Usporedi više cijena
za dopunsko osiguranje
i kupi najbolju policu u
nekoliko klikova

Prva godina gratis B lista lijekova, a policu dopunskog možeš pronaći već od 30 kn/mj.

SAZNAJ VIŠE

Koje dopunsko osiguranje odabrati…

Ako se pitaš koja je razlika između HZZO-a i ostalih osiguranja, zanima te koji su lijekovi na B listi ili čija kartica vrijedi u svim zdravstvenim ustanovama, na pravom si mjestu.

Možda za istu količinu novca možeš dobiti bolju uslugu i više prava po polici ili istu uslugu za puno manje novaca. Od nas ćeš dobiti objektivu analizu svih ponuda i mogućnost da ugovoriš policu u svega nekoliko klikova.Želim da me nazovete u roku 30 min!

STRUČAN I ISKREN ODGOVOR

Kompareovci imaju prethodno iskustvo u zdravstvenom sustavu, znaju sve o listama lijekova, a najbolju policu za tebe pronaći će u 2 minute.

OBJEKTIVNO I BESPLATNO

Ne preferiramo nijedno osiguranje, a sitna slova imamo u malom prstu. Naša je usluga za tebe potpuno besplatna jer proviziju naplaćujemo osiguravajućim kućama za svaku prodanu policu.

BRZA I JEDNOSTAVNA KUPOVINA

Ponudu i upute za plaćanje šaljemo na e-mail, a platiti možeš uplatnicom jednokratno ili karticom do 12 rata. Policu odmah dobiješ na e-mail, a iskaznicu besplatno poštom. Tu smo za tebe i nakon što kupiš policu.

DODATNI POPUSTI

Možemo odobriti popuste za jednokratne uplate. Često pripremamo i druge zanimljive akcije.

Imaš pitanje?

Hitno trebaš ugovoriti policu?

Tu smo za tebe od ponedjeljka do petka od 8 do 20h, a subotom od 9 do 14h. Nazovi nas na 01 555 0666 ili zatraži povratni poziv besplatno i bez obaveze.

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber