7 razloga zašto je mobilna tarifa na pretplatu praktičnija od bonova

Istraživanja pokazuju da mobitel u prosjeku otključamo stotinu ili više puta dnevno, što ga čini najčešće upotrebljavanim uređajem. Kada se već s mobitelima praktički budimo i odlazimo u krevet, mobilna tarifa na pretplatu puno je komotnije rješenje od bonova, a nudi brojne pogodnosti.

Mobitel

1. Povoljne cijene novih mobitela

Svaki puta kada ugovarate novu pretplatu ili produljujete postojeću, teleoperator će vam ponuditi novi mobitel po povoljnoj cijeni. Tehnologija doista brzo napreduje pa će vam svaka nova generacija uređaja omogućiti brži rad, stabilniji operativni sustav, kvalitetniju kameru i više prostora za pohranu.

2. Otplata na rate

Sve to, naravno, ima svoju cijenu, ali zato je tu otplata na rate. Račun će vam se sastojati od pretplate, ali i mjesečne rate za otplatu mobitela. Naravno, postoji i opcija plaćanja odjednom uz veći popust. Za svaki slučaj, preporučujemo vam da usporedite cijene uređaja s onima u trgovinama jer povoljno nije uvijek i najpovoljnije.

3. Plaćanje trajnim nalogom

Trajni nalog danas je nevjerojatno jednostavno otvoriti, a jednom kada ga otvorite, zaboravit ćete da morate plaćati račune. Odabirete datum u mjesecu kada želite da vam teleoperator “skine” novac, a račun vam redovito stiže na e-mail. Kako ne bi bilo neugodnih iznenađenja, uvijek provjerite iznos.

4. Uvijek dostupna usluga

Tarifa na bonove ima svoj rok trajanja, a bonovi obično isteknu baš onda kada vam najviše trebaju. Ako se nalazite deset kilometara od najbližeg kioska i banke ili pet kilometara od civilizacije, neće vam biti svejedno. Baš kao što nam se automobil bez goriva ne zaustavi 20 metara od benzinske crpke, tako će nam i bon često isteći točno na mjestu na kojem ne smije.

5. Pogodnosti za pretplatnike

Teleoperatori više vole pretplatnike od onih koji kupuju bonove. Bez obzira na to prelazite li s bonova na pretplatu ili od jednog operatora drugom, djelatnici će biti jako ljubazni prema vama. Zaboravite na sramežljivost, pitajte i tražite svaki mogući poklon i pogodnost – ili to jednostavno prepustite nama jer ćemo vam sigurno pronaći najbolje tarife na pretplatu.

6. Neograničeni pozivi, poruke i internet

Tarife bez ograničenja nude doista posebnu razinu opuštenosti, a najčešće ih koriste oni koji ne mogu bez YouTubea ili nekih od video streaming servisa poput HBO-a i Netflixa. S doista neograničenom tarifom ne morate brinuti koliko ste gigabajta skinuli, SMS-ova poslali i telefonskih razgovora odradili. Također, konobare ne morate žicati Wi-Fi lozinku kada u nepoznatom gradiću uđete u kafić.

7. Dodatne mogućnosti i opcije

Tarife na pretplatu vrlo jednostavno možete “nabildati” uz pomoć dodatnih opcija. Želite li više SMS-ova, više minuta, više gigabajta, brži internet, TV paket i slično, odabrat ćete neku od brojnih opcija, a sve ih po potrebi, ako ne postoji ugovorna obveza, možete isključiti.

Iako je pretplata često bolji izbor od bonova, odabir ovisi o tomu koliko mjesečno planirate pričati, surfati i poslati poruka, ali i o trenutnoj ponudi na tržištu koja se često mijenja.

Treba vam najbolja mobilna tarifa?

Ako vas zanimaju najpovoljnije tarife na pretplatu, dopustite da vam skrojimo ponudu po vašoj mjeri. Na raspolaganju imamo opcije svih velikih operatora pa vam sigurno, brzo i jednostavno možemo pronaći idealnu opciju za mobilne tarife, u skladu s vašim potrebama i željama.

Za sva vaša pitanja dostupni smo radnim danom od 8 do 20 sati i subotom od 9 do 14 sati na broj 01 555 0666.