Ugovori Wiener dopunsko zdravstveno već od 45kn/mj.

Pokrivena su sva sudjelovanja bez limita, a digitalna polica dolazi na email.

SAZNAJ VIŠE

Wiener dopunsko osiguranje

Wiener DOPUNSKO zdravstveno osiguranje pokriva sva sudjelovanja u troškovima zdravstvene zaštite iz obveznog zdravstvenog osiguranja u punom iznosu bez ograničenja, a ukoliko se ugovori pokriva i doplatu za lijekove s Dopunske liste lijekova HZZO-a.

Unesi podatke u kalkulator dopunskog osiguranja i saznaj cijene!Želim da me nazovete u roku 30 min!

DOPLATA ZA LIJEKOVE S DOPUNSKE LISTE LIJEKOVA

Ukoliko se posebno ugovori, Wiener DOPUNSKO zdravstveno osiguranje pokriva i doplatu za lijekove s Dopunske liste lijekova HZZO-a do ukupnog iznosa od 1.000 kn godišnje. Doplata za lijekove s Dopunske liste lijekova HZZO-a može se ugovoriti po modelu refundacije ili po modelu izravnog plaćanja zdravstvenom iskaznicom uz prethodnu autorizaciju ovisno o potrebama i željama osiguranika.

Na dopunskoj listi lijekova nalazi se više od 830 različitih lijekova.

PRIDRUŽENI PROGRAMI

Uz Wiener DOPUNSKO zdravstveno osiguranje, sa ili bez ugovorene doplate za lijekove s Dopunske liste lijekova HZZO-a, sada je moguće ugovoriti i pridružene programe osiguranja: Dnevna naknada za bolničko liječenje te Putno zdravstveno osiguranje.

Plaćanje iskaznicom

Svi koji ugovore Wiener dopunsko osiguranje dobivaju iskaznicu koja vrijedi kao sredstvo plaćanja u ugovorenim zdravstvenim ustanovama.

Brza i jednostavna kupovina

Ponudu i upute za plaćanje šaljemo na e-mail, a platiti možeš uplatnicom ili karticama do 12 rata. Policu odmah dobiješ na email, a iskaznicu besplatno poštom.

Imaš pitanje?

Želiš objektivan savjet i preporuku?

Tu smo za tebe od ponedjeljka do petka 08 do 20 h, a subotom od 09 do 14 h. Nazovi nas na 01 555 0666 ili zatraži ponudu besplatno i bez obaveze.

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber