fbpx

Best Doctors osiguranje štiti vaše najmilije

Dok ste zdravi, nema problema, no o zdravlju i zdravstvenom osiguranju počinjete razmišljate tek kada se razbolite. Niste čuli za onu: spriječi pa liječi? Razmišljajte o svom i zdravlju svojih najmilijih na vrijeme i osigurajte se za slučaj kada vam zatreba najbolja zdravstvena skrb. kompare.hr vam nudi priliku da spriječite veće troškove u neugodnim situacijama.

Što pokriva ova polica?

Liječenje svih malignih tumora uključujući leukemiju, premoštenje koronarnih arterija i ugradnu srčanih premosnica, zamjenu ili rekonstrukciju srčanih zalistaka, neurokirurške zahvate na mozgu i kralježnici te transplataciju bubrega, dijela jetre, plućnog krila ili gušterače, transplataciju koštane srži sa živog donora. Boravak u bolnici i troškovi lijekova su također pokriveni ukuljučujući troškove prijevoza i boravka za vas i osobu u pratnji.

Best Doctors je namijenjen svim dobnim skupinama, djeci već od 31. dana života i odraslima do 65. godine života na temelju ispunjenog zdravstvenog upitnika, bez dodatnih liječničkih pregleda. Možete se osigurati za već od 42 kune mjesečno. Polica pokriva troškove do ukupnog iznosa od 2.000.000 EUR za vrijeme ukupnog trajanja osiguranja, te troškove liječenja u inozemstvu do 1.000.000 EUR godišnje.

Zašto baš Best Doctors?

Ovo je jedina polica koja vam pruža priliku da se liječite besplatno u inozemstvu. Troškovi liječenja i tretmani u specijaliziranim klinikama uz to što su skupi, zahtjevaju određeni angažman kako bi se uopća takvo liječenje organiziralo. Vodeći uzrok smrti Hrvata su bolesti srca i krvnih žila koje više pogađaju žene nego muškarce, nakon čega je rak od kojega umire svaki četvrti stanovnik, ili 26% stanovnika Hrvatske. Za razliku od krvožilnih bolesti, karcinomi više uzimaju živote muškaraca nego žena. Primjerice, 2012. godine bilo je 22.776 novooboljelih od karcinoma, za razliku od godine prije kada je bilo 2.266 manje zabilježenih pacijenata. Čak 3 od 4 smrti u Hrvatskoj prouzročene su bolestima srca i krvnih žila te karcinoma. Državni zavod za statistiku navodi da čak 75% građana obolijeva i umire od karcinoma, kardiovaskularnih, neuroloških i drugih teških bolesti.

Kada se suočite s bolešću jedino što želite je adekvatna medicinska skrb i zdravlje. Prepustite se stručnjacima u ruke i osigurajte sebi i svojim bližnjima bezbrižan život.

Za više detalja pogledajte našu stranicu ovdje. Kontaktirajte nas na 01/555 0664 ili osiguranje@kompare.hr.hr kako biste dobili osobnog kompare.hr savjetnika za osiguranje koji će vam objasniti sve detalje police. Spriječi pa (iz)liječi!

 

Ugovorite dopunsko osiguranje online! →