AKCIJA: Ugovorite godišnje putno osiguranje za 50% nižu cijenu!

Sami odaberite datum početka police i prilagodite je svojim planovima. Ponuda vrijedi do 04. studenog pa požurite i osigurajte se po odličnoj cijeni.

 Kompare_Blog_Putno zdravstveno

Putujete li često, već znate da je putno zdravstveno osiguranje drugi najvažniji dokument uz vašu putovnicu. Ozljede i bolesti ne možete planirati, a cijena liječenja u inozemstvu mogla bi vam zagorčati život i samu pomisao na buduća putovanja. Upravo tome služi putno zdravstveno osiguranje – kako biste uživali u privatnom ili poslovnom putovanju, bezbrižni oko potencijalnih i neočekivanih troškova.

 

Triput godišnje u šoping do preko granice? Već se isplati!

Kompare i Weiner osiguranje donose vam jedinstvenu priliku koja traje samo do 04. studenog – godišnje putno zdravstveno osiguranje po cijeni nižoj od 50%! Putujete li više od tri puta godišnje izvan zemlje, ova vam se polica definitivno isplati. Makar putovali samo u šoping preko (prve) granice.

Polica vrijedi čitavu godinu (od datuma početka police, koji sami odabirete) i za neograničen broj putovanja. Bilo gdje u svijetu. Za vrijeme svakog putovanja osigurani ste na iznos od 50.000 eura. Jedini uvjet je da pojedino putovanje ne traje više od 30 dana u komadu. Ostalih ograničenja nema!

 

Ugovorite godišnje putno zdravstveno osiguranje uz 50% nižu cijenu!

 

Jednom kad ugovorite ovu policu, pojedinačna putovanja nije potrebno posebno najavljivati osiguravajućoj kući, a samo korištenje police je izrazito jednostavno. Tijekom cijele godine dostupna vam je „APRIL ASISTENCIJA“, sedam dana u tjednu i 24 sata dnevno. Oni će za vas kontaktirati s medicinskom ustanovom i riješiti sve potrebne radnje.

Samu policu možete dodatno proširiti brojnim opcijama, poput osiguranja prtljage ili osiguranje kašnjenja leta duže od 4 sata. Opcija je mnogo, a mi vam stojimo na raspolaganju da vam ih sve pojasnimo i pomognemo pri ugovaranju ove police.

 

Ugovorite godišnje putno zdravstveno osiguranje uz 50% nižu cijenu!

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove Općenita obavijest klijentima osiguranja o uvođenju eura

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 kn

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber