Najbolji TV paketi za prave ljubitelje sporta

Opcija je puno, a želite li biti sigurni da ste dobili najbolje za vaš novac, dopustite nam da vam pomognemo. Kompare za vas bira najbolji omjer cijene i ponude, a naši savjetnici znaju sve detalje.

ponuda sportskih programa

Krenite od sportskih programa

Jedno je sigurno – pravom sportskom fanu pretplata bez sportskog paketa bit će nedovoljna. Drugim riječima, kada birate TV paket, krenite od ponude sportskih programa. Onih koji dolaze u osnovnom paketu, ali i onih koji se dodatno plaćaju. Naime, najveće razlike kriju se upravo u ponudi sportskih kanala. Svi oni ostali poput nacionalnih, dokumentarnih i filmskih su više-manje jednaki.

 

Povremeni uživatelji sporta

Pravilo o odabiru sportskih programa vrijedi i ako ste tek povremeni uživatelj sporta. Primjerice, ako vas je nogomet počeo zanimati tek otkako je Hrvatska pobjedom nad Engleskom izborila finale.

 

Puno sporta, malo vremena

Razmislite, volite li više Formulu 1 ili nogomet? Preferirate španjolski i francuski nogomet nad hrvatskim? Ne možete zaspati bez Lige prvaka? Izabrati odgovarajući paket sportskih programa nije jednostavan zadatak. Jasno, postoje razlike u cijeni, ali kada bi to bio najveći problem, odabir bi bio jednostavan.

 

Akcije i obrati

Priču poprilično komplicirana sadržaj odabranih programa. Na tom polju toliko je iznenadnih akcija, obrata i iznenađenja da se prognoziranje finalista svjetskog nogometnog prvenstva čini jednostavno kao popiti čašu vode.

 

Gdje gledati Ligu prvaka?

Uzmimo, primjerice, Ligu prvaka. Taman ste se pretplatili na sportski paket s Arena sport kanalima, i to isključivo zato što ne možete živjeti bez Lige prvaka, da biste tek kasnije doznati da ćete tekme nogometnih legendi moći gledati samo na Planet sport programima. S druge strane, pojedine (naglasak: pojedine!) okršaje u Ligi prvaka možete pratiti i na HRT-u, neizostavnom programu osnovnog paketa svakog operatera.

 

Prva liga samo na Areni

Obožavatelji prve hrvatske nogometne lige, odnosno Hrvatski Telekom Prve lige, jedino na Arena sportu mogu uživo pratiti domaće derbije. Ako ste jedan od njih, imajte na umu da Hrvatski Telekom ima ekskluzivno pravo na Arena sport, što će vam uvelike olakšati odabir.

 

Besplatan Planet Sport

Uz cijenu, broj ponuđenih programa i vrste sportova koje možete pratiti, presudan utjecaj na odabir TV paketa mogu imati razne akcije. Jednu od onih koju se ne isplati propustiti trenutno nude Vipnet i B.net. Kod njih je Planet Sport besplatan sve do listopada (2018.), kada se počinje naplaćivati 45 kuna mjesečno.

 

Idealan TV paket

Sve u svemu, ne sumnjamo da, uz dovoljno informacija i vremena, možete sastaviti idealnu nogometnu momčad koja će pobijediti u svakoj utakmici. Mi se, priznajemo, ne razumijemo u nogomet baš toliko, ali budite sigurni da ćemo za vas pronaći najbolji paket sportskih programa.

 

U tablici u nastavku pogledajte što pojedini operater nudi, odnosno koji se programi nalaze u njihovim paketima.

sportski programi

 

Usporedite i odaberite najpovoljniji telekom paket! →

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber