AKCIJA: Wiener godišnje putno osiguranje u pola cijene!

Oni kojima putovanja nikad nije dosta, vrlo dobro znaju koja su dva najvažnija dokumenta – putovnica i putno osiguranje.

Kompare-akcija-godisnje-putno

Upravo stoga kompare.hr i Wiener osiguranje vam donose jedinstvenu priliku koja traje od 21. do 27. listopada. Naime, u tom je periodu moguće sklopiti putno zdravstveno osiguranje po 50% nižoj cijeni. Sjajan je to odabir za sve koji su veći dio godine na putu, ali i za one koji putuju barem dva ili tri puta godišnje.

Polica osiguranja vrijedi cijelu godinu, od datuma početka police koji sami možete odabrati. Osim toga, vrijedi za neograničen broj putovanja, i to bilo gdje u svijetu.

Putno osiguranje bez puno ograničenja

Koliko god da svoje putovanje savršeno dobro isplanirate, ozljede i nezgode na putovanju ipak ne možete ni predvidjeti ni planirati. Kako vam nenadane situacije ne bi pokvarile otkrivanje i uživanje u novoj zemlji, treba na vrijeme misliti na to kako se osigurati. Upravo tu u pomoć uskače Weiner putno zdravstveno osiguranje. Ono vam dopušta uživanje i bezbrižnost oko potencijalnih i neočekivanih troškova.

Za vrijeme svakog osiguranja osigurani ste na iznos od 50.000 eura, a jedini je uvjet da putovanje ne traje dulje od 30 dana u komadu. Što se tiče ostalih ograničenja, ostalih ograničenja nema!

Policu proširite opcijama koje želite

Nakon što ugovorite policu putnog zdravstvenog osiguranja, pojedinačna putovanja nije potrebno najavljivati Weiner osiguravajućoj kući. Polica putnog zdravstvenog osiguranja može se dodatno proširiti brojnim opcijama. Neka od njih je i osiguranje prtljage ili pak osiguranje kašnjenja leta duže od 4 sata.

Svi koji puno putuju znaju da je toliko razloga zašto se isplati ugovoriti godišnje putno osiguranje. Najbolje od svega što je polica prilagodljiva svakoj osobi. Tako se za opciju koja vam najbolje odgovara odlučite sami, a mi vam svakako stojimo na raspolaganju za pomoć prilikom ugovaranja police, kao i za sva dodatna pojašnjenja.

Ugovorite godišnje putno za 50% manju cijenu! →