AKCIJA: Ugovorite godišnje putno osiguranje za 50% nižu cijenu!

Sami odaberite datum početka police i prilagodite je svojim planovima. Ponuda vrijedi do 04. studenog pa požurite i osigurajte se po odličnoj cijeni.

 Kompare_Blog_Putno zdravstveno

Putujete li često, već znate da je putno zdravstveno osiguranje drugi najvažniji dokument uz vašu putovnicu. Ozljede i bolesti ne možete planirati, a cijena liječenja u inozemstvu mogla bi vam zagorčati život i samu pomisao na buduća putovanja. Upravo tome služi putno zdravstveno osiguranje – kako biste uživali u privatnom ili poslovnom putovanju, bezbrižni oko potencijalnih i neočekivanih troškova.

 

Triput godišnje u šoping do preko granice? Već se isplati!

Kompare i Weiner osiguranje donose vam jedinstvenu priliku koja traje samo do 04. studenog – godišnje putno zdravstveno osiguranje po cijeni nižoj od 50%! Putujete li više od tri puta godišnje izvan zemlje, ova vam se polica definitivno isplati. Makar putovali samo u šoping preko (prve) granice.

Polica vrijedi čitavu godinu (od datuma početka police, koji sami odabirete) i za neograničen broj putovanja. Bilo gdje u svijetu. Za vrijeme svakog putovanja osigurani ste na iznos od 50.000 eura. Jedini uvjet je da pojedino putovanje ne traje više od 30 dana u komadu. Ostalih ograničenja nema!

 

Ugovorite godišnje putno zdravstveno osiguranje uz 50% nižu cijenu!

 

Jednom kad ugovorite ovu policu, pojedinačna putovanja nije potrebno posebno najavljivati osiguravajućoj kući, a samo korištenje police je izrazito jednostavno. Tijekom cijele godine dostupna vam je „APRIL ASISTENCIJA“, sedam dana u tjednu i 24 sata dnevno. Oni će za vas kontaktirati s medicinskom ustanovom i riješiti sve potrebne radnje.

Samu policu možete dodatno proširiti brojnim opcijama, poput osiguranja prtljage ili osiguranje kašnjenja leta duže od 4 sata. Opcija je mnogo, a mi vam stojimo na raspolaganju da vam ih sve pojasnimo i pomognemo pri ugovaranju ove police.

 

Ugovorite godišnje putno zdravstveno osiguranje uz 50% nižu cijenu!

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber