5 razloga za online kupovinu zimskih guma

Želite li biti sigurni da ćete na vrijeme zakočiti u zimskim uvjetima na cesti, ali i ispuniti zakonsku obvezu i izbjeći novčane kazne, svoje vozilo ovih dana naoružat ćete zimskim gumama.

Ako ste u baš velikoj žurbi, gume možete kupiti u najbližem trgovačkom centru ili kod vulkanizera kojemu vjerujete. No, odlučite li pak uložiti malo više vremena na istraživanje online ponude pneumatika, takva avantura mogla bi vam se višestruko isplatiti.

1. Cijene su povoljnije u online trgovinama

Online trgovine zbog nižih troškova poslovanja mogu si priuštiti manje marže. Jednako će zaraditi i uz niže cijene guma za krajnjeg kupca, što biste svakako trebali iskoristiti.

2. Gume se ne moraju isprobavati prije kupnje

Jedna od osnovnih prednosti online kupovine guma u tome je što gume, za razliku od odjeće i obuće, ne morate isprobavati uživo. Dovoljno je znati dimenzije i indeks nosivosti te njihovu namjenu. U ovom konkretnom slučaju to znači odabrati zimske gume.

 3. Brže, jeftinije i udobnije pretraživanje

Pretraživanje modela i cijena pneumatika na webu neusporedivo je udobnije, kraće i jeftinije. Kada u potragu krenete offline, bez problema izgubit ćete čitav dan. Možda nećete stići čak ni obići svu ponudu u vlastitom gradu.

Izgubit ćete i vrijeme i gorivo. Na kraju krajeva, čak ako i uspijete pronaći najpovoljnije cijene, spomenuti troškovi poništit će vam uštedu. U online potrazi ne samo da se ne morate ograničiti na vlastiti grad. Možete uspoređivati cijene iz čitave Hrvatske, ali i Europske unije, odnosno susjednih država koje nisu u EU pa nude mogućnost povrata poreza.

4. Besplatna dostava i montaža

Besplatna dostava guma još prije nekoliko godina bila je izuzetak, ali danas je gotovo nezaobilazno pravilo. Gume će vam biti dostavljene na kućni prag ili do vulkanizera po izboru. Sve je više trgovaca koji će vam ponuditi i uslugu montaže koja može, a i ne mora biti uključena u cijenu. Svakako valja imati na umu – što je set zimskih guma jeftiniji, to je bitniji udio troška montaže.

5. Nema čekanja u redovima

Kupovina zimskih guma usred sezone zna biti prilično frustrirajuća. Vulkanizeri su prezauzeti i često nemaju ni vremena ni volje odgovoriti na vaša pitanja. Ako ćete već morati čekati svoj red na zamjenu guma, ne morate gubiti vrijeme čekajući u redu da ih uopće kupite. Internet nudi nepresušan izvor informacija o svakom pojedinom modelu, karakteristikama, prednostima i manama, usporednim testovima. Sa prodajnim predstavnicima možete komunicirati preko Facebooka, web obrazaca ili putem e-maila.

 

Usporedite osiguranja, kupite online i uštedite. Kliknite! →

 

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove Općenita obavijest klijentima osiguranja o uvođenju eura

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 kn

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber