MAXtv obogatio ponudu RTL, RTL Premium i Nova paketima

MAXtv uveo je nove programske pakete koji će korisnicima biti dostupni bez naplate do sredine ožujka. Tako je MAXtv sada bogatiji za RTL, RTL Premium i NOVA pakete programa.

MAXtv

MAXtv uvodi i RTL Adriu

RTL paket donosi sve postojeće RTL kanale u HD ili HD ready kvaliteti slike. U tom paketu dobivate RTL, RTL 2, RTL Crime, RTL Living, RTL Kockicu, RTL Passion, ali i novi RTL Adria kanal.

RTL Adria nudi najbolje od filmskih sadržaja i iznimno popularnih regionalnih serija. Upravo na tom kanalu bit će prikazana vrlo hvaljena serija „Senke nad Balkanom” u kojoj glumi i značajan broj hrvatskih glumaca.

Tu su i TVoY i Catch-up TV

U sklopu RTL paketa na raspolaganju vam je i usluga Snimalica koja se sastoji od funkcionalnosti TVoY. Zahvaljujući tome možete gledati sadržaj koji ste propustili do 7 dana unatrag. Tu je i Catch-up TV, funkcionalnost zbog koje više nećete propustiti nijednu epizodu svojih omiljenih serija.

Osim toga, sada ćete istodobno moći pratiti TV programe na svim svojim pametnim uređajima. Moći ćete i upravljati te pretraživati TV program putem svog pametnog telefona, ali i jednostavno prebacivati sliku s mobilnog uređaja na televizor.

Nove kanale moguće je pronaći na pozicijama od 23. pa nadalje u MAXtv popisu kanala.

RTL Premium za dodatni sadržaj

Želite li još više TV sadržaja, u ponudi je i RTL Premium paket koji, osim već spomenutih RTL kanala i funkcionalnosti, donosi mnoštvo filmskog, dječjeg i najatraktivnijeg regionalnog sadržaja. Sve je to dostupno na zahtjev uz Play Premium. Na taj ćete način moći u bilo kojem trenutku birati sadržaj koji želite gledati.

Na raspolaganju su vam ekskluzivne premijere i hit serije iz cijelog svijeta i regije, novi zabavni internacionalni showovi i nove sezone hit showova. Osim toga, tu je i odlična selekcija filmskih hitova koja donosi više od 50 filmskih naslova svaki mjesec.

Dostupno i pregršt dječjeg sadržaja

Žude li vaši najmlađi za sadržajem primjerenim njihovoj dobi, na raspolaganju vam je više od 500 sati sinkroniziranog dječjeg sadržaja koji uključuje i filmove i serije.

Play Premium korisnici mogu pronaći u MAXtv meniju, pod kategorijom Videopaketi na pretplatu.

Nova paket također ima Snimalicu

Treći novi paket je Nova paket u sklopu kojeg korisnici mogu pratiti Novu TV i Doma TV kanale u HD kvaliteti slike. Ono što će vas zasigurno razveseliti je i mogućnost gledanja sadržaja nakon što su već emitirani.

To je moguće opet zahvaljujući usluzi TVoY, odnosno Snimalici. Nova TV HD i Doma TV HD kanali dostupni su na 24. i 26. poziciji MAXtv usluge.

Nakon promotivnog roka HD se plaća

Nakon isteka promotivnog perioda možete kupiti pojedinačne pakete po cijeni od 3 kune za RTL paket ili Nova paket, dok će RTL Premium paket koštati 29 kuna mjesečno. Ako ne želite kupiti nove pakete, na raspolaganju vam ostaju postojeći kanali, ali u SD kvaliteti.

Odaberi, usporedi i kupi najpovoljniji paket telekom usluga! → 

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove Općenita obavijest klijentima osiguranja o uvođenju eura

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 kn

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber