Ovo su najbolje aplikacije za snimanje poziva

Poslovno ili ne, ako želite memorirati telefonski razgovor, koristite najbolje aplikacije za snimanje poziva.

aplikacije za snimanje poziva

Bitno je napomenuti jednu stvar ako snimate telefonski razgovor. Naime, vaša je zakonska obveza, a ne samo izraz pristojnosti, sugovornika obavijestiti da se razgovor snima. U suprotnom, izlažete se riziku tužbe.

Android i iOS trebaju aplikacije za snimanje poziva

Želite li snimiti na mobitel svoje odlazne pozive ili one koje primate, trebat će vam posebna aplikacija jer ih ni Android i iOS mobiteli nemaju. Pritom, koristite li Android operativni sustav, proći ćete jeftinije i lakše jer je Apple poprilično zakomplicirao snimanje razgovora.

Google Voice – odličan, ali nedostupan

Google Voice svakako je najbolji izbor za korisnike oba operativna sustava. Uz jedno bitno ograničenje – morate živjeti u nekoj od država u kojima je ta Googleova usluga dostupna.

Aplikacija je dostupna ovdje. Besplatna je, praktična i jednostavna za uporabu. Nažalost, Google Voice još uvijek nije dostupan u Hrvatskoj pa je za snimanje razgovora kod nas neophodno instalirati neku drugu aplikaciju.

Call Recorder S9 osvojit će vas jednostavnošću

Naša preporuka je Call Recorder S9. Aplikacija je to s prekrasnim sučeljem, ali i onim što se krije ispod njega. Želite li snimiti razgovor, jednostavno protresite mobitel. Raspolaže s pregršt mogućnosti podešavanja, uključujući i poboljšanje kvalitete zvuka. Još jedna bitna stvar je i ta da vas neće udaviti s previše reklama.

Ova aplikacija nudi mogućnost snimanja razgovora na Google Driveu ili Dropboxu te dijeljenje putem Vibera, WhatsAppa i Skypea, kao i promjenu formata audio zapisa.

S iPhoneom nije tako jednostavno

Imajte na umu da je Android u verziji 9 onemogućio snimanje razgovora. Stoga, ako imate problema s Call Recorderom, možda su vezani uz verziju operativnog sustava koji koristite.

Iako je iPhone najpoznatiji upravo po jednostavnom načinu korištenja, razgovore nećete moći snimiti jednim klikom. Apple ima specifičnu politiku privatnosti pa je snimanje razgovora na iPhoneu pomoću ove aplikacije onemogućeno.

TapeACall se plaća, ali ga iPhone podržava

Iz tog razloga mnogo je manja ponuda aplikacija za snimanje razgovora na iPhone uređajima. Usto, želite li iole funkcionalnu aplikaciju, morat ćete biti spremni platiti je. Naša preporuka za snimanje razgovora na iPhoneu je TapeACall.

S obzirom na to da besplatna verzija nudi preslušavanje samo prvih 60 sekundi konverzacije, morat ćete je plaćati. Cijena je 29.99 dolara godišnje, što je u odnosu na konkurenciju prihvatljivo. TapeACall vam nudi izvrsnu kvalitetu zvuka, jednostavno sučelje, brojne postavke i mogućnosti prilagodbe, kao i velik broj drugih funkcija.

Odaberi, usporedi i kupi najpovoljniji paket telekom usluga! → 

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove Općenita obavijest klijentima osiguranja o uvođenju eura

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 kn

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber