NAGRADNA IGRA: Usporedi osiguranja ili telekom usluge, ugovori na kompare.hr i osvoji Opel Mokku!
Usporedi, kupi i osvoji Opel Mokku!

Tehnički pregled – gdje su najmanje gužve

Bliži vam se istek registracije vozila i tehnički pregled želite obaviti što brže? Ako ste iz Zagreba, Rijeke, Osijeka, Splita ili Varaždina, u nastavku teksta pronaći ćete informacije o svim stanicama za tehnički pregled. Napomenut ćemo koje su stanice u tih 5 gradova najprometnije i na kojima se u prosjeku kroz godinu stvaraju najmanje gužve. Pronađite svoj grad i provjerite u koju vam se stanicu najbolje isplati otići.

Stanice za tehnički pregled u Zagrebu

Na gornjoj slici prikazane su sve lokacije stanica za tehnički pregled u Zagrebu. Zeleno označene lokacije su upravo one na kojima se stvaraju najmanje gužve kroz godinu. U nastavku su sve stanice popisane prema toj kategoriji, uzevši u obzir da stanica na prvom mjestu ima najmanje gužve, a ona na četvrtom nešto veće. Također su popisane stanice u kojima je promet dosta velik, s time da je na prvom mjestu uvijek ona stanica koja broji najveće gužve.

Stanice s najmanjim gužvama:

 1. CVH STP “Croatia”
 2. CVH STP “Zagreb 1”
 3. STP “Euro Daus”
 4. CVH STP “Eurozagreb 1”

Najprometnije stanice:

 1. STP “Auto Klub Siget”
 2. CVH STP “Automehanika”
 3. CVH STP “Eurozagreb 3”
 4. STP “Auto – Remetinec”

Srednje prometne stanice:

 1. CVH STP “Zagreb 2”
 2. STP “Baotić”
 3. STP “Autocentar Agram”
 4. CVH STP “Eurozagreb 5”

Stanice za tehnički pregled u Rijeci

S obzirom na to da u Rijeci postoje samo četiri stanice, na slici jedina stanica označena zelenom bojom broji najmanje gužvi – CVH STP “Croatia”. S druge strane, STP “Auto Hrvatska – STP” je najprometnija, dok STP “Autoklub Rijeka” i CVH STP “MTT” dijele drugo mjesto po pitanju gužvi.

Stanice za tehnički pregled u Osijeku

U Osijeku također postoje samo četiri stanice. Na slici je stanica CVH STP “Croatia” s najmanje gužvi označena zelenom bojom. Nakon nje CVH STP “Autoreparatura” i STP “Autoslavonija” ipak broje veće gužve, no najprometnija je svakako CVH STP “Euroosijek”.

Stanice za tehnički pregled u Splitu

U Splitu postoje samo tri stanice, od kojih CVH STP “Euro Daus” uvijek ima najmanje gužvi (na slici ponovno označena zelenom bojom). Najprometnija je stanica svakako STP “Euro Daus”, dok nešto manje gužvi broji CVH STP “Croatia”.

Stanice za tehnički pregled u Varaždinu

U Varaždinu se nalaze četiri stanice, a najmanje gužvi broji CVH STP “Centar auto Varaždin” koja je na slici označena zelenom bojom. Nešto veće gužve zastupljenije su u stanicama CVH STP “Eurovaraždin” i STP “Auto klub Varaždin”, dok je STP “Autoservisni centar” najprometnija stanica.

Prije nego što obavite tehnički pregled, bilo bi dobro da imate spremnu digitalnu policu za osiguranje vozila. Ako još niste ugovorili novu policu auto osiguranja za svog limenog ljubimca, učinite to putem besplatne Kompare usluge. Usporedite ponude 10 osiguravajućih kuća na kompare.hr i odaberite najbolje za sebe!

Također, ostale dokumente koji vam trebaju za tehnički pregled sada možete poslati elektroničkim putem. Više o tome možete pročitati na našem ranijem blogu o e-ispravama za tehnički pregled i registraciju vozila.

Kupi direktno na kompare.hr
Usporedi cijene svih osiguranja vozila