Odaberite televiziju po svojoj mjeri: I EVOtv i satelitska odlične su zamjene IPTV-u

Za ugovaranje EVOtv-a ili satelitske televizije na kompare.hr nagrađujemo vas sa 100 kuna dodatnog popusta koji u roku od godine dana možete iskoristiti prilikom kupovine police auto osiguranja.

evotv

EVOtv koristi digitalni DVB-T2 zemaljski signal, dok satelitska televizija, kako joj i samo ime kaže, koristi satelitski signal. Evo što sve trebate znati o ova dva paketa prije nego se odlučite na svoj idealni.

Obje opcije odlične su gdje je spor internet

Za normalno funkcioniranje EVOtv-a potrebno je da vanjska antena bude okrenuta prema glavnom odašiljaču bez značajnijih fizičkih prepreka. Recimo, ako je antena u brdovitijim područjima, postoji mogućnost da EVOtv neće funkcionirati.

Kada je pak riječ o satelitu, televizija koja se „veže“ za njega funkcionira na svakoj lokaciji u Hrvatskoj. Naravno, treba imati na umu da vremenske nepogode mogu utjecati na kvalitetu usluge, pogotovo kada je antena izložena vanjskim utjecajima.

Obje opcije normalno funkcioniraju bez telefona ili interneta. Recimo, usluga IPTV-a u kombinaciji s internetom smanjuje ukupnu brzinu interneta u prosjeku od 5 do 7 Mbps. Zato su i EVOtv i satelit dobre zamjene na lokacijama gdje je startna brzina interneta niska.

EVOtv možete nositi gdje god poželite

Instalacija EVOtv-a iznimno je jednostavna. Uz ugovorenu uslugu korisnik dobije i uređaj koji se spaja u televiziju i antenu. S obzirom na to da se radi o zemaljskom signalu, antena bi trebala biti usmjerena prema odašiljaču. U slučaju satelita, montira se satelitska antena koja se preko posebnog uređaja potom spaja na TV.

Kliknite i ugovorite EVOtv za 34,99 kuna mjesečno!

Možda i najveća prednost EVOtv-a je u tome što ga je moguće prenositi s lokacije na lokaciju pa ga možete koristiti i kod kuće i u vikendici.

Ako se odlučite na EVOtv, onda se odlučujete i na samostalno biranje programa koje želite gledati. Za vrijeme trajanja ove akcije dobivate i HBO na dar, i to na pola godine. Ako ste u potrazi za sportskim sadržajem, putem EVOtv-a možete pratiti svih 6 Arenasport programa.

Akcija vrijedi i za ugovaranje satelitske TV

Osim EVOtv-a, na kompare.hr možete birati između satelitske televizije Hrvatskog telekoma ili A1 operatera. Ponavljamo, bez obzira na to za koju uslugu se odlučite, nagrađujemo vas sa 100 kn dodatnog popusta koji u roku godine dana možete iskoristiti prilikom kupovine police auto osiguranja.

Satelitsku pak televiziju možete imati za 71,56 kuna mjesečno, a osim TV programa uključenih u paket, dostupni su vam i tzv. slobodni programi. Ovisno o odabranoj frekvenciji, imate besplatan pristup raznim regionalnim programima. Samostalnu televiziju pak možete kombinirati s bilo kojim mobilnim internetom.

Preporuka je koristiti satelitsku antenu od operatera jer na taj način osiguravate tehničku podršku i garanciju kroz cijelo razdoblje ugovorne obveze.

Odaberi, usporedi i kupi najpovoljniji paket telekom usluga! → 

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber