Jedna kava ili putno zdravstveno osiguranje

Putovati je lijepo, a putovati sigurno – još ljepše. No, što to točno znači? Rizike povezane s putovanjem možda ne možemo spriječiti, ali sigurno možemo ublažiti njihove posljedice.

Otkazivanje putovanja u zadnji čas većina agencija naplatiti će u punom iznosu putovanja. Putujete li u vlastitom aranžmanu, dobro provjerite je li moguće promijeniti datum putovanja na avionskim kartama i kakva je politika otkazivanja boravka u hotelu. Za one koji prilikom ugovaranja putovanja ugovore i putno osiguranje taj trošak biti će bezbolno riješen. Osiguranja uglavnom pokrivaju 90% uplaćenog iznosa.

Gubitak prtljage može prouzročiti financijski gubitak, ali prije svega gubitak vremena i živaca zbog hodanja po šalterima u potrazi za nestalim koferima. Osiguratelji nude različite načine pokrića: osiguranje trajno oštećene ili uništene prtljage, gubitak ili kašnjenje prtljage. Prije nego ugovorite policu, dobro se informirajte o tome koji su točno rizici pokriveni i na koji način.

Informirajte se o pokrivenim rizicima prije nego potpišete ugovor.

Česte su i nezgode na putovanju, kao i potrebe za hitnim zdravstvenim intervencijama. Naglasak je na riječima „hitno“ i „nezgoda“. Bilo kakve planirane medicinske operacije ili zahvate nije moguće osigurati. No, dogodi li se bolest ili nezgoda, bolničko liječenje, prijevoz do bolnice ili prijevoz do mjesta boravka biti će osigurani.

Putujete li često, u obzir valja uzeti i opciju godišnjeg putnog osiguranja. Ovakva je polica idealna za osobe koje putuju često, ali na putu ne provedu dulje od tri do četiri tjedna odjednom. Naime, ovisno o osiguravatelju, svako pojedinačno putovanje pokriveno godišnjim putnim osiguranjem ne može trajati dulje od 21 ili 28 dana.

Savjet za kraj: dobro se informirajte koji su rizici točno pokriveni i u kojem iznosu, pa tek onda odaberite osiguranje za sebe.

 

Usporedi osiguranja, kupi online i uštedi. Klikni!

 

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove Općenita obavijest klijentima osiguranja o uvođenju eura

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 kn

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Klikni ovdje za odjavu sa newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber