AKCIJA do 31.03.: Atraktivni prinos s garancijom isplate!

wiener-akcija

Uz program Moj (o)sigurani prinos možete se opustiti – dobro ste uložili! Po isteku trajanja isplaćuje se iznos koji odgovara godišnjem prinosu od 2,25% na naplaćenu premiju. Požurite jer ponuda kompare.hr i Wiener osiguranja VIG vrijedi do 31.03.2017.!

Moj (o)siguran prinos je investicijsko životno osiguranje za slučaj smrti i doživljenja s garancijom isplate kod kojeg ugovaratelj osiguranja preuzima rizik ulaganja. Program je namijenjen svima u dobi od 14 do 75 godina života.

Uplatom jednokratne premije vašoj polici se pridružuje određeni broj udjela u Unutarnjem fondu 2020 denominiranom u HRK, odnosno Unutarnjem fondu 2022 denominiranom u EUR. Ugovaratelj snosi rizik neizvjesnosti buduće vrijednosti Unutarnjeg fonda te rizik da izdavatelj obveznica u koju je imovina Unutarnjeg fonda uložena u cijelosti ili djelomično ne ispuni svoje obaveze.

Nositelj garancije isplate je izdavatelj obveznice u koju je imovina Unutarnjeg fonda uložena, tj. Ministarstvo financija Republike Hrvatske.

Po isteku ugovorenog trajanja osiguranja, dakle 3 ili 5 godina, isplaćuje se iznos koji odgovara godišnjem prinosu od 2,25% na uplaćenu premiju u slučaju HRK programa, odnosno 2,00% u slučaju EUR programa.

Zanima vas više? Javite se kompare savjetnici s 15 godina iskustva sa životnim osiguranjima na zeljka@kompare.hr.

U slučaju smrti, osiguratelj isplaćuje veći iznos od iznosa:

 • ukupne vrijednosti svih kupljenih udjela
 • ukupnog iznosa uplaćene jednokratne premije

U slučaju smrti uslijed nezgode, osiguratelj isplaćuje minimalno 150% uplaćene jednokratne premije. U slučaju smrti uslijed prometne nezgode, osiguratelj isplaćuje minimalno 250% uplaćene jednokratne premije.

Primjer izračuna:

 Na uloženih 100.000 kn jednokratno bit će vam isplaćeno: 

 • nakon 3 godine 107.318,02 kn
 • minimalna isplata u slučaju smrti od nezgode je 150.000 kn
 • minimalna isplata u slučaju smrti od prometne nezgode je 250.000 kn

Oročite li isti iznos u banci na isto razdoblje, uspoređujući kamatne stope vodeće 4 banke u Hrvatskoj možete ostvariti manji prinos, od 101.812,18 kn do 105.653,76 kn.

Ugovorite li Wiener životno osiguranje Moj (o)siguran prinos ostvarujete brojne pogodnosti:

 • štedite uz atraktivni kamatni prinos
 • birate između programa u HRK i EUR
 • policu možete koristiti kao instrument jamstva prilikom podizanja kredita
 • imate mogućnost ostvarivanja predujma u Wiener osiguranju
 • možete otkupiti policu tijekom cijelog trajanja osiguranja
 • dodatna isplata za slučaj smrti uslijed nezgode
 • dodatna isplata za slučaj smrti uslijed prometne nezgode

 

Javite nam se i ugovorite Wiener životno osiguranje s garancijom isplate!

Za sve informacije, pojašnjenja i savjete obratite se našoj kompare savjetnici s 15 godina iskustva sa životnim osiguranjima na zeljka@kompare.hr.

Dokumenti s ključnim informacijama o ovim programima dostupni su na internet stranicama Društva www.wiener.hr

Wiener osiguranje trenutno je, prema ostvarenoj premiji, među prva 3 osigurateljna društva na tržištu na kojem sudjeluje sa 7,1% udjela. Posluju još od 1999. godine, 2001. godine preuzimaju Kvarner Wiener Städtische osiguranje, a u prosincu 2005. godine pripojeno mu je i Aurum Wiener Städtische osiguranje. Današnje Wiener osiguranje je nastalo pripajanjem društava Kvarner VIG i Helios VIG.

 

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber