UNIQA promijenila uvjete svog dopunskog!

Ako tražite povoljno dopunsko osiguranje s pokrivenom B listom, našli ste ga – UNIQA osiguranje poklanja vam prvu premiju police ukoliko ugovorite upravo njihovo dopunsko.

UNIQA promijenila uvjete svog dopunskog!

Građani dobi između 65 i 75 godina mogu pak iskoristiti priliku i ugovoriti UNIQA dopunsko s uključenom B listom po cijeni od 122 kune.

UNIQA osiguranje je relativno nedavno uvela plaćanje lijekova i pregleda karticom dopunskog, a ovim potezima je za dvije dobne skupine građana dala više od konkurentskih osiguravajućih kuća.

S obzirom na događanja na hrvatskom tržištu zdravstvenih osiguranja i u zdravstvenom sustavu općenito, pitate se zašto uzeti dopunsko i kamo sve ovo vodi, kako će izgledati sustav za 2 godine, koliko ćemo plaćati, kako će biti pokriveni oni koji nemaju za zdravstvenu zaštitu, što će uopće biti pokriveno dopunskim osiguranjem.

Nisu ovo sve luda pitanja, samo nitko od nadležnih nema odgovornosti ni hrabrosti priznati kamo nas to vode.

Na nama je da vam dovodimo informacije o događanjima na tržištu zdravstvenih osiguranja i samom zdravstvenom sustavu. Za sva pitanja o tome što pokrivaju police dopunskog besplatno nas pitajte na 01/555 0666 ili posjetite našu usporedbu i online ugovaranje polica dopunskog ovdje.

 

Ugovorite Uniqa osiguranje online! →