Kombinacijom do uštede – isplati se biti dobar s rodbinom i susjedima

Želite li dodatno uštedjeti na telekom računima, iskoristite dodatne popuste i pogodnosti koje teleoperateri nude za kombiniranje fiksnih i mobilnih usluga. Princip je jednostavan – popuste i pogodnosti dobit ćete ako usluge poput fiksne i mobilne telefonije, TV-a i interneta spojite u jedan paket.

kombiniranje

Dijelite s prijateljima, rodbinom i susjedima

Važno je napomenuti da je jedna od najvećih prednosti to što usluge možete kombinirati unutar različitih kućanstava. Primjerice, ako ne koristite fiksni telefon, zamolite svoje roditelje, prijatelje ili susjede da uđu s vama u kombinaciju.

 

Ne plaćate tuđe račune

Pri tome, ne morate brinuti da ćete morati plaćati tuđe račune – računi se izdaju i naplaćuju pojedinačno. S obzirom da ne postoje posebna ugovorna obveza za kombiniranje usluga u poseban paket, ne postoji penalizacija u slučaju raskida. Jednako tako, usluge možete uključivati naknadno.

Koliko ćete uštedjeti i koje ćete dodatne pogodnosti ostvariti, ovisi u operateru.

 

HT Magenta

Hrvatski Telekom je prvi operater koji je za svoje korisnike uveo ovu pogodnost, a poznata nam je pod nazivom Magenta 1. Magenta podrazumjeva spajanja nekoliko fiksnih i mobilnih usluga u jednu. Spojite li fiksnu uslugu telefona, interneta i TV-a, a tome dodate i jednu ili više mobilnih tarifa, vaši mjesečni računi bit će umanjeni za 100 kuna.

Od ostalih pogodnosti treba izdvojiti:

– 500 besplatnih minuta s fiksne linije unutar EU

– povećanje brzine interneta (ako parica to podržava)

– besplatnu snimalicu

 

ISKON kombinacija

Poput HT-a, Iskon nudi popuste i pogodosti ako kombinirate fiksne i mobilne usluge. Spojite li 3 fiksne usluge te jednu ili više mobilnih tarifa, vaš mjesečni račun bit će umanjen za 30 kuna. Mobilnu tarifu aktivirate bez ugovorne obveze što vam pruža još veću slobodu ako poželite bilo kakve izmjene. Uz Iskon mobilnu tarifu dobivate 5 GB interneta (4 GB + 1 GB za aplikacije za dopisivanje) i 1.000 jedinica za pozive i SMS. U slučaju da spajate 2 mobilne tarife, sadržaj se udvostručuje. Dodatno možete odabrati besplatno pojačivač Wi-Fi signala ili HomePlug, dodatne dječje ili filmske programe ili pak besplatne minute za razgovore. S obzirom da Iskon koristi HT mrežu, ne trebate brinuti o dostupnosti i jačini signala.

 

VIP Poveži sve

U odnosu na spomenute, ponuda VIP-a prilično je jednostavna. Ako u VIP-u kombinirate fiksne i mobilnu uslugu, ostvarujete od 15 kn popusta na račun za fiksne usluge i dodatne gigabajte u mobilnoj tarifi, pri čemu količina ovisi o odabranoj tarifi.

 

kombiniranje

 

Koje kombiniranje je najisplativije?

Odgovor na glavno pitanje, što je najisplativije, ipak ovisi o nekoliko elemenata. Koju mobilnu tarifu uzimate, koje TV programe, o brzini interneta i slično. Bez obzira na popuste i pogodnosti, uvijek je dobro provjeriti što to finalno točno znači za vas i koliko će na kraju iznositi mjesečni troškovi.

Želite li kvalitetan savjet i bezbolnu aktivaciju najbolje usluge, obratite nam se i pomoći ćemo vam.

 

Usporedite i odaberite najpovoljniji telekom paket! →

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber