fbpx

Ugovorite dodatno zdravstveno osiguranje i izbjegnite bolničke hodnike

Liste čekanja u hrvatskim bolnicama i prije pojave koronavirusa bile su dugačke, a sada su još duže. Kako biste si olakšali, ugovorite dodatno zdravstveno, a evo i zašto.

dodatno zdravstveno

Zahvaljujući protuepidemiološkim mjerama koje su trebale spriječiti prodor koronavirusa u osjetljive bolničke sustave, tijekom protekla dva mjeseca primani su samo hitni slučajevi. Sada se već stvari polako vraćaju u „novu normalu“, ali svejedno možda vaš hitan slučaj neće biti toliko hitan. Zato se već sada pobrinite za sebe.

Dodatno zdravstveno sprječava neugodnosti

S obzirom na to da je u bolnicama i dalje na snazi čitav niz zaštitnih mjera, pitanje je hoće li se i kada liste čekanja vratiti u formu u kojoj su bile u vrijeme prije zlokobnog virusa. Zaostaci će se, najavljuju ravnatelji bolnica, rješavati po medicinskim prioritetima, no tek treba vidjeti kako će sve to izgledati u praksi.

Usto, opasnost od koronavirusa i dalje je prisutna, bez obzira na to što se broj zaraženih u Hrvatskoj posljednjih dana smanjuje. Čekanje u bolničkim hodnicima nije bilo ugodno ni prije koronavirusa, a sada je sigurno još i gore.

Na pregled se čeka i do više od godinu dana

Primjerice, prema nedavnom istraživanju 24sata.hr, na CT abdomena čeka se, ovisno o klinici, od tri tjedna do nevjerojatnih 290 dana.

I ostali pregledi poput gastroskopije, kolonoskopije i koronarografije zahtijevaju određeno vrijeme koje varira od nekoliko tjedana do nekoliko mjeseci. U pojedinim zdravstvenim ustanovama taj broj seže i do više od godinu dana.

Dodatno zdravstveno nudi brojne prednosti

Želite li izbjeći rizik od zaraze u bolničkim hodnicima i uštedjeti vrijeme koje biste inače izgubili na čekanje pregleda, pomoći ćemo vam da ugovorite policu dodatnog zdravstvenog osiguranja. Uz ugovorenu policu dodatnog zdravstvenog osiguranja uživat ćete brojne prednosti.

Dobit ćete tako najbolju uslugu u jednoj od naših ugovornih renomiranih privatnih klinika gdje je pažnja liječnika i medicinskog osoblja posvećena vama i isključivo vama.

Vaše zdravlje ne može čekati

Na preglede ćete dolaziti u točno određeno vrijeme i tako izbjeći kontakt s ostalim bolesnicima. Obavit ćete pregled bez bespotrebnog čekanja na red i uštedjeti vrijeme koje biste tamo izgubili. Osim vremena, uštedjet ćete i novac.

Primjera radi, cijena CT-a abdomena iznosi 800 kuna, što može biti cijena godišnje premije police koja nudi još niz drugih usluga. Vaše zdravlje ne može čekati, a mi ćemo se potruditi da dobijete pravu uslugu u pravo vrijeme.

Usporedi osiguranja, kupi online i uštedi. Klikni!