Ugovorite Merkur godišnje putno osiguranje u pola cijene!

Putovanje je uvijek dobra ideja. Još bolja ideja je putovanje koje je sigurno i bezbrižno. Ugovorite Merkur godišnje putno osiguranje u pola cijene. Polica vrijedi u cijelom svijetu.

Merkur godišnje putno

Akcija traje do 8. prosinca

Svi koji vole putovati znaju koliko uzbuđenja svako putovanje nosi, makar ono bilo i vikend-putovanje. Spremanje, proučavanje znamenitosti koje se trebaju posjetiti i ostale pripreme pred samo putovanje katkada znaju toliko zaokupiti osobu da zaboravi na ono što je ipak najvažnije – osiguranje.

Stoga bi zaista bilo najpametnije osigurati sva svoja putovanja jednim udarcem, a upravo sada je jedinstvena prilika za to.

Naime, svi koji ugovore Merkur godišnje putno osiguranje do 8. prosinca 2019. godine, dobivaju 50 % popusta. Tako ćete godišnje putno osiguranje platiti svega 37 eura.

Pokriće u visini od 38.500 eura

Polica godišnjeg putnog osiguranja vrijedi u cijelom svijetu, a obuhvaća pokriće u visini od 38.500 eura. Zahvaljujući godišnjem putnom osiguranju nije teško prepustiti se onome za što su putovanja i namijenjena, a to je – uživanje.

Savršeno je i za one najstrastvenije putnike koji su veći dio godine na putu upravo zato što vrijedi za neograničen broj putovanja tijekom godine. Jedini uvjet je da pojedino putovanje ne traje dulje od 28 dana.

Ova akcijska ponuda vrijedi za sve osiguranike u dobi do 60 godine koje se ne bave profesionalnim sportom.

Početak osiguranja po policama ugovorenim za vrijeme akcije je najkasnije 31. 12. 2019. Vi uživajte na svojim putovanjima, a Merkur osiguranju prepustite da svako putovanje bude u potpunosti bezbrižno za vas.

Ugovorite  Merkur godišnje putno za 50 % manju cijenu! →

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber