni pomisliti da bi takvo što moglo prijeći i naš prag. Većina hrvatskih kućanstava ne osigurava svoju imovinu, ali po cijeni već od 23 lipe dnevno za stan veličine 60 m2 ili za 1 kunu dnevno za kuću veličine 200m2 vrijeme je da ozbiljno razmislite o stambenom osiguranju.

Iako je Hrvatska zemlja u kojoj više od 80% stanovništva živi u nekretnini koju posjeduje, navika osiguravanja imovine od štete još uvijek ne postoji. Mogućnost da osigurate kuću od 200m2 po cijeni od 369,90 kuna godišnje s osnovnim pokrićem ili već za 523,26 kune sa osiguranjem od izljeva i poplava čini se isplativom investicijom u miran san.

Nazovite nas na 01/5550666 i savjetnik za osiguranje će vam dati preporuku što je najbolje napraviti za vašu imovinu, uz pojašnjenje svih pokrića i mogućnosti osiguranja pokretnina unutar kuće ili stana. Konačni odabir je uvijek vaš.

Poigrali smo se i s kompare.hr izračunom osiguranja imovine u stanovima za vas.  Cijena od 82,62 kune na godinu za stan veličine 60 m2 u osnovnoj varijanti s osiguranom vrijednosti stvari od 120.000 kuna ili ona od 150,66 kuna na godinu s osiguranjem i od izljeva i poplava se čine više nego prihvatljivima. Za iznos od 200 do 300 kuna godišnje osigurana vrijednost vaših stvari će biti i veća, a spisak pokretnina koje su pokrivene policom gotovo sveobuhvatan (može uključivati osiguranje odjeće, gotovog novca, umjetnina, osobnih dokumenata…).

Valja napomenuti da je osnova za izračun osiguranja, a tako i pokrića, građevinska tj. jedinstvena po kvadratu za sve objekte iste vrste, a ne tržišna cijena kuće. Osiguranje najčešće ugovara vlasnik, ali može i najmoprimac. Osigurana imovina naziva se “predmet osiguranja”. Pravo na isplatu uvijek ima oštećenik odnosno vlasnik predmeta osiguranja, a osigurava se privatna imovina koja se sastoji od nekretnina (građevinski objekt, boje i obloge te stakla) i pokretnina koje se u njemu nalaze (stvari kućanstva).

Ako živite u stambenoj zgradi sva je prilika da je građevinski dio već pokriven nekom policom osiguranja koju je ovlaštenik zgrade ugovorio za cijeli objekt. Ali takva polica ne uzima u obzir vašu imovinu koju možete osigurati zasebno. Hrvatska specifičnost jest da je lavovski dio stambenih osiguranja ugovoren kod podizanja kredita kao od banaka nametnuta obaveza i pokriva samo osnovne stavke i ne uključuje rizike kao što su na primjer provala, puknuće cijevi, potres ili lom stakla.

Razmislite je li manje od 1 kune na dan vrijedno ekstra troška kad nevolja pokuca na vrata, a kad odlučite poduzeti nešto, dozvolite kompare.hr-u da vam pomogne u odabiru.

 

Usporedi osiguranja, kupi online i uštedi. Klikni!

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber