Doznajte zašto se isplati ugovoriti godišnje putno osiguranje

Zdrav čovjek na putovanju ima tisuću želja, a bolestan samo jednu – da ima putno osiguranje. Svako putovanje avantura je za sebe, ali putovanje bez putnog osiguranja avantura je koju ne želite doživjeti.

Godisnje-putno-osiguranje

Izbjegnite dodatni stres

Razboljeti se ili doživjeti nezgodu u nepoznatoj državi, često baš u onoj čiji jezik ne poznajete, stresno je samo po sebi. Čak ako sve prođe u najboljem redu, čitavo to vrijeme strepit ćete od računa. Kada se ozbiljno pripremamo za putovanje u inozemstvo, proučit ćemo prometna pravila, pravila ponašanja u javnosti, cijene jela, pića, kulturnih i zabavnih sadržaja. Ali, malo tko proučava cjenike zdravstvenih usluga.

Prednosti godišnje premije

Putujete li barem dvaput godišnje, bez obzira na to je li riječ o jednodnevnom šoping izletu ili vikend bijegu u nepoznato, zbog brojnih prednosti preporučamo godišnje putno osiguranje.

Uštedjet ćete i vrijeme i novac

Osiguravajućim kućama mnogo je draže kada uplatite jednogodišnju premiju, nego kada policu uzimate na kraća razdoblja. Zbog toga su spremni na velike popuste. Osim toga, nema potrebe da obilazite urede i poslovnice, kada osiguranje možete ugovoriti online!

Široka paleta usluga

Kod ugovaranja putnog osiguranja postoji pregršt opcija. Možete se osigurati pojedinačno ili kao obitelj, uzeti samo zdravstveno putno osiguranje, odabrati rizike, odnosno pokrića. Tu se, primjerice, ubraja otkazivanje leta, gubitak službenih isprava, gubitak i krađa prtljage, pa i naknada za slučaj duljeg ostanka u bolnici.

Fleksibilnost

Uplata jednogodišnje premije putnog osiguranja osigurat će vam poseban osjećaj slobode. Na putovanje možete krenuti onog trenutka kada vam to padne na pamet – bez briga o dodatnim, neplaniranim i često ogromnim troškovima.

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Kontakt

ONLINE KUPOVINA

Kompare garancija Kompare poklon bon Postupak ugovaranja Načini plaćanja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

GDPR Opći uvjeti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Politika obrade osobnih podataka Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

© 2012-2019 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38