AKCIJA: Wiener godišnje putno osiguranje u pola cijene!

Oni kojima putovanja nikad nije dosta, vrlo dobro znaju koja su dva najvažnija dokumenta – putovnica i putno osiguranje.

putno osiguranje

Upravo stoga kompare.hr i Wiener osiguranje vam donose jedinstvenu priliku koja traje od 21. do 27. listopada. Naime, u tom je periodu moguće sklopiti putno zdravstveno osiguranje po 50% nižoj cijeni. Sjajan je to odabir za sve koji su veći dio godine na putu, ali i za one koji putuju barem dva ili tri puta godišnje.

Polica osiguranja vrijedi cijelu godinu, od datuma početka police koji sami možete odabrati. Osim toga, vrijedi za neograničen broj putovanja, i to bilo gdje u svijetu.

Putno osiguranje bez puno ograničenja

Koliko god da svoje putovanje savršeno dobro isplanirate, ozljede i nezgode na putovanju ipak ne možete ni predvidjeti ni planirati. Kako vam nenadane situacije ne bi pokvarile otkrivanje i uživanje u novoj zemlji, treba na vrijeme misliti na to kako se osigurati. Upravo tu u pomoć uskače Weiner putno zdravstveno osiguranje. Ono vam dopušta uživanje i bezbrižnost oko potencijalnih i neočekivanih troškova.

Za vrijeme svakog osiguranja osigurani ste na iznos od 50.000 eura, a jedini je uvjet da putovanje ne traje dulje od 30 dana u komadu. Što se tiče ostalih ograničenja, ostalih ograničenja nema!

Policu proširite opcijama koje želite

Nakon što ugovorite policu putnog zdravstvenog osiguranja, pojedinačna putovanja nije potrebno najavljivati Weiner osiguravajućoj kući. Polica putnog zdravstvenog osiguranja može se dodatno proširiti brojnim opcijama. Neka od njih je i osiguranje prtljage ili pak osiguranje kašnjenja leta duže od 4 sata.

Svi koji puno putuju znaju da je toliko razloga zašto se isplati ugovoriti godišnje putno osiguranje. Najbolje od svega što je polica prilagodljiva svakoj osobi. Tako se za opciju koja vam najbolje odgovara odlučite sami, a mi vam svakako stojimo na raspolaganju za pomoć prilikom ugovaranja police, kao i za sva dodatna pojašnjenja.

Ugovorite godišnje putno za 50% manju cijenu! →

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove Općenita obavijest klijentima osiguranja o uvođenju eura

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 kn

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber