MAXtv obogatio ponudu RTL, RTL Premium i Nova paketima

MAXtv uveo je nove programske pakete koji će korisnicima biti dostupni bez naplate do sredine ožujka. Tako je MAXtv sada bogatiji za RTL, RTL Premium i NOVA pakete programa.

MAXtv

MAXtv uvodi i RTL Adriu

RTL paket donosi sve postojeće RTL kanale u HD ili HD ready kvaliteti slike. U tom paketu dobivate RTL, RTL 2, RTL Crime, RTL Living, RTL Kockicu, RTL Passion, ali i novi RTL Adria kanal.

RTL Adria nudi najbolje od filmskih sadržaja i iznimno popularnih regionalnih serija. Upravo na tom kanalu bit će prikazana vrlo hvaljena serija „Senke nad Balkanom” u kojoj glumi i značajan broj hrvatskih glumaca.

Tu su i TVoY i Catch-up TV

U sklopu RTL paketa na raspolaganju vam je i usluga Snimalica koja se sastoji od funkcionalnosti TVoY. Zahvaljujući tome možete gledati sadržaj koji ste propustili do 7 dana unatrag. Tu je i Catch-up TV, funkcionalnost zbog koje više nećete propustiti nijednu epizodu svojih omiljenih serija.

Osim toga, sada ćete istodobno moći pratiti TV programe na svim svojim pametnim uređajima. Moći ćete i upravljati te pretraživati TV program putem svog pametnog telefona, ali i jednostavno prebacivati sliku s mobilnog uređaja na televizor.

Nove kanale moguće je pronaći na pozicijama od 23. pa nadalje u MAXtv popisu kanala.

RTL Premium za dodatni sadržaj

Želite li još više TV sadržaja, u ponudi je i RTL Premium paket koji, osim već spomenutih RTL kanala i funkcionalnosti, donosi mnoštvo filmskog, dječjeg i najatraktivnijeg regionalnog sadržaja. Sve je to dostupno na zahtjev uz Play Premium. Na taj ćete način moći u bilo kojem trenutku birati sadržaj koji želite gledati.

Na raspolaganju su vam ekskluzivne premijere i hit serije iz cijelog svijeta i regije, novi zabavni internacionalni showovi i nove sezone hit showova. Osim toga, tu je i odlična selekcija filmskih hitova koja donosi više od 50 filmskih naslova svaki mjesec.

Dostupno i pregršt dječjeg sadržaja

Žude li vaši najmlađi za sadržajem primjerenim njihovoj dobi, na raspolaganju vam je više od 500 sati sinkroniziranog dječjeg sadržaja koji uključuje i filmove i serije.

Play Premium korisnici mogu pronaći u MAXtv meniju, pod kategorijom Videopaketi na pretplatu.

Nova paket također ima Snimalicu

Treći novi paket je Nova paket u sklopu kojeg korisnici mogu pratiti Novu TV i Doma TV kanale u HD kvaliteti slike. Ono što će vas zasigurno razveseliti je i mogućnost gledanja sadržaja nakon što su već emitirani.

To je moguće opet zahvaljujući usluzi TVoY, odnosno Snimalici. Nova TV HD i Doma TV HD kanali dostupni su na 24. i 26. poziciji MAXtv usluge.

Nakon promotivnog roka HD se plaća

Nakon isteka promotivnog perioda možete kupiti pojedinačne pakete po cijeni od 3 kune za RTL paket ili Nova paket, dok će RTL Premium paket koštati 29 kuna mjesečno. Ako ne želite kupiti nove pakete, na raspolaganju vam ostaju postojeći kanali, ali u SD kvaliteti.

Odaberi, usporedi i kupi najpovoljniji paket telekom usluga! → 

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber