fbpx

AKCIJA: Ugovorite GODIŠNJE putno osiguranje uz 50% popusta!

Čak i ako još niste sigurni u odabir destinacije, u svoju sigurnost biste trebali biti. Ugovorite putno osiguranje od 18.2. do 3.3.2019. uz 50% popusta i budite pokriveni tijekom cijele godine!

Kompare-akcija-godisnje-putno

 

Cjelogodišnja sigurnost u pola cijene

Putovanja često sa sobom nose slatke brige planiranja i pakiranja. Ne čudi da u svoj strci i zbrci najčešće zaboravite na najvažniji predmet koji sa sobom morate imati gdje god krenuli – policu putnog osiguranja. Iskoristite priliku koju vam Kompare nudi u suradnji s Merkur osiguranjem. Riješite se tereta neplaniranih briga, i to u pola uobičajenog iznosa premije! Ugovorite li svoje putno osiguranje u razdoblju od 18. veljače do 3. ožujka 2019. godine, policu ćete platiti samo 273,83 kn.

 

Ugovorite Merkur putno osiguranje u pola cijene!

 

Vrijedi u cijelom svijetu

Akcijska cijena vrijedi do 3. ožujka 2019. za sve osiguranike u dobi od 18 do 60 godina, izuzev profesionalnih sportaša. Polica Merkur putnog osiguranja obuhvaća pokriće u visini od 38.500 EUR. Vrijedi u svim svjetskim zemljama, za neograničeni broj putovanja u godini dana, uz uvjet da pojedino putovanje ne traje duže od 28 dana.

 

Kliknite i ugovorite godišnju policu putnog osiguranja uz 50% popusta! →