Odaberite televiziju po svojoj mjeri: I EVOtv i satelitska odlične su zamjene IPTV-u

Za ugovaranje EVOtv-a ili satelitske televizije na kompare.hr nagrađujemo vas sa 100 kuna dodatnog popusta koji u roku od godine dana možete iskoristiti prilikom kupovine police auto osiguranja.

evotv

EVOtv koristi digitalni DVB-T2 zemaljski signal, dok satelitska televizija, kako joj i samo ime kaže, koristi satelitski signal. Evo što sve trebate znati o ova dva paketa prije nego se odlučite na svoj idealni.

Obje opcije odlične su gdje je spor internet

Za normalno funkcioniranje EVOtv-a potrebno je da vanjska antena bude okrenuta prema glavnom odašiljaču bez značajnijih fizičkih prepreka. Recimo, ako je antena u brdovitijim područjima, postoji mogućnost da EVOtv neće funkcionirati.

Kada je pak riječ o satelitu, televizija koja se „veže“ za njega funkcionira na svakoj lokaciji u Hrvatskoj. Naravno, treba imati na umu da vremenske nepogode mogu utjecati na kvalitetu usluge, pogotovo kada je antena izložena vanjskim utjecajima.

Obje opcije normalno funkcioniraju bez telefona ili interneta. Recimo, usluga IPTV-a u kombinaciji s internetom smanjuje ukupnu brzinu interneta u prosjeku od 5 do 7 Mbps. Zato su i EVOtv i satelit dobre zamjene na lokacijama gdje je startna brzina interneta niska.

EVOtv možete nositi gdje god poželite

Instalacija EVOtv-a iznimno je jednostavna. Uz ugovorenu uslugu korisnik dobije i uređaj koji se spaja u televiziju i antenu. S obzirom na to da se radi o zemaljskom signalu, antena bi trebala biti usmjerena prema odašiljaču. U slučaju satelita, montira se satelitska antena koja se preko posebnog uređaja potom spaja na TV.

Kliknite i ugovorite EVOtv za 34,99 kuna mjesečno!

Možda i najveća prednost EVOtv-a je u tome što ga je moguće prenositi s lokacije na lokaciju pa ga možete koristiti i kod kuće i u vikendici.

Ako se odlučite na EVOtv, onda se odlučujete i na samostalno biranje programa koje želite gledati. Za vrijeme trajanja ove akcije dobivate i HBO na dar, i to na pola godine. Ako ste u potrazi za sportskim sadržajem, putem EVOtv-a možete pratiti svih 6 Arenasport programa.

Akcija vrijedi i za ugovaranje satelitske TV

Osim EVOtv-a, na kompare.hr možete birati između satelitske televizije Hrvatskog telekoma ili A1 operatera. Ponavljamo, bez obzira na to za koju uslugu se odlučite, nagrađujemo vas sa 100 kn dodatnog popusta koji u roku godine dana možete iskoristiti prilikom kupovine police auto osiguranja.

Satelitsku pak televiziju možete imati za 71,56 kuna mjesečno, a osim TV programa uključenih u paket, dostupni su vam i tzv. slobodni programi. Ovisno o odabranoj frekvenciji, imate besplatan pristup raznim regionalnim programima. Samostalnu televiziju pak možete kombinirati s bilo kojim mobilnim internetom.

Preporuka je koristiti satelitsku antenu od operatera jer na taj način osiguravate tehničku podršku i garanciju kroz cijelo razdoblje ugovorne obveze.

Odaberi, usporedi i kupi najpovoljniji paket telekom usluga! → 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber