Koje su cijene osiguranja vozila koja su Hrvati najviše kupovali u 2021. godini

Zanima vas koji su najprodavaniji auti u 2021. godini? U nastavku teksta otkrit ćete koje su marke automobila Hrvati najviše kupovali te pripadajuće cijene osiguranja vozila – za auto osiguranje i kasko osiguranje.

U 2021. godini prodano je 20 % više novih osobnih automobila u usporedbi s 2020. godinom, tj. kupljeno ih je sveukupno 45 289.

auto osiguranje

Marke automobila koje su se najviše kupovale

U nastavku donosimo popis 10 proizvođača automobila koji su se u 2021. godini najviše prodavali u Hrvatskoj. Uvjerljivo prvo mjesto drži Volkswagen koji je u cijeloj godini prodao sveukupno 5 783 vozila.

Najprodavaniji auti - marke automobila

Hrvatima omiljeni modeli automobila

Donosimo i popis 14 modela automobila na koje su Hrvati najviše trošili u 2021. godini. Bez obzira na to što je Volkswagen najprodavanija marka, nije iznenađujuće da je prvo mjesto osvojila Opel Corsa s čak 1 871 prodanih primjeraka.

Najprodavaniji auti - modeli automobila

Koje su to cijene osiguranja vozila?

Na početku je važno napomenuti da na izračun cijene za obvezno auto osiguranje utječu snaga motora, registarska zona, starost vozača i prethodne štete. S druge strane, cijena kasko osiguranja prvenstveno ovisi o novonabavnoj vrijednosti (NNV) automobila.

U sljedećoj su tablici popisane cijene za osiguranje vozila 6 konkretnih modela koji se prema markama nalaze u 5 najprodavanijih automobila u 2021. godini.

cijene osiguranja vozila

Iznad prikazani izračuni za pojedine slučajeve uz puno kasko osiguranje uključuju dodatna pokrića i doplatke jer s našim partnerima uvijek dogovaramo najbolje opcije za naše korisnike. Naravno, konkretni će izračuni na kraju ovisiti o vozilu koje osiguravate i vašim potrebama i željama.

Treba vam nova polica auto osiguranja?

Ako vam uskoro istječe polica auto osiguranja, na kompare.hr ćete sigurno pronaći najbolju ponudu za svog limenog ljubimca. Saznajte koje su sve prednosti auto osiguranja uz Kompareovce te brzo i jednostavno ugovorite opciju koja vam najbolje odgovara.

Za sva vaša pitanja dostupni smo na kontakt broj 01 555 0666 od ponedjeljka do petka od 8 do 20 sati i subotom od 9 do 14 sati. Uštedite svoje vrijeme i teži dio posla prepustite Kompareovcima! 😉

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove Općenita obavijest klijentima osiguranja o uvođenju eura

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 kn

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber