Arena Sport prenosit će Ligu prvaka, LA ligu i Euro ligu

Ljubitelji nogometa ponovno su pred izazovom. Slijede velike promjene u pravima na televizijske prijenose vrhunskih utakmica europskih liga. O čemu se točno radi i što vas očekuje na Arena Sport kanalu, saznajte u nastavku.

Arena Sport ponovno prenosi vrhunske utakmice europskih liga

Utakmice Lige prvaka dostupne su na Planet Sportu, a već od iduće godine trebale bi se vratiti na Arenu Sport. Završnica najatraktivnije nogometne lige trebala bi se održati od 12. do 23. kolovoza u Lisabonu.

Arena Sport preuzima i LA ligu

Osim na Areni, utakmice Lige prvaka od iduće godine moći ćete gledati i na HRT-u jer će hrvatska državna televizija zadržati pravo odabira utakmice srijedom.

Arena Sport namjerava preuzeti distribuciju utakmica španjolske nogometne lige, popularnu Primeru ili LA ligu i to od ljeta 2021. godine pa sve do 2026. godine. Prava na prijenos utakmica španjolske lige, podsjetimo, trenutno drži Sport klub.

„Restart“ Euro lige u kolovozu

Uz spomenuta pojačanja, Arena Sport zadržat će prava na prijenos utakmica Euro lige, bivšeg Kupa UEFA. Prema najavama sa službenih stranica UEFA-e, Euro liga nastavlja se 5. kolovoza nakon što je zbog koronavirusa prekinuta u ožujku nakon šest odigranih kola.

Promjene i na domaćem terenu

Do promjena bi moglo doći i u prijenosima utakmica domaćih nogometaša, no Arena ima još dvije godine prava na prijenose hrvatske lige. Dakle, 2020., 2021. i sve do svibnja 2022. godine hrvatski nogomet bit će dostupan na programima MAXtv-a i Iskon TV-a.

Vrijedi podsjetiti i da su na hrvatskom tržištu dostupne tri različite opcije sportskih paketa – Arena Sport, Sport klub i Planet Sport. Ako želite na vrijeme pratiti sve utakmice, ne propustite provjeriti ponude ovih sportskih kanala.

Odaberi, usporedi i kupi najpovoljniji paket telekom usluga! → 

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber