Online zahtjevom do brzog gotovinskog kredita

Sloganom „Neke se stvari ipak mogu riješiti do sutra!“ Erste banka je predstavila novu ponudu brzih gotovinskih kredita.

Informaciju o odobravanju kredita dobivate već sljedeći radni dan od predaje dokumentacije, a zahtjev za kredit možete ispuniti online. Erste brzi gotovinski krediti osiguravaju mogućnost brže i fleksibilnije otplate bez jamca, depozita i osiguranja uz nisku naknadu za obradu kredita u iznosu 500 kuna.

Zainteresirani za ponudu? Usporedite cijene kredita uz pomoć kompare.hr kalkulatora

Kako online ispunjavanje zahtjeva funkcionira?

  1. Provjerite uvjete kredita za iznos i trajanje koje želite na kompare.hr
  2. Kliknite na “Saznaj više” čime ćete doći na stranicu na kojoj možete izabrati ispunjavanje online zahtjeva
  3. Ispunite online kreditni zahtjev
  4. Nakon ispunjavanja zahtjeva kontaktirat će vas financijski zastupnik iz odabrane poslovnice i s njim ćete dogovoriti termin sastanka. Financijski zastupnik će vam dati popis dokumenata koje trebate dostaviti kako bi vaš zahtjev bio potpun.
  5. Informaciju o odobrenju kredita dobit ćete već sljedeći radni dan. U suprotnom vas se oslobađa plaćanja naknade za obradu kredita.

Kad god razmišljate o gotovinskom kreditu, prvi korak bi vam trebao biti kompare. Brzo i lako, pregled cijelog tržišta. Unesite podatke o kreditu koje tražite i kompare.hr će vam prikazati sve trenutne ponude, kamatne stope, naknade i ostale važne podatke.  Za ponude za koje ste zainteresirani, odmah online možete zatražiti ponudu ili dogovoriti sastanak u banci. Uvjerite se sami!

 

Usporedi kredite,ugovori online i uštedi. Klikni!

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber