Ne štedite na zdravlju – uštedite na sistematskom pregledu

Želite li da vas brzo i bezbolno “od glave do pete” pregledaju specijalisti, a da pritom još i uštedite i ne čekate nalaze mjesecima, odaberite sistematski pregled unutar police dodatnog zdravstvenog osiguranja.

Sistematski-pregled

Zašto otići na sistematski

Osim što će vam sistematski pregled  pružiti uvid u trenutno zdravstveno stanje, dobit ćete niz korisnih savjeta. Naravno, tu su i pravovremena upozorenja specijalista za zdraviju svakodnevnicu.

Koliko često odlaziti

Odlazak na sistematski pregleda preporuča se najmanje jednom u dvije godine. Preporuka odlaska jednom godišnje na vas se odnosi ako ste već u godinama ili u obitelji imate nekoga tko boluje od težih oboljenja.

Što se sve pregledava

Sistematski pregled uključuje pregled liječnika specijaliste, laboratorijske pretrage krvi i mokraće, EKG i ultrazvuk abdomena, a ovisno o spolu, i dodatne preglede i pretrage. Na žene se odnosi pregled ginekologa, vaginalni ultrazvuk, PAPA test, ultrazvuk ili mamografija dojki. Na muškarce pak pregled prostate, ultrazvuk prostate i utvrđivanje PSA antigena.

Bez čekanja

Zaboravite na hladne, depresivne hodnike, beskrajna čekanja i obijanje šaltera u potrazi za uputnicama nejasnih oznaka. Odlazak na sistematski pregled neće vam predstavljati noćnu moru jer se obavlja u ugodnom ambijentu privatnih zdravstvenih klinika. Izbjeći ćete bilo kakvu gužvu, ali i naporne potrage za uputnicama.

Velika ušteda

Ako sistematski pregled ugovarate u sklopu police dodatnog osiguranja, koštat će vas nekoliko puta manje od samostalnog sistematskog pregleda u klinici! Prosječne cijene sistematskog pregleda, ovisno o opsegu, spolu i zdravstvenom stanju, kreću se od 1.200 pa sve do iznad 1.800 kuna.

Jednostavna računica

Primjera radi, potpuni ginekološki pregled kod privatnog ginekologa košta 700 kuna. S druge strane, polica dodatnog zdravstvenog osiguranja za ženu od 37 godina može se ugovoriti već od 980 kuna. No, u policu dodatnog osiguranja, uz potpuni ginekološki pregled, uključeni su i ostali pregledi i laboratorijske pretrage u sklopu sistematskog, ali i drugi specijalistički pregledi te dijagnostika do određenih novčanih limita.

Ugovorite dodatno zdravstveno osiguranje uz 15% popusta! →

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber