Usporedi više cijena
za dopunsko osiguranje
i kupi najbolju policu u
nekoliko klikova

Prva godina gratis B lista lijekova, a policu dopunskog možeš pronaći već od 30 kn/mj. (3,98 eur/mj.)

SAZNAJ VIŠE

Koje dopunsko osiguranje odabrati…

Ako se pitaš koja je razlika između HZZO-a i ostalih osiguranja, zanima te koji su lijekovi na B listi ili čija kartica vrijedi u svim zdravstvenim ustanovama, na pravom si mjestu.

Možda za istu količinu novca možeš dobiti bolju uslugu i više prava po polici ili istu uslugu za puno manje novaca. Od nas ćeš dobiti objektivu analizu svih ponuda i mogućnost da ugovoriš policu u svega nekoliko klikova.Želim da me nazovete u roku 30 min!

STRUČAN I ISKREN ODGOVOR

Kompareovci imaju prethodno iskustvo u zdravstvenom sustavu, znaju sve o listama lijekova, a najbolju policu za tebe pronaći će u 2 minute.

OBJEKTIVNO I BESPLATNO

Ne preferiramo nijedno osiguranje, a sitna slova imamo u malom prstu. Naša je usluga za tebe potpuno besplatna jer proviziju naplaćujemo osiguravajućim kućama za svaku prodanu policu.

BRZA I JEDNOSTAVNA KUPOVINA

Ponudu i upute za plaćanje šaljemo na e-mail, a platiti možeš uplatnicom jednokratno ili karticom do 12 rata. Policu odmah dobiješ na e-mail, a iskaznicu besplatno poštom. Tu smo za tebe i nakon što kupiš policu.

DODATNI POPUSTI

Možemo odobriti popuste za jednokratne uplate. Često pripremamo i druge zanimljive akcije.

Imaš pitanje?

Hitno trebaš ugovoriti policu?

Tu smo za tebe od ponedjeljka do petka od 8 do 20h, a subotom od 9 do 14h. Nazovi nas na 01 555 0666 ili zatraži povratni poziv besplatno i bez obaveze.

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove Općenita obavijest klijentima osiguranja o uvođenju eura

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 kn

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber