Uz auto osiguranje ili dopunsko zdravstveno u Triglavu stiže i COVID19 osiguranje!

Uz ugovaranje police auto ili dopunskog zdravstvenog osiguranja, Triglav vam za samo 1 kunu poklanja i dodatno pokriće od 2.100 kuna u slučaju zaraze COVID19 virusom.

COVID19

U Triglav osiguranju razumiju koje posljedice sa sobom donosi zaraza virusom COVID19. Zato vam uz ugovaranje obveznog auto ili dopunskog zdravstvenog osiguranja daju i dodatno osiguranje u slučaju zaraze ovim virusom. Ovaj jedinstveni paket možete ugovoriti do 30. lipnja 2020.

Osiguranje od COVID19 košta samo kunu 

U slučaju da se zarazite koronavirusom, morat ćete minimalno mjesec dana izbivati s posla. Za to vrijeme, osim vašeg zdravstvenog stanja bit će narušeno i ono financijsko budući da se za vrijeme bolovanja plaća znatno smanjuje. Baš zbog toga, itekako se isplati za svega 1 kunu ugovoriti i dodatno osiguranje za slučaj obolijevanja od virusa COVID19.

Kliknite i ugovorite auto osiguranje i osiguranje od COVID19!

Ponavljamo, ovo je osiguranje moguće ugovoriti samo uz obvezno osiguranje od automobilske odgovornosti. Namijenjeno je svim fizičkim osobama koje imaju i važeće osnovno osiguranje u Hrvatskoj. Godišnja premija ovog dodatnog osiguranja iznosi 1 kunu, a ono traje onoliko koliko traje i polica automobilske odgovornosti. Međutim, ne duže od jedne godine.

Zaštita od COVID19 i uz dopunsko zdravstveno

Ovaj paket zaštite za slučaj obolijevanja od virusa COVID19 se može ugovoriti i uz policu dopunskog zdravstvenog osiguranja s ugovorenim trajanjem osiguranja od 3 godine. Kao što je slučaj i kod ugovaranja u sklopu auto osiguranja, i ova ponuda vrijedi samo za fizičke osobe.

I u ovom slučaju godišnja premija iznosi 1 kunu, a osoba s ugovorenim dodatnim osiguranjem za slučaj obolijevanja od virusa COVID19 ima pravo na naknadu od 2.100 kuna po dijagnosticiranju oboljenja.

Kliknite i ugovorite dopunsko zdravstveno osiguranje i osiguranje od COVID19!

Svakako vrijedi napomenuti kako naknadno priključenje ovog dodatnog osiguranja jednoj od vaših polica nije moguće. Dakle, može se ugovoriti samo uz novo sklopljene police.

Ugovorite osiguranje na kompare.hr

Baš zato što je važno spremno odgovoriti na izazovna vremena, policu auto ili dopunskog zdravstvenog osiguranja itekako se isplati ugovoriti putem kompare.hr. Osim što vam dajemo najbolje ponude, naša usluga za vas je potpuno besplatna.

Naime, Triglav osiguranje jedina je osiguravajuća kuća koja, uz osiguranje vašeg automobila ili ugovaranje dopunskog zdravstvenog osiguranja, nudi i dodatno osiguranje od zaraze koronavirusom.

Kliknite i ugovorite auto osiguranje i osiguranje od COVID19!

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber