Telekom paketi: Kako odabrati usluge po mjeri kućanstva

Izabrati optimalan telekom paket slatka je muka kada točno znate što vam je potrebno, no put do tog saznanja zna biti trnovit.

telekom-paketi

Telekom paketi u svojoj najizdašnijoj varijanti sadrže TV, internet i telefon. Tu su i kombinacije dvije opcije poput, primjerice, TV-a i interneta. Također, moguće je odabrati i samo jednu mogućnost. Pružatelji usluga najviše vole kada uzmete sve tri usluge, pa će vam u tom slučaju ponuditi najveći popust. Najmanje popuste ostvarujete pri odabiru single opcije (TV ili internet). Zato vam nerijetko ispadne jeftinije uzeti internet i fiksni telefon nego samo internet.

TV program ili filmovi?

Vremena u kojima se čitava obitelj okupljala ispred televizora radi crtanog filma u 19.15 i središnje informativne emisije koja je uslijedila 15 minuta kasnije, daleko su iza nas. Omiljene serije danas se ne moraju čekati. Dostupne su čitavo vrijeme preko streaming servisa poput Netflixa i Pickboxa. S druge strane, digitalni TV servisi poput MAXtv-a nude pregršt opcija – od iznajmljivanja filmova preko mogućnosti snimanja, sve do sinkroniziranih sadržaja prvenstveno namijenjenih djeci. Ako ne možete zamisliti život bez TV programa, svakako provjerite koji se sve programi nude.

Je li vrijeme fiksnog telefona doista iza nas?

Razlike u cijenama između mobilnog i fiksnog telefoniranja nekada su bile toliko strašne. I danas često radije posežemo za slušalicom fiksnog telefona kada biramo fiksne brojeve. Iako, za to možda i nema potrebe jer su razlike gotovo zanemarive. Ako vam je draža fiksna linija, postoje opcije koje vam nude besplatne pozive prema svim mobilnim mrežama. Tako ne morate strahovati od ubitačnih računa.

Nema više roaminga

Na području EU 15. lipnja 2017. godine ukinute su naknade za roaming. Po cijeni lokalnog poziva možete zvati i surfati gotovo na čitavom Starom kontinentu. Ipak, ako imate potrebu zvati izvan EU, primjerice u države bivše Jugoslavije ili u USA, obratite nam se da vam pronađemo najpovoljniju opciju.

Neograničen internetski promet

Jedna od glavnih prednosti fiksnog, odnosno kućnog interneta je neograničen promet. Ako ne možete živjeti bez streaming video i/ili glazbenih servisa, često osvježavate preglednik radi novih vijesti ili druženja na društvenim mrežama, izbor je lak – prihvatit ćete ponudu operatera koji nudi najbrži internet. S druge strane, ako video sadržaje, vijesti i slično gledate na TV-u, a umjesto virtualnog, preferirate druženje uživo i sve u svemu, razmislite je li vam uopće potreban. Pogotovo ako imate mobilni telefon. Većina mobilnih operatera standardno nudi pozive, sms i mobilni internet u paketu.

Ugovori, akcije, promocije

Promotivne akcije uobičajen su i čest mamac teleoperatera, što nikako ne znači da je riječ o nečemu lošem. Dapače, od spomenute prakse najviše koristi trebali bi imati upravo korisnici. Određene bonuse možete ostvariti i prilikom prelaska s jednog na drugog operatora, kao i potpisivanjem ugovora na (najčešće) 24-mjesečno razdoblje.

Usporedite i odaberite najpovoljniji telekom paket! →

 

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber