5 razloga za online kupovinu zimskih guma

Želite li biti sigurni da ćete na vrijeme zakočiti u zimskim uvjetima na cesti, ali i ispuniti zakonsku obvezu i izbjeći novčane kazne, svoje vozilo ovih dana naoružat ćete zimskim gumama.

Ako ste u baš velikoj žurbi, gume možete kupiti u najbližem trgovačkom centru ili kod vulkanizera kojemu vjerujete. No, odlučite li pak uložiti malo više vremena na istraživanje online ponude pneumatika, takva avantura mogla bi vam se višestruko isplatiti.

1. Cijene su povoljnije u online trgovinama

Online trgovine zbog nižih troškova poslovanja mogu si priuštiti manje marže. Jednako će zaraditi i uz niže cijene guma za krajnjeg kupca, što biste svakako trebali iskoristiti.

2. Gume se ne moraju isprobavati prije kupnje

Jedna od osnovnih prednosti online kupovine guma u tome je što gume, za razliku od odjeće i obuće, ne morate isprobavati uživo. Dovoljno je znati dimenzije i indeks nosivosti te njihovu namjenu. U ovom konkretnom slučaju to znači odabrati zimske gume.

 3. Brže, jeftinije i udobnije pretraživanje

Pretraživanje modela i cijena pneumatika na webu neusporedivo je udobnije, kraće i jeftinije. Kada u potragu krenete offline, bez problema izgubit ćete čitav dan. Možda nećete stići čak ni obići svu ponudu u vlastitom gradu.

Izgubit ćete i vrijeme i gorivo. Na kraju krajeva, čak ako i uspijete pronaći najpovoljnije cijene, spomenuti troškovi poništit će vam uštedu. U online potrazi ne samo da se ne morate ograničiti na vlastiti grad. Možete uspoređivati cijene iz čitave Hrvatske, ali i Europske unije, odnosno susjednih država koje nisu u EU pa nude mogućnost povrata poreza.

4. Besplatna dostava i montaža

Besplatna dostava guma još prije nekoliko godina bila je izuzetak, ali danas je gotovo nezaobilazno pravilo. Gume će vam biti dostavljene na kućni prag ili do vulkanizera po izboru. Sve je više trgovaca koji će vam ponuditi i uslugu montaže koja može, a i ne mora biti uključena u cijenu. Svakako valja imati na umu – što je set zimskih guma jeftiniji, to je bitniji udio troška montaže.

5. Nema čekanja u redovima

Kupovina zimskih guma usred sezone zna biti prilično frustrirajuća. Vulkanizeri su prezauzeti i često nemaju ni vremena ni volje odgovoriti na vaša pitanja. Ako ćete već morati čekati svoj red na zamjenu guma, ne morate gubiti vrijeme čekajući u redu da ih uopće kupite. Internet nudi nepresušan izvor informacija o svakom pojedinom modelu, karakteristikama, prednostima i manama, usporednim testovima. Sa prodajnim predstavnicima možete komunicirati preko Facebooka, web obrazaca ili putem e-maila.

 

Usporedite osiguranja, kupite online i uštedite. Kliknite! →

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber