fbpx
a1 adriatic osiguranje agramlife osiguranje allianz osiguranje as osiguranje bonbon croatia osiguranje euroherc osiguranje tomato generali osiguranje iskon merkur osiguranje sava osiguranje tcom telemach weiner osiguranje
a1 adriatic osiguranje agramlife osiguranje allianz osiguranje as osiguranje bonbon croatia osiguranje euroherc osiguranje tomato generali osiguranje iskon merkur osiguranje sava osiguranje tcom telemach weiner osiguranje

Do najbolje ponude u samo 3 koraka

Kompare.hr je vodeća stranica za usporedbu i kupnju osiguranja i telekom usluga. Svaki mjesec pomažemo tisućama da pronađu, usporede i uštede prilikom kupovine. Svoju uslugu naplaćujemo od partnera, što znači da je za tebe potpuno besplatna.

1.
USPOREDI

Unesi podatke i usporedi ponude svih partnera.

2.
UŠTEDI

Naši će te agenti kontaktirati i pomoći ti pri izboru najbolje ponude.

3.
KUPI

Kupovinu odrađuješ online, a sva dokumentacija ti stiže na e-mail.

Kako radi Kompare.hr

Naša usluga je besplatna!

Kompare.hr je za tebe potpuno besplatan jer proviziju naplaćujemo partnerima. Uvijek ti dajemo najbolju cijenu – nevezano čija je.

Kako radi Kompare.hr

#1

NEZAVISNI KOMPARATOR

113.664+

ZADOVOLJNIH KUPACA

11

GODINA POSLOVANJA

Kupi direktno na Kompare.hr

Kako dolazimo do najbolje ponude?

Surađujemo s više od 15 partnera iz područja osiguranja i telekomunikacija. To nam omogućava da za tebe pronađemo najbolju dostupnu ponudu na tržištu.

Partner logos

Često postavljena pitanja

Koje su prednosti kupovine putem kompare.hr?
Brzo i jednostavno na jednom mjestu saznaš cijene 10 osiguravajućih kuća, savjetnik ti putem telefona odgovori na sva pitanja i pronađe policu koja najbolje odgovara tvojim potrebama. Kupljena polica odmah stiže na tvoj mail.
Je li je kompare.hr usluga stvarno besplatna?
DA. Kompare usluga potpuno je besplatna za sve korisnike. Kompare zarađuje od provizije koju naplati osiguravajućoj kući svaki put kada netko putem nas ugovori policu osiguranja.
Kako kompare.hr zarađuje?
Svaki put kada putem kompare.hr kupiš policu osiguranja ili ugovoriš telekom uslugu kompare.hr naplati proviziju osiguravajućoj kući ili telekom operateru. Naša usluga je za tebe besplatna, a živimo od provizije koju naplatimo našim partnerima.
Koliko je sigurno kupovati na ovaj način?
Usluge koje kompare.hr prodaje strogo su regulirane zakonima i nadgledane od strane institucija kao što su HANFA i HAKOM. Kompare posluje poštujući sve relevantne propise i zakone te posjeduje potrebna odobrenja i dozvole.
Na koji način Kompare štiti moje podatke?
Poštujući Zakon o zaštiti podataka i GDPR uredbu jamčimo da su tvoji podaci potpuno sigurni i da se nikad neće koristiti u svrhe koje nisu jasno navedene.