Jedna kava ili putno zdravstveno osiguranje

Putovati je lijepo, a putovati sigurno – još ljepše. No, što to točno znači? Rizike povezane s putovanjem možda ne možemo spriječiti, ali sigurno možemo ublažiti njihove posljedice.

Otkazivanje putovanja u zadnji čas većina agencija naplatiti će u punom iznosu putovanja. Putujete li u vlastitom aranžmanu, dobro provjerite je li moguće promijeniti datum putovanja na avionskim kartama i kakva je politika otkazivanja boravka u hotelu. Za one koji prilikom ugovaranja putovanja ugovore i putno osiguranje taj trošak biti će bezbolno riješen. Osiguranja uglavnom pokrivaju 90% uplaćenog iznosa.

Gubitak prtljage može prouzročiti financijski gubitak, ali prije svega gubitak vremena i živaca zbog hodanja po šalterima u potrazi za nestalim koferima. Osiguratelji nude različite načine pokrića: osiguranje trajno oštećene ili uništene prtljage, gubitak ili kašnjenje prtljage. Prije nego ugovorite policu, dobro se informirajte o tome koji su točno rizici pokriveni i na koji način.

Informirajte se o pokrivenim rizicima prije nego potpišete ugovor.

Česte su i nezgode na putovanju, kao i potrebe za hitnim zdravstvenim intervencijama. Naglasak je na riječima „hitno“ i „nezgoda“. Bilo kakve planirane medicinske operacije ili zahvate nije moguće osigurati. No, dogodi li se bolest ili nezgoda, bolničko liječenje, prijevoz do bolnice ili prijevoz do mjesta boravka biti će osigurani.

Putujete li često, u obzir valja uzeti i opciju godišnjeg putnog osiguranja. Ovakva je polica idealna za osobe koje putuju često, ali na putu ne provedu dulje od tri do četiri tjedna odjednom. Naime, ovisno o osiguravatelju, svako pojedinačno putovanje pokriveno godišnjim putnim osiguranjem ne može trajati dulje od 21 ili 28 dana.

Savjet za kraj: dobro se informirajte koji su rizici točno pokriveni i u kojem iznosu, pa tek onda odaberite osiguranje za sebe.

 

Usporedi osiguranja, kupi online i uštedi. Klikni!

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber