Novi najpovoljniji Internet paket na kompare.hr

Odnedavno na Kompare telekomunikacijama možete potražiti, analizirati i usporediti ponudu Terrakom teleoperatera s konkurencijom.

Novi najpovoljniji internet paket na kompare.hr

Terrakom razvija svoju vlastitu optičku infrastrukturu na kojoj brzine surfanja mogu ići i do 100 Mbps. Broj priključaka na kojoj je ta optika trenutno prisutna je na 25.000, a vrlo je vjerojatno da će se ta brojka dalje povećavati.

Ukoliko provjerom dostupnosti ustanovite da možete koristiti njihovu optičku mrežu, imat ćete svakakve mogućnosti, ali i uz izuzetno povoljne uvjete. Brzine surfanja rangiraju od 2 do 100 Mbps, a najupečatljiviji paket je TRIO OPTIK 100.net + flat.tel + digi.tv kao najbrži i najbolji dio ponude ovog teleoperatera za koji ćete u prva 3 mjeseca izdvojiti 1 kunu, a potom ostatak ugovora 239 kn mjesečno. U usporedbi s konkurencijom, Terrakom se počinje izdvajati sa značajno boljim uvjetima i velikim brzinama za istu cijenu.

Najveća prisutnost optikom ostvarena je u Zagrebu i u Sesvetama, a zagrebački kvartovi s najvećim brojem priključaka i do 100 Mbps su Sopot, Voltino, Lanište, Jaruščica, Jarun, Utrine, Središće, Medveščak te Črnomerec, a vrlo jaka baza su i zagrebačke Sesvete.

Potražite i usporedite pakete na Kompare telekomunikacijama, a više informacija o novom kompare.hr partneru, Terrakomu, pročitajte na njihovoj stranici.

 

Usporedite pakete i uštedite! →

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber