Lakše do zdravlja uz GRAWE Vital

U posljednje vrijeme sve smo češće svjedoci neadekvatne zdravstvene zaštite, dugih lista čekanja na preglede i povećanja potreba za dodatnom zdravstvenom zaštitom. Upravo zato u GRAWE Hrvatska d.d. korisnici mogu pronaći nekoliko vrsta dobrovoljnih zdravstvenih osiguranja pod imenom GRAWE VITAL koji pokrivaju sve zdravstvene potrebe – od specijalističkih i sistematskih pregleda, pravovremene i precizne dijagnostike, najboljeg smještaja u ugovornim ustanovama, naknade za bolničko liječenje, naknade za rođenje djeteta pa sve do naknade za operativni zahvat.

GRAWE VITAL Prevent omogućuje obavljanje detaljnih sistematskih i specijalističkih pregleda, dostupnost dijagnostičkih postupaka ili, u slučaju potrebe, najbolji smještaj u ugovornoj zdravstvenoj ustanovi. Za sve one koji žele financijsku sigurnost za vrijeme bolničkog liječenja, tu je GRAWE VITAL Hospital koji uključuje naknadu za vrijeme boravka u bolnici, kao i naknadu pri rođenju djeteta, dok je GRAWE VITAL Operation idealan izbor za sve one koji se žele osigurati od iznenadnih visokih troškova u slučaju operativnih zahvata.

Razmislite! Suvremeni način života ostavlja nam sve manje vremena za brigu za vlastito zdravlje. Redovitim pregledima nastojimo sačuvati zdravlje te na vrijeme otkriti eventualnu bolest. Usluge zdravstvene zaštite koje nam pružaju liječnici, bolnice i ambulante danas su sveobuhvatnije nego ikad prije. Napredak medicinske tehnologije i uspješni rezultati istraživanja danas osiguravaju mogućnosti ozdravljenja koje se prije nekoliko godina još nisu mogle ni zamisliti. Međutim, troškovi tih usluga porasli su u tolikoj mjeri da njihov velik dio moramo snositi sami.

Korisnicima GRAWE VITAL zdravstvenog osiguranja omogućene su sljedeće pogodnosti:
• Različiti programi zdravstvene zaštite prilagođeni individualnim potrebama
• Brza dostupnost i visoka kvaliteta zdravstvenih usluga
• Preventivna zdravstvena zaštita kroz redovite godišnje sistematske preglede
• Specijalistički i kontrolni pregledi u prvorazrednim zdravstvenim ustanovama
• Dodatna financijska sigurnost u slučaju operacije/boravka  u bolnici
• Osiguranje od posljedica nesretnog slučaja
• Sigurnost za članove obitelji
• Druge pogodnosti, poput GRAWE VITALfona (01/3034 303) dostupnog 24 sata dnevno na kojem osiguranici mogu dobivati informacije o najbližim i dežurnim ljekarnama, liječnicima, bolnicama, svojstvima i nuspojavama različitih lijekova, pravilnoj prehrani, mogućim izvorima zaraze i načinima liječenje, itd.

 

Usporedi osiguranja, kupi online i uštedi. Klikni!

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Kontakt

ONLINE KUPOVINA

Kompare garancija Kompare poklon bon Postupak ugovaranja Načini plaćanja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

GDPR Opći uvjeti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

© 2012-2019 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38