AKCIJA do 31.03.: Atraktivni prinos s garancijom isplate!

wiener-akcija

Uz program Moj (o)sigurani prinos možete se opustiti – dobro ste uložili! Po isteku trajanja isplaćuje se iznos koji odgovara godišnjem prinosu od 2,25% na naplaćenu premiju. Požurite jer ponuda kompare.hr i Wiener osiguranja VIG vrijedi do 31.03.2017.!

Moj (o)siguran prinos je investicijsko životno osiguranje za slučaj smrti i doživljenja s garancijom isplate kod kojeg ugovaratelj osiguranja preuzima rizik ulaganja. Program je namijenjen svima u dobi od 14 do 75 godina života.

Uplatom jednokratne premije vašoj polici se pridružuje određeni broj udjela u Unutarnjem fondu 2020 denominiranom u HRK, odnosno Unutarnjem fondu 2022 denominiranom u EUR. Ugovaratelj snosi rizik neizvjesnosti buduće vrijednosti Unutarnjeg fonda te rizik da izdavatelj obveznica u koju je imovina Unutarnjeg fonda uložena u cijelosti ili djelomično ne ispuni svoje obaveze.

Nositelj garancije isplate je izdavatelj obveznice u koju je imovina Unutarnjeg fonda uložena, tj. Ministarstvo financija Republike Hrvatske.

Po isteku ugovorenog trajanja osiguranja, dakle 3 ili 5 godina, isplaćuje se iznos koji odgovara godišnjem prinosu od 2,25% na uplaćenu premiju u slučaju HRK programa, odnosno 2,00% u slučaju EUR programa.

Zanima vas više? Javite se kompare savjetnici s 15 godina iskustva sa životnim osiguranjima na zeljka@kompare.hr.

U slučaju smrti, osiguratelj isplaćuje veći iznos od iznosa:

 • ukupne vrijednosti svih kupljenih udjela
 • ukupnog iznosa uplaćene jednokratne premije

U slučaju smrti uslijed nezgode, osiguratelj isplaćuje minimalno 150% uplaćene jednokratne premije. U slučaju smrti uslijed prometne nezgode, osiguratelj isplaćuje minimalno 250% uplaćene jednokratne premije.

Primjer izračuna:

 Na uloženih 100.000 kn jednokratno bit će vam isplaćeno: 

 • nakon 3 godine 107.318,02 kn
 • minimalna isplata u slučaju smrti od nezgode je 150.000 kn
 • minimalna isplata u slučaju smrti od prometne nezgode je 250.000 kn

Oročite li isti iznos u banci na isto razdoblje, uspoređujući kamatne stope vodeće 4 banke u Hrvatskoj možete ostvariti manji prinos, od 101.812,18 kn do 105.653,76 kn.

Ugovorite li Wiener životno osiguranje Moj (o)siguran prinos ostvarujete brojne pogodnosti:

 • štedite uz atraktivni kamatni prinos
 • birate između programa u HRK i EUR
 • policu možete koristiti kao instrument jamstva prilikom podizanja kredita
 • imate mogućnost ostvarivanja predujma u Wiener osiguranju
 • možete otkupiti policu tijekom cijelog trajanja osiguranja
 • dodatna isplata za slučaj smrti uslijed nezgode
 • dodatna isplata za slučaj smrti uslijed prometne nezgode

 

Javite nam se i ugovorite Wiener životno osiguranje s garancijom isplate!

Za sve informacije, pojašnjenja i savjete obratite se našoj kompare savjetnici s 15 godina iskustva sa životnim osiguranjima na zeljka@kompare.hr.

Dokumenti s ključnim informacijama o ovim programima dostupni su na internet stranicama Društva www.wiener.hr

Wiener osiguranje trenutno je, prema ostvarenoj premiji, među prva 3 osigurateljna društva na tržištu na kojem sudjeluje sa 7,1% udjela. Posluju još od 1999. godine, 2001. godine preuzimaju Kvarner Wiener Städtische osiguranje, a u prosincu 2005. godine pripojeno mu je i Aurum Wiener Städtische osiguranje. Današnje Wiener osiguranje je nastalo pripajanjem društava Kvarner VIG i Helios VIG.

 

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove Općenita obavijest klijentima osiguranja o uvođenju eura

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 kn

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber