Novi najpovoljniji Internet paket na kompare.hr

Odnedavno na Kompare telekomunikacijama možete potražiti, analizirati i usporediti ponudu Terrakom teleoperatera s konkurencijom.

Novi najpovoljniji internet paket na kompare.hr

Terrakom razvija svoju vlastitu optičku infrastrukturu na kojoj brzine surfanja mogu ići i do 100 Mbps. Broj priključaka na kojoj je ta optika trenutno prisutna je na 25.000, a vrlo je vjerojatno da će se ta brojka dalje povećavati.

Ukoliko provjerom dostupnosti ustanovite da možete koristiti njihovu optičku mrežu, imat ćete svakakve mogućnosti, ali i uz izuzetno povoljne uvjete. Brzine surfanja rangiraju od 2 do 100 Mbps, a najupečatljiviji paket je TRIO OPTIK 100.net + flat.tel + digi.tv kao najbrži i najbolji dio ponude ovog teleoperatera za koji ćete u prva 3 mjeseca izdvojiti 1 kunu, a potom ostatak ugovora 239 kn mjesečno. U usporedbi s konkurencijom, Terrakom se počinje izdvajati sa značajno boljim uvjetima i velikim brzinama za istu cijenu.

Najveća prisutnost optikom ostvarena je u Zagrebu i u Sesvetama, a zagrebački kvartovi s najvećim brojem priključaka i do 100 Mbps su Sopot, Voltino, Lanište, Jaruščica, Jarun, Utrine, Središće, Medveščak te Črnomerec, a vrlo jaka baza su i zagrebačke Sesvete.

Potražite i usporedite pakete na Kompare telekomunikacijama, a više informacija o novom kompare.hr partneru, Terrakomu, pročitajte na njihovoj stranici.

 

Usporedite pakete i uštedite! →

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Kontakt

ONLINE KUPOVINA

Kompare garancija Kompare poklon bon Postupak ugovaranja Načini plaćanja Česta pitanja

SIGURNOST KUPACA

GDPR Opći uvjeti Privole i pritužbe

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

© 2012-2019 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38