Ne štedite na zdravlju – uštedite na sistematskom pregledu

Želite li da vas brzo i bezbolno “od glave do pete” pregledaju specijalisti, a da pritom još i uštedite i ne čekate nalaze mjesecima, odaberite sistematski pregled unutar police dodatnog zdravstvenog osiguranja.

Sistematski-pregled

Zašto otići na sistematski

Osim što će vam sistematski pregled  pružiti uvid u trenutno zdravstveno stanje, dobit ćete niz korisnih savjeta. Naravno, tu su i pravovremena upozorenja specijalista za zdraviju svakodnevnicu.

Koliko često odlaziti

Odlazak na sistematski pregleda preporuča se najmanje jednom u dvije godine. Preporuka odlaska jednom godišnje na vas se odnosi ako ste već u godinama ili u obitelji imate nekoga tko boluje od težih oboljenja.

Što se sve pregledava

Sistematski pregled uključuje pregled liječnika specijaliste, laboratorijske pretrage krvi i mokraće, EKG i ultrazvuk abdomena, a ovisno o spolu, i dodatne preglede i pretrage. Na žene se odnosi pregled ginekologa, vaginalni ultrazvuk, PAPA test, ultrazvuk ili mamografija dojki. Na muškarce pak pregled prostate, ultrazvuk prostate i utvrđivanje PSA antigena.

Bez čekanja

Zaboravite na hladne, depresivne hodnike, beskrajna čekanja i obijanje šaltera u potrazi za uputnicama nejasnih oznaka. Odlazak na sistematski pregled neće vam predstavljati noćnu moru jer se obavlja u ugodnom ambijentu privatnih zdravstvenih klinika. Izbjeći ćete bilo kakvu gužvu, ali i naporne potrage za uputnicama.

Velika ušteda

Ako sistematski pregled ugovarate u sklopu police dodatnog osiguranja, koštat će vas nekoliko puta manje od samostalnog sistematskog pregleda u klinici! Prosječne cijene sistematskog pregleda, ovisno o opsegu, spolu i zdravstvenom stanju, kreću se od 1.200 pa sve do iznad 1.800 kuna.

Jednostavna računica

Primjera radi, potpuni ginekološki pregled kod privatnog ginekologa košta 700 kuna. S druge strane, polica dodatnog zdravstvenog osiguranja za ženu od 37 godina može se ugovoriti već od 980 kuna. No, u policu dodatnog osiguranja, uz potpuni ginekološki pregled, uključeni su i ostali pregledi i laboratorijske pretrage u sklopu sistematskog, ali i drugi specijalistički pregledi te dijagnostika do određenih novčanih limita.

Ugovorite dodatno zdravstveno osiguranje uz 15% popusta! →

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber