AKCIJA: Ugovorite godišnje putno osiguranje za 50% nižu cijenu!

Sami odaberite datum početka police i prilagodite je svojim planovima. Ponuda vrijedi do 04. studenog pa požurite i osigurajte se po odličnoj cijeni.

 Kompare_Blog_Putno zdravstveno

Putujete li često, već znate da je putno zdravstveno osiguranje drugi najvažniji dokument uz vašu putovnicu. Ozljede i bolesti ne možete planirati, a cijena liječenja u inozemstvu mogla bi vam zagorčati život i samu pomisao na buduća putovanja. Upravo tome služi putno zdravstveno osiguranje – kako biste uživali u privatnom ili poslovnom putovanju, bezbrižni oko potencijalnih i neočekivanih troškova.

 

Triput godišnje u šoping do preko granice? Već se isplati!

Kompare i Weiner osiguranje donose vam jedinstvenu priliku koja traje samo do 04. studenog – godišnje putno zdravstveno osiguranje po cijeni nižoj od 50%! Putujete li više od tri puta godišnje izvan zemlje, ova vam se polica definitivno isplati. Makar putovali samo u šoping preko (prve) granice.

Polica vrijedi čitavu godinu (od datuma početka police, koji sami odabirete) i za neograničen broj putovanja. Bilo gdje u svijetu. Za vrijeme svakog putovanja osigurani ste na iznos od 50.000 eura. Jedini uvjet je da pojedino putovanje ne traje više od 30 dana u komadu. Ostalih ograničenja nema!

 

Ugovorite godišnje putno zdravstveno osiguranje uz 50% nižu cijenu!

 

Jednom kad ugovorite ovu policu, pojedinačna putovanja nije potrebno posebno najavljivati osiguravajućoj kući, a samo korištenje police je izrazito jednostavno. Tijekom cijele godine dostupna vam je „APRIL ASISTENCIJA“, sedam dana u tjednu i 24 sata dnevno. Oni će za vas kontaktirati s medicinskom ustanovom i riješiti sve potrebne radnje.

Samu policu možete dodatno proširiti brojnim opcijama, poput osiguranja prtljage ili osiguranje kašnjenja leta duže od 4 sata. Opcija je mnogo, a mi vam stojimo na raspolaganju da vam ih sve pojasnimo i pomognemo pri ugovaranju ove police.

 

Ugovorite godišnje putno zdravstveno osiguranje uz 50% nižu cijenu!

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Kontakt

ONLINE KUPOVINA

Kompare garancija Kompare poklon bon Postupak ugovaranja Načini plaćanja Česta pitanja

SIGURNOST KUPACA

GDPR Opći uvjeti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

© 2012-2019 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38