Arena Sport prenosit će Ligu prvaka, LA ligu i Euro ligu

Ljubitelji nogometa ponovno su pred izazovom. Slijede velike promjene u pravima na televizijske prijenose vrhunskih utakmica europskih liga. O čemu se točno radi i što vas očekuje na Arena Sport kanalu, saznajte u nastavku.

Arena Sport ponovno prenosi vrhunske utakmice europskih liga

Utakmice Lige prvaka dostupne su na Planet Sportu, a već od iduće godine trebale bi se vratiti na Arenu Sport. Završnica najatraktivnije nogometne lige trebala bi se održati od 12. do 23. kolovoza u Lisabonu.

Arena Sport preuzima i LA ligu

Osim na Areni, utakmice Lige prvaka od iduće godine moći ćete gledati i na HRT-u jer će hrvatska državna televizija zadržati pravo odabira utakmice srijedom.

Arena Sport namjerava preuzeti distribuciju utakmica španjolske nogometne lige, popularnu Primeru ili LA ligu i to od ljeta 2021. godine pa sve do 2026. godine. Prava na prijenos utakmica španjolske lige, podsjetimo, trenutno drži Sport klub.

„Restart“ Euro lige u kolovozu

Uz spomenuta pojačanja, Arena Sport zadržat će prava na prijenos utakmica Euro lige, bivšeg Kupa UEFA. Prema najavama sa službenih stranica UEFA-e, Euro liga nastavlja se 5. kolovoza nakon što je zbog koronavirusa prekinuta u ožujku nakon šest odigranih kola.

Promjene i na domaćem terenu

Do promjena bi moglo doći i u prijenosima utakmica domaćih nogometaša, no Arena ima još dvije godine prava na prijenose hrvatske lige. Dakle, 2020., 2021. i sve do svibnja 2022. godine hrvatski nogomet bit će dostupan na programima MAXtv-a i Iskon TV-a.

Vrijedi podsjetiti i da su na hrvatskom tržištu dostupne tri različite opcije sportskih paketa – Arena Sport, Sport klub i Planet Sport. Ako želite na vrijeme pratiti sve utakmice, ne propustite provjeriti ponude ovih sportskih kanala.

Odaberi, usporedi i kupi najpovoljniji paket telekom usluga! → 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
kompare.hr stranica zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možete pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber