Lumia 1020

Jučer je predstavljen Nokijin novi  pametnii telefon, Lumia 1020, koja će većinu iznenaditi brojem megpiksela u svom senzoru, točnije 41, a svakako će razveseliti ljubitelje aplikacija.  Najavljeno je da će na Windows Phoneu uskoro biti dostupne aplikacije poput Vinea, Patha i Flipboarda, a tu su i Hipstamatic, Vyclone, SNAPCAM, Panagraph, Yelp, CNN i Foursquare koji će izraditi aplikacije prilagođene upravo velikoj fotografskoj moći ovog uređaja!

Dakle, ako niste vidjeli, Nokia Lumia 1020 koristi već poznatu PureView tehnologiju, koja uključuje optičku stabilizaciju, kako bi fotografije bile što oštrije. Tu je i aplikacija Nokia Pro Camera, koja će korisnicima omogućiti da fotkaju poput profesionalaca, a opcija dual capture istovremeno će snimati fotografije u visokoj i niskoj rezoluciji, kako biste odmah imali gotove slike za dijeljenje na društvenim mrežama. Tu je i neizostavna ZEISS optika sa šest fizičkih leća, a Nokia Rich Recording omogućuje snimanje zvuka i u poprilično nepogodnim uvjetima, kao što su to koncerti.

 

Flipboard će kasnije ove godine objaviti novo izdanje svog “magazina” razvijenog isključivo za Lumije. Hipstamatic Oggl PRO aplikacija je koja je razvijena baš za Lumiju 1020, a nudi ručno postavljanje fokusa i ekspozicije te mnoge druge napredne fotografske opcije. Path će, osim uobičajenih opcija, s Nokijom omogućiti korisnicima pristup 50 efekata za uređivanje fotografija, zajedno s mogućnošću dijeljenja bogatijih slika.

Vyclone je video platforma na kojoj korisnici Lumije 1020 mogu lako kreirati, sinkronizirati i uređivati svoje zapise. SNAPCAM je još jedna fotoaplikacija, koja omogućuje kreiranje fotopriča, dijeljenje albuma s prijateljima i bilježenje trenutaka. Panagraph je napredna fotografska aplikacija ekskluzivno napravljena za Nokiju, kojom se mogu kreirati mozaici.

Tu je i Yelp, koji će na Lumiju donijeti i augmented reality funkcionalnost, odnosno, korisnici će moći vidjeti ocjene mjesta i broj zvjezdica, koje su drugi korisnici zabilježili za određenu lokaciju, pogledom kroz leću kamere. CNN optimizira svoju aplikaciju za WP 8, a omogućit će se dijeljenje visokokvalitetnih slika kroz opciju iReporters. I za kraj, Foursquare na novoj Nokiji također daje mogućnost za dijeljenje fotografije visoke rezolucije, ali i stavljanje jednoga od 50 fotografskih filtera.

Uređaj, inače, dolazi u žutoj, bijeloj i crnoj boji, a u Americi će biti u prodaji od 26. srpnja, po cijeni od 299 dolara uz dvogodišnji ugovor. Na kinesko i ključna europska tržišta doći će u ovome kvartalu, a nema informacije kada će biti u ponudi u našoj regiji.

 

Usporedite teleoperatere i uštedite! →

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber