NOVO: Tele2 ‘Pokućni internet’ stigao na kompare.hr

novitet - tele2

Od sada na kompare.hr za vas uspoređujemo ponude čak 9 teleoperatera, a Tele2 „Pokućni Internet“ s neograničenim prometom i 4G brzinom možete ugovoriti u samo 3 klika, bez skrivenih troškova i sitnih slova.

 

“Pokućni internet” ima bezbroj gigabajta i dostupan je diljem Hrvatske 

Zahvaljujući najmodernijem 4G rješenju dostupnom diljem zemlje “Pokućni internet” funkcionira kao “Plug and Play” sustav, a na Tele2 WiFirouter istovremeno se mogu priključiti i do 32 uređaja. Kreće s neograničenim prometom, nastavlja se s mobilnošću i 4G brzinamate završava s jednostavnom instalacijom – gdje god ima struje. “Pokućni internet” je prijenosan, pa sada još lakše imate pristup internetu dok ste primjerice na odmoru u vikendici. Zamijenite svoj fiksni internet 4G pokućnim i uživajte u BEZBROJ GB za samo 169 kuna mjesečno.

 

Nema više čekanja na aktivaciju usluge

Kako biste aktivirali uslugu “Pokućnog interneta” u Tele2 router samo trebate umetnuti SIM karticu, uključiti ga u struju i “Pokućni internet” uz maksimalnu 4G brzinu je spreman za korištenje! Bez čekanja te bez ikakve pomoći tehničara ili instalatera. To znači da internet kod kuće možete imati automatski bez da tjednima, pa čak i mjesecima, čekate na aktivaciju usluge. Za samo 169 kuna mjesečno dobivate neograničen promet, mobilnost, 4G brzine i jednostavnu instalaciju! 

 

Brzina usluge je do 150 mbps za download i do 50 Mbps za upload

Svim korisnicima BEZBROJ GB interneta dodijeljeno je gotovo nedostižnih 1 TB podatkovnog prometa mjesečno. Nakon potrošenih 1 TB Tele2 zadržava pravo smanjivanja brzine na 1 Mbps, samo u periodu od 18-23 h u danu, do isteka tog mjeseca. 1 Mbps i dalje osigurava odlično korisničko iskustvo u periodu najvećeg opterećenja mreže, a u ostatku dana slobodno možete surfati po redovnim brzinama i gomilati terabajte koliko vam srce želi.

 

Tele2 “Pokućni internet” BEZBROJ GB možete imati za 169 kn mjesečno! Router možete dobiti već za 15 kn/mjesečno + 1 kn jednokratno!

 

Usluga “Pokućni internet” pruža maksimalnu brzinu do 150 Mbps uz 4G pristup mreži koji će većini korisnika pružiti puno bolju kvalitetu povezanosti i korištenja interneta nego što imaju koristeći fiksni internet.

Nema skrivenih troškova! 169 kn je mjesečna naknada za neograničeni Tele2 4G Internet, uvijek i svuda u Hrvatskoj.

Usporedite Tele2 ponudu s ostalim operaterima, a sve informacije o “Pokućnom internetu“ možete dobiti od svog kompare savjetnika ili ponudu zatražiti direktno od Tele2.

Ugovaranje usluge je vrlo jednostavno, a ako želite, kompare savjetnici će sve odraditi za vas. Javite nam se!

 

 

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove Općenita obavijest klijentima osiguranja o uvođenju eura

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 kn

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber