NOVO: Stiglo je godišnje putno zdravstveno osiguranje

Kompare je za vas pripremio fantastičnu ponudu – godišnje putno zdravstveno osiguranje – osmišljeno za sve vas koji tijekom godine često putujete, želite biti osigurani i želite proći povoljnije! 

Putno zdravstveno osiguranje

Svi koji putuju znaju koliko je važno imati putno zdravstveno osiguranje. Njime se pokrivaju troškovi liječenja akutnih stanja izvan Republike Hrvatske (u ovom slučaju do 10.000 eura) ili troškovi uzrokovani bolešću ili nezgodom.

Ukratko, dogodi li vam se nezgoda na putovanju ili morate obaviti laboratorijske i radiološke dijagnostike ili pak klinička i ambulantna liječenja, putno osiguranje pokrit će vam troškove. 

U slučaju novog proizvoda, godišnjeg putnog zdravstvenog osiguranja, u suradnji s UNIQA osiguranjem, osiguran vam je i trošak prijevoza helikopterom. Ovo je posebno praktično za vas koji volite zimske radosti.

Zašto odabrati godišnje putno osiguranje

Neovisno o tome koliko često putujete van Hrvatske u roku od godine dana, ovo putno osiguranje pokriva svaki “prelazak granice”. Idete li na trosatni šoping u Graz ili jednodnevni izlet do Ljubljane?

Ili pak svakih mjesec dana putujete na sjever Europe ili u SAD na manje od 35 dana u komadu? Bez brige, više ne morate svaki put iznova kupovati putno osiguranje!

Tko može odabrati godišnje putno osiguranje 

Fizičke osobe do 80 godina starosti, državljani Republike Hrvatske i stranci s reguliranim boravkom u Republici Hrvatskoj. Ukratko, osiguranje je na raspolaganju svima.

Godišnje putno zdravstveno osiguranje možete ugovoriti pojedinačno ili kao obiteljsko (dvije odrasle osobe i dvoje djece). A tu je i treća opcija za vas koji se ne nalazite u prve dvije opcije. Dakle, bez brige. Samo dobro isplanirajte put i na vrijeme se osigurajte.

Osiguranje pokriva sve troškove do ugovorenog iznosa, odnosno do 10.000 € osim za stomatologa. Iznos troškova stomatologa za akutne bolove pokriva iznos do 150 €.

Izuzetak su SAD, Kanada i Japan za koje treba ugovorit iznos od 30.000 €.

Iskoristite i posebnu ponudu koja traje do 30.11. i osigurajte si cijelu godinu putovanja za iznos od 229,50 kuna (umjesto 469 kuna za pojedinačno) ili uzmite obiteljsko godišnje putno osiguranje za odličnu cijenu od 459 kuna (umjesto 918 kuna)!

 

Više informacija pronađite na stranici godišnjeg putnog zdravstvenog osiguranja.

Kliknite i ugovorite odmah! →

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber