UNIQA promijenila uvjete svog dopunskog!

Ako tražite povoljno dopunsko osiguranje s pokrivenom B listom, našli ste ga – UNIQA osiguranje poklanja vam prvu premiju police ukoliko ugovorite upravo njihovo dopunsko.

UNIQA promijenila uvjete svog dopunskog!

Građani dobi između 65 i 75 godina mogu pak iskoristiti priliku i ugovoriti UNIQA dopunsko s uključenom B listom po cijeni od 122 kune.

UNIQA osiguranje je relativno nedavno uvela plaćanje lijekova i pregleda karticom dopunskog, a ovim potezima je za dvije dobne skupine građana dala više od konkurentskih osiguravajućih kuća.

S obzirom na događanja na hrvatskom tržištu zdravstvenih osiguranja i u zdravstvenom sustavu općenito, pitate se zašto uzeti dopunsko i kamo sve ovo vodi, kako će izgledati sustav za 2 godine, koliko ćemo plaćati, kako će biti pokriveni oni koji nemaju za zdravstvenu zaštitu, što će uopće biti pokriveno dopunskim osiguranjem.

Nisu ovo sve luda pitanja, samo nitko od nadležnih nema odgovornosti ni hrabrosti priznati kamo nas to vode.

Na nama je da vam dovodimo informacije o događanjima na tržištu zdravstvenih osiguranja i samom zdravstvenom sustavu. Za sva pitanja o tome što pokrivaju police dopunskog besplatno nas pitajte na 01/555 0666 ili posjetite našu usporedbu i online ugovaranje polica dopunskog ovdje.

 

Ugovorite Uniqa osiguranje online! →

 

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove Općenita obavijest klijentima osiguranja o uvođenju eura

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 kn

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber