Novi najpovoljniji Internet paket na kompare.hr

Odnedavno na Kompare telekomunikacijama možete potražiti, analizirati i usporediti ponudu Terrakom teleoperatera s konkurencijom.

Novi najpovoljniji internet paket na kompare.hr

Terrakom razvija svoju vlastitu optičku infrastrukturu na kojoj brzine surfanja mogu ići i do 100 Mbps. Broj priključaka na kojoj je ta optika trenutno prisutna je na 25.000, a vrlo je vjerojatno da će se ta brojka dalje povećavati.

Ukoliko provjerom dostupnosti ustanovite da možete koristiti njihovu optičku mrežu, imat ćete svakakve mogućnosti, ali i uz izuzetno povoljne uvjete. Brzine surfanja rangiraju od 2 do 100 Mbps, a najupečatljiviji paket je TRIO OPTIK 100.net + flat.tel + digi.tv kao najbrži i najbolji dio ponude ovog teleoperatera za koji ćete u prva 3 mjeseca izdvojiti 1 kunu, a potom ostatak ugovora 239 kn mjesečno. U usporedbi s konkurencijom, Terrakom se počinje izdvajati sa značajno boljim uvjetima i velikim brzinama za istu cijenu.

Najveća prisutnost optikom ostvarena je u Zagrebu i u Sesvetama, a zagrebački kvartovi s najvećim brojem priključaka i do 100 Mbps su Sopot, Voltino, Lanište, Jaruščica, Jarun, Utrine, Središće, Medveščak te Črnomerec, a vrlo jaka baza su i zagrebačke Sesvete.

Potražite i usporedite pakete na Kompare telekomunikacijama, a više informacija o novom kompare.hr partneru, Terrakomu, pročitajte na njihovoj stranici.

 

Usporedite pakete i uštedite! →