UNIQA promijenila uvjete svog dopunskog!

Ako tražite povoljno dopunsko osiguranje s pokrivenom B listom, našli ste ga – UNIQA osiguranje poklanja vam prvu premiju police ukoliko ugovorite upravo njihovo dopunsko.

UNIQA promijenila uvjete svog dopunskog!

Građani dobi između 65 i 75 godina mogu pak iskoristiti priliku i ugovoriti UNIQA dopunsko s uključenom B listom po cijeni od 122 kune.

UNIQA osiguranje je relativno nedavno uvela plaćanje lijekova i pregleda karticom dopunskog, a ovim potezima je za dvije dobne skupine građana dala više od konkurentskih osiguravajućih kuća.

S obzirom na događanja na hrvatskom tržištu zdravstvenih osiguranja i u zdravstvenom sustavu općenito, pitate se zašto uzeti dopunsko i kamo sve ovo vodi, kako će izgledati sustav za 2 godine, koliko ćemo plaćati, kako će biti pokriveni oni koji nemaju za zdravstvenu zaštitu, što će uopće biti pokriveno dopunskim osiguranjem.

Nisu ovo sve luda pitanja, samo nitko od nadležnih nema odgovornosti ni hrabrosti priznati kamo nas to vode.

Na nama je da vam dovodimo informacije o događanjima na tržištu zdravstvenih osiguranja i samom zdravstvenom sustavu. Za sva pitanja o tome što pokrivaju police dopunskog besplatno nas pitajte na 01/555 0666 ili posjetite našu usporedbu i online ugovaranje polica dopunskog ovdje.

 

Ugovorite Uniqa osiguranje online! →

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Kontakt

ONLINE KUPOVINA

Kompare poklon bon Postupak ugovaranja Načini plaćanja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

GDPR Opći uvjeti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Politika obrade osobnih podataka Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38