NOVO: Tele2 ‘Pokućni internet’ stigao na kompare.hr

novitet - tele2

Od sada na kompare.hr za vas uspoređujemo ponude čak 9 teleoperatera, a Tele2 „Pokućni Internet“ s neograničenim prometom i 4G brzinom možete ugovoriti u samo 3 klika, bez skrivenih troškova i sitnih slova.

 

“Pokućni internet” ima bezbroj gigabajta i dostupan je diljem Hrvatske 

Zahvaljujući najmodernijem 4G rješenju dostupnom diljem zemlje “Pokućni internet” funkcionira kao “Plug and Play” sustav, a na Tele2 WiFirouter istovremeno se mogu priključiti i do 32 uređaja. Kreće s neograničenim prometom, nastavlja se s mobilnošću i 4G brzinamate završava s jednostavnom instalacijom – gdje god ima struje. “Pokućni internet” je prijenosan, pa sada još lakše imate pristup internetu dok ste primjerice na odmoru u vikendici. Zamijenite svoj fiksni internet 4G pokućnim i uživajte u BEZBROJ GB za samo 169 kuna mjesečno.

 

Nema više čekanja na aktivaciju usluge

Kako biste aktivirali uslugu “Pokućnog interneta” u Tele2 router samo trebate umetnuti SIM karticu, uključiti ga u struju i “Pokućni internet” uz maksimalnu 4G brzinu je spreman za korištenje! Bez čekanja te bez ikakve pomoći tehničara ili instalatera. To znači da internet kod kuće možete imati automatski bez da tjednima, pa čak i mjesecima, čekate na aktivaciju usluge. Za samo 169 kuna mjesečno dobivate neograničen promet, mobilnost, 4G brzine i jednostavnu instalaciju! 

 

Brzina usluge je do 150 mbps za download i do 50 Mbps za upload

Svim korisnicima BEZBROJ GB interneta dodijeljeno je gotovo nedostižnih 1 TB podatkovnog prometa mjesečno. Nakon potrošenih 1 TB Tele2 zadržava pravo smanjivanja brzine na 1 Mbps, samo u periodu od 18-23 h u danu, do isteka tog mjeseca. 1 Mbps i dalje osigurava odlično korisničko iskustvo u periodu najvećeg opterećenja mreže, a u ostatku dana slobodno možete surfati po redovnim brzinama i gomilati terabajte koliko vam srce želi.

 

Tele2 “Pokućni internet” BEZBROJ GB možete imati za 169 kn mjesečno! Router možete dobiti već za 15 kn/mjesečno + 1 kn jednokratno!

 

Usluga “Pokućni internet” pruža maksimalnu brzinu do 150 Mbps uz 4G pristup mreži koji će većini korisnika pružiti puno bolju kvalitetu povezanosti i korištenja interneta nego što imaju koristeći fiksni internet.

Nema skrivenih troškova! 169 kn je mjesečna naknada za neograničeni Tele2 4G Internet, uvijek i svuda u Hrvatskoj.

Usporedite Tele2 ponudu s ostalim operaterima, a sve informacije o “Pokućnom internetu“ možete dobiti od svog kompare savjetnika ili ponudu zatražiti direktno od Tele2.

Ugovaranje usluge je vrlo jednostavno, a ako želite, kompare savjetnici će sve odraditi za vas. Javite nam se!

 

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
kompare.hr stranica zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možete pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber