Ovo su najbolje aplikacije za snimanje poziva

Poslovno ili ne, ako želite memorirati telefonski razgovor, koristite najbolje aplikacije za snimanje poziva.

aplikacije za snimanje poziva

Bitno je napomenuti jednu stvar ako snimate telefonski razgovor. Naime, vaša je zakonska obveza, a ne samo izraz pristojnosti, sugovornika obavijestiti da se razgovor snima. U suprotnom, izlažete se riziku tužbe.

Android i iOS trebaju aplikacije za snimanje poziva

Želite li snimiti na mobitel svoje odlazne pozive ili one koje primate, trebat će vam posebna aplikacija jer ih ni Android i iOS mobiteli nemaju. Pritom, koristite li Android operativni sustav, proći ćete jeftinije i lakše jer je Apple poprilično zakomplicirao snimanje razgovora.

Google Voice – odličan, ali nedostupan

Google Voice svakako je najbolji izbor za korisnike oba operativna sustava. Uz jedno bitno ograničenje – morate živjeti u nekoj od država u kojima je ta Googleova usluga dostupna.

Aplikacija je dostupna ovdje. Besplatna je, praktična i jednostavna za uporabu. Nažalost, Google Voice još uvijek nije dostupan u Hrvatskoj pa je za snimanje razgovora kod nas neophodno instalirati neku drugu aplikaciju.

Call Recorder S9 osvojit će vas jednostavnošću

Naša preporuka je Call Recorder S9. Aplikacija je to s prekrasnim sučeljem, ali i onim što se krije ispod njega. Želite li snimiti razgovor, jednostavno protresite mobitel. Raspolaže s pregršt mogućnosti podešavanja, uključujući i poboljšanje kvalitete zvuka. Još jedna bitna stvar je i ta da vas neće udaviti s previše reklama.

Ova aplikacija nudi mogućnost snimanja razgovora na Google Driveu ili Dropboxu te dijeljenje putem Vibera, WhatsAppa i Skypea, kao i promjenu formata audio zapisa.

S iPhoneom nije tako jednostavno

Imajte na umu da je Android u verziji 9 onemogućio snimanje razgovora. Stoga, ako imate problema s Call Recorderom, možda su vezani uz verziju operativnog sustava koji koristite.

Iako je iPhone najpoznatiji upravo po jednostavnom načinu korištenja, razgovore nećete moći snimiti jednim klikom. Apple ima specifičnu politiku privatnosti pa je snimanje razgovora na iPhoneu pomoću ove aplikacije onemogućeno.

TapeACall se plaća, ali ga iPhone podržava

Iz tog razloga mnogo je manja ponuda aplikacija za snimanje razgovora na iPhone uređajima. Usto, želite li iole funkcionalnu aplikaciju, morat ćete biti spremni platiti je. Naša preporuka za snimanje razgovora na iPhoneu je TapeACall.

S obzirom na to da besplatna verzija nudi preslušavanje samo prvih 60 sekundi konverzacije, morat ćete je plaćati. Cijena je 29.99 dolara godišnje, što je u odnosu na konkurenciju prihvatljivo. TapeACall vam nudi izvrsnu kvalitetu zvuka, jednostavno sučelje, brojne postavke i mogućnosti prilagodbe, kao i velik broj drugih funkcija.

Odaberi, usporedi i kupi najpovoljniji paket telekom usluga! → 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber