Svenamjenski krediti uz hipoteku

Erste&Steiermärkische Bank d.d. ponudila je akcijske uvjete za gotovinske, odnosno svenamjenske kredite uz hipoteku. Riječ je o kreditima koji se mogu koristiti za razne namjene, a akcijski uvjeti očituju se u smanjenoj kamatnoj stopi, dužem roku otplate, kao i većem iznosu koji se može podići. Svenamjenski gotovinski krediti po akcijskim uvjetima bit će u ponudi do 15.12.2013.

Erste svenamjenski krediti odobravaju se u iznosu od 15.000 do 160.000 eurau kunskoj protuvrijednosti po srednjem tečaju HNB na dan isplate, s rokom otplate od 36 do 250 mjeseci. Ukupna kamatna stopa iznosi 6,99% godišnje i predstavlja zbroj 12M EURIBOR-a i fiksne marže od 6,452 postotna boda. Kamatna stopa je promjenjiva, utvrđuje se ugovorom o kreditu i usklađuje jednom godišnje s promjenama visine referentne kamatne stope (12M EURIBOR-a). Naknada za obradu kredita iznosi 2,20% odobrenog iznosa kredita. Obavezni instrumenti osiguranja su izjava o suglasnosti o zapljeni primanja i zadužnica potvrđene kod javnog bilježnika i mjenica, kao i hipoteka u omjeru 1:1,65 ili hipoteka u minimalnom omjeru 1:1,5 i oročeni novčani depozit založen u korist banke. Status klijenta je obavezan i podrazumijeva otvoren kunski ili devizni račun u Erste banci preko kojeg se isplaćuju redovita primanja klijenta ili naknade ostvarene na temelju određenog prava klijenta. Status klijenta može se ostvariti i naknadno, najkasnije u roku 3 mjeseca od sklapanja Ugovora o kreditu.

* visina 12 mjesečnog (12M) EURIBOR-a na dan 1.10.2013. iznosi 0,538. Visina 12M EURIBOR-a utvrđuje se sukladnougovoru o kreditu jednom godišnje i to na način da se uzima visina objavljena na stranici REUTERS-a dva radna dana prije početka svakog kamatnog razdoblja.
**p.b. – postotni bod
***Efektivna kamatna stopa, iznos anuiteta i ukupan iznos koji klijent treba platiti izračunati su uz navedene uvjete, iznos kredita 40.000 EUR, rok otplate 250 mjeseci, naknad a2%, na dan 1.10.2013. Efektivna kamatna stopa može varirati ovisno o odabranoj kombinaciji instrumenata osiguranja.

Erste banka i tijekom 2013. godine nastavila je stabilan trend kreditiranja stanovništva pa je tako, prema podacima HNB-a,u prvih osam mjeseci ove godine uspjela blago povećati tržišni udio u tom segmentu s 13,65%, koliko je iznosio krajem 2012., na 13,69% krajem kolovoza 2013. godine.

OVDJE usporedite uvjete Erste svenamjenskog kredita sa ostalim kreditnim uvjetima na tržištu.

 

Usporedi osiguranja, kupi online i uštedi. Klikni!

 

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber