Novi najpovoljniji Internet paket na kompare.hr

Odnedavno na Kompare telekomunikacijama možete potražiti, analizirati i usporediti ponudu Terrakom teleoperatera s konkurencijom.

Novi najpovoljniji internet paket na kompare.hr

Terrakom razvija svoju vlastitu optičku infrastrukturu na kojoj brzine surfanja mogu ići i do 100 Mbps. Broj priključaka na kojoj je ta optika trenutno prisutna je na 25.000, a vrlo je vjerojatno da će se ta brojka dalje povećavati.

Ukoliko provjerom dostupnosti ustanovite da možete koristiti njihovu optičku mrežu, imat ćete svakakve mogućnosti, ali i uz izuzetno povoljne uvjete. Brzine surfanja rangiraju od 2 do 100 Mbps, a najupečatljiviji paket je TRIO OPTIK 100.net + flat.tel + digi.tv kao najbrži i najbolji dio ponude ovog teleoperatera za koji ćete u prva 3 mjeseca izdvojiti 1 kunu, a potom ostatak ugovora 239 kn mjesečno. U usporedbi s konkurencijom, Terrakom se počinje izdvajati sa značajno boljim uvjetima i velikim brzinama za istu cijenu.

Najveća prisutnost optikom ostvarena je u Zagrebu i u Sesvetama, a zagrebački kvartovi s najvećim brojem priključaka i do 100 Mbps su Sopot, Voltino, Lanište, Jaruščica, Jarun, Utrine, Središće, Medveščak te Črnomerec, a vrlo jaka baza su i zagrebačke Sesvete.

Potražite i usporedite pakete na Kompare telekomunikacijama, a više informacija o novom kompare.hr partneru, Terrakomu, pročitajte na njihovoj stranici.

 

Usporedite pakete i uštedite! →

 

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber