MAXtv obogatio ponudu RTL, RTL Premium i Nova paketima

MAXtv uveo je nove programske pakete koji će korisnicima biti dostupni bez naplate do sredine ožujka. Tako je MAXtv sada bogatiji za RTL, RTL Premium i NOVA pakete programa.

MAXtv

MAXtv uvodi i RTL Adriu

RTL paket donosi sve postojeće RTL kanale u HD ili HD ready kvaliteti slike. U tom paketu dobivate RTL, RTL 2, RTL Crime, RTL Living, RTL Kockicu, RTL Passion, ali i novi RTL Adria kanal.

RTL Adria nudi najbolje od filmskih sadržaja i iznimno popularnih regionalnih serija. Upravo na tom kanalu bit će prikazana vrlo hvaljena serija „Senke nad Balkanom” u kojoj glumi i značajan broj hrvatskih glumaca.

Tu su i TVoY i Catch-up TV

U sklopu RTL paketa na raspolaganju vam je i usluga Snimalica koja se sastoji od funkcionalnosti TVoY. Zahvaljujući tome možete gledati sadržaj koji ste propustili do 7 dana unatrag. Tu je i Catch-up TV, funkcionalnost zbog koje više nećete propustiti nijednu epizodu svojih omiljenih serija.

Osim toga, sada ćete istodobno moći pratiti TV programe na svim svojim pametnim uređajima. Moći ćete i upravljati te pretraživati TV program putem svog pametnog telefona, ali i jednostavno prebacivati sliku s mobilnog uređaja na televizor.

Nove kanale moguće je pronaći na pozicijama od 23. pa nadalje u MAXtv popisu kanala.

RTL Premium za dodatni sadržaj

Želite li još više TV sadržaja, u ponudi je i RTL Premium paket koji, osim već spomenutih RTL kanala i funkcionalnosti, donosi mnoštvo filmskog, dječjeg i najatraktivnijeg regionalnog sadržaja. Sve je to dostupno na zahtjev uz Play Premium. Na taj ćete način moći u bilo kojem trenutku birati sadržaj koji želite gledati.

Na raspolaganju su vam ekskluzivne premijere i hit serije iz cijelog svijeta i regije, novi zabavni internacionalni showovi i nove sezone hit showova. Osim toga, tu je i odlična selekcija filmskih hitova koja donosi više od 50 filmskih naslova svaki mjesec.

Dostupno i pregršt dječjeg sadržaja

Žude li vaši najmlađi za sadržajem primjerenim njihovoj dobi, na raspolaganju vam je više od 500 sati sinkroniziranog dječjeg sadržaja koji uključuje i filmove i serije.

Play Premium korisnici mogu pronaći u MAXtv meniju, pod kategorijom Videopaketi na pretplatu.

Nova paket također ima Snimalicu

Treći novi paket je Nova paket u sklopu kojeg korisnici mogu pratiti Novu TV i Doma TV kanale u HD kvaliteti slike. Ono što će vas zasigurno razveseliti je i mogućnost gledanja sadržaja nakon što su već emitirani.

To je moguće opet zahvaljujući usluzi TVoY, odnosno Snimalici. Nova TV HD i Doma TV HD kanali dostupni su na 24. i 26. poziciji MAXtv usluge.

Nakon promotivnog roka HD se plaća

Nakon isteka promotivnog perioda možete kupiti pojedinačne pakete po cijeni od 3 kune za RTL paket ili Nova paket, dok će RTL Premium paket koštati 29 kuna mjesečno. Ako ne želite kupiti nove pakete, na raspolaganju vam ostaju postojeći kanali, ali u SD kvaliteti.

Odaberi, usporedi i kupi najpovoljniji paket telekom usluga! → 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber