Tehnički pregled – gdje su najmanje gužve

Bliži vam se istek registracije vozila i tehnički pregled želite obaviti što brže? Ako ste iz Zagreba, Rijeke, Osijeka, Splita ili Varaždina, u nastavku teksta pronaći ćete informacije o svim stanicama za tehnički pregled. Napomenut ćemo koje su stanice u tih 5 gradova najprometnije i na kojima se u prosjeku kroz godinu stvaraju najmanje gužve. Pronađite svoj grad i provjerite u koju vam se stanicu najbolje isplati otići.

Stanice za tehnički pregled u Zagrebu

Na gornjoj slici prikazane su sve lokacije stanica za tehnički pregled u Zagrebu. Zeleno označene lokacije su upravo one na kojima se stvaraju najmanje gužve kroz godinu. U nastavku su sve stanice popisane prema toj kategoriji, uzevši u obzir da stanica na prvom mjestu ima najmanje gužve, a ona na četvrtom nešto veće. Također su popisane stanice u kojima je promet dosta velik, s time da je na prvom mjestu uvijek ona stanica koja broji najveće gužve.

Stanice s najmanjim gužvama:

 1. CVH STP “Croatia”
 2. CVH STP “Zagreb 1”
 3. STP “Euro Daus”
 4. CVH STP “Eurozagreb 1”

Najprometnije stanice:

 1. STP “Auto Klub Siget”
 2. CVH STP “Automehanika”
 3. CVH STP “Eurozagreb 3”
 4. STP “Auto – Remetinec”

Srednje prometne stanice:

 1. CVH STP “Zagreb 2”
 2. STP “Baotić”
 3. STP “Autocentar Agram”
 4. CVH STP “Eurozagreb 5”

Stanice za tehnički pregled u Rijeci

S obzirom na to da u Rijeci postoje samo četiri stanice, na slici jedina stanica označena zelenom bojom broji najmanje gužvi – CVH STP “Croatia”. S druge strane, STP “Auto Hrvatska – STP” je najprometnija, dok STP “Autoklub Rijeka” i CVH STP “MTT” dijele drugo mjesto po pitanju gužvi.

Stanice za tehnički pregled u Osijeku

U Osijeku također postoje samo četiri stanice. Na slici je stanica CVH STP “Croatia” s najmanje gužvi označena zelenom bojom. Nakon nje CVH STP “Autoreparatura” i STP “Autoslavonija” ipak broje veće gužve, no najprometnija je svakako CVH STP “Euroosijek”.

Stanice za tehnički pregled u Splitu

U Splitu postoje samo tri stanice, od kojih CVH STP “Euro Daus” uvijek ima najmanje gužvi (na slici ponovno označena zelenom bojom). Najprometnija je stanica svakako STP “Euro Daus”, dok nešto manje gužvi broji CVH STP “Croatia”.

Stanice za tehnički pregled u Varaždinu

U Varaždinu se nalaze četiri stanice, a najmanje gužvi broji CVH STP “Centar auto Varaždin” koja je na slici označena zelenom bojom. Nešto veće gužve zastupljenije su u stanicama CVH STP “Eurovaraždin” i STP “Auto klub Varaždin”, dok je STP “Autoservisni centar” najprometnija stanica.

Prije nego što obavite tehnički pregled, bilo bi dobro da imate spremnu digitalnu policu za osiguranje vozila. Ako još niste ugovorili novu policu auto osiguranja za svog limenog ljubimca, učinite to putem besplatne Kompare usluge. Usporedite ponude 10 osiguravajućih kuća na kompare.hr i odaberite najbolje za sebe!

Također, ostale dokumente koji vam trebaju za tehnički pregled sada možete poslati elektroničkim putem. Više o tome možete pročitati na našem ranijem blogu o e-ispravama za tehnički pregled i registraciju vozila.

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove Općenita obavijest klijentima osiguranja o uvođenju eura

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 kn

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber