AKCIJA: Ugovorite GODIŠNJE putno osiguranje uz 50% popusta!

Čak i ako još niste sigurni u odabir destinacije, u svoju sigurnost biste trebali biti. Ugovorite putno osiguranje od 18.2. do 3.3.2019. uz 50% popusta i budite pokriveni tijekom cijele godine!

Kompare-akcija-godisnje-putno

 

Cjelogodišnja sigurnost u pola cijene

Putovanja često sa sobom nose slatke brige planiranja i pakiranja. Ne čudi da u svoj strci i zbrci najčešće zaboravite na najvažniji predmet koji sa sobom morate imati gdje god krenuli – policu putnog osiguranja. Iskoristite priliku koju vam Kompare nudi u suradnji s Merkur osiguranjem. Riješite se tereta neplaniranih briga, i to u pola uobičajenog iznosa premije! Ugovorite li svoje putno osiguranje u razdoblju od 18. veljače do 3. ožujka 2019. godine, policu ćete platiti samo 273,83 kn.

 

Ugovorite Merkur putno osiguranje u pola cijene!

 

Vrijedi u cijelom svijetu

Akcijska cijena vrijedi do 3. ožujka 2019. za sve osiguranike u dobi od 18 do 60 godina, izuzev profesionalnih sportaša. Polica Merkur putnog osiguranja obuhvaća pokriće u visini od 38.500 EUR. Vrijedi u svim svjetskim zemljama, za neograničeni broj putovanja u godini dana, uz uvjet da pojedino putovanje ne traje duže od 28 dana.

 

Kliknite i ugovorite godišnju policu putnog osiguranja uz 50% popusta! →

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber