Svenamjenski krediti uz hipoteku

Erste&Steiermärkische Bank d.d. ponudila je akcijske uvjete za gotovinske, odnosno svenamjenske kredite uz hipoteku. Riječ je o kreditima koji se mogu koristiti za razne namjene, a akcijski uvjeti očituju se u smanjenoj kamatnoj stopi, dužem roku otplate, kao i većem iznosu koji se može podići. Svenamjenski gotovinski krediti po akcijskim uvjetima bit će u ponudi do 15.12.2013.

Erste svenamjenski krediti odobravaju se u iznosu od 15.000 do 160.000 eurau kunskoj protuvrijednosti po srednjem tečaju HNB na dan isplate, s rokom otplate od 36 do 250 mjeseci. Ukupna kamatna stopa iznosi 6,99% godišnje i predstavlja zbroj 12M EURIBOR-a i fiksne marže od 6,452 postotna boda. Kamatna stopa je promjenjiva, utvrđuje se ugovorom o kreditu i usklađuje jednom godišnje s promjenama visine referentne kamatne stope (12M EURIBOR-a). Naknada za obradu kredita iznosi 2,20% odobrenog iznosa kredita. Obavezni instrumenti osiguranja su izjava o suglasnosti o zapljeni primanja i zadužnica potvrđene kod javnog bilježnika i mjenica, kao i hipoteka u omjeru 1:1,65 ili hipoteka u minimalnom omjeru 1:1,5 i oročeni novčani depozit založen u korist banke. Status klijenta je obavezan i podrazumijeva otvoren kunski ili devizni račun u Erste banci preko kojeg se isplaćuju redovita primanja klijenta ili naknade ostvarene na temelju određenog prava klijenta. Status klijenta može se ostvariti i naknadno, najkasnije u roku 3 mjeseca od sklapanja Ugovora o kreditu.

* visina 12 mjesečnog (12M) EURIBOR-a na dan 1.10.2013. iznosi 0,538. Visina 12M EURIBOR-a utvrđuje se sukladnougovoru o kreditu jednom godišnje i to na način da se uzima visina objavljena na stranici REUTERS-a dva radna dana prije početka svakog kamatnog razdoblja.
**p.b. – postotni bod
***Efektivna kamatna stopa, iznos anuiteta i ukupan iznos koji klijent treba platiti izračunati su uz navedene uvjete, iznos kredita 40.000 EUR, rok otplate 250 mjeseci, naknad a2%, na dan 1.10.2013. Efektivna kamatna stopa može varirati ovisno o odabranoj kombinaciji instrumenata osiguranja.

Erste banka i tijekom 2013. godine nastavila je stabilan trend kreditiranja stanovništva pa je tako, prema podacima HNB-a,u prvih osam mjeseci ove godine uspjela blago povećati tržišni udio u tom segmentu s 13,65%, koliko je iznosio krajem 2012., na 13,69% krajem kolovoza 2013. godine.

OVDJE usporedite uvjete Erste svenamjenskog kredita sa ostalim kreditnim uvjetima na tržištu.

 

Usporedi osiguranja, kupi online i uštedi. Klikni!

 

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove Općenita obavijest klijentima osiguranja o uvođenju eura

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 kn

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber