UNIQA promijenila uvjete svog dopunskog!

Ako tražite povoljno dopunsko osiguranje s pokrivenom B listom, našli ste ga – UNIQA osiguranje poklanja vam prvu premiju police ukoliko ugovorite upravo njihovo dopunsko.

UNIQA promijenila uvjete svog dopunskog!

Građani dobi između 65 i 75 godina mogu pak iskoristiti priliku i ugovoriti UNIQA dopunsko s uključenom B listom po cijeni od 122 kune.

UNIQA osiguranje je relativno nedavno uvela plaćanje lijekova i pregleda karticom dopunskog, a ovim potezima je za dvije dobne skupine građana dala više od konkurentskih osiguravajućih kuća.

S obzirom na događanja na hrvatskom tržištu zdravstvenih osiguranja i u zdravstvenom sustavu općenito, pitate se zašto uzeti dopunsko i kamo sve ovo vodi, kako će izgledati sustav za 2 godine, koliko ćemo plaćati, kako će biti pokriveni oni koji nemaju za zdravstvenu zaštitu, što će uopće biti pokriveno dopunskim osiguranjem.

Nisu ovo sve luda pitanja, samo nitko od nadležnih nema odgovornosti ni hrabrosti priznati kamo nas to vode.

Na nama je da vam dovodimo informacije o događanjima na tržištu zdravstvenih osiguranja i samom zdravstvenom sustavu. Za sva pitanja o tome što pokrivaju police dopunskog besplatno nas pitajte na 01/555 0666 ili posjetite našu usporedbu i online ugovaranje polica dopunskog ovdje.

 

Ugovorite Uniqa osiguranje online! →

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber