Lumia 1020

Jučer je predstavljen Nokijin novi  pametnii telefon, Lumia 1020, koja će većinu iznenaditi brojem megpiksela u svom senzoru, točnije 41, a svakako će razveseliti ljubitelje aplikacija.  Najavljeno je da će na Windows Phoneu uskoro biti dostupne aplikacije poput Vinea, Patha i Flipboarda, a tu su i Hipstamatic, Vyclone, SNAPCAM, Panagraph, Yelp, CNN i Foursquare koji će izraditi aplikacije prilagođene upravo velikoj fotografskoj moći ovog uređaja!

Dakle, ako niste vidjeli, Nokia Lumia 1020 koristi već poznatu PureView tehnologiju, koja uključuje optičku stabilizaciju, kako bi fotografije bile što oštrije. Tu je i aplikacija Nokia Pro Camera, koja će korisnicima omogućiti da fotkaju poput profesionalaca, a opcija dual capture istovremeno će snimati fotografije u visokoj i niskoj rezoluciji, kako biste odmah imali gotove slike za dijeljenje na društvenim mrežama. Tu je i neizostavna ZEISS optika sa šest fizičkih leća, a Nokia Rich Recording omogućuje snimanje zvuka i u poprilično nepogodnim uvjetima, kao što su to koncerti.

 

Flipboard će kasnije ove godine objaviti novo izdanje svog “magazina” razvijenog isključivo za Lumije. Hipstamatic Oggl PRO aplikacija je koja je razvijena baš za Lumiju 1020, a nudi ručno postavljanje fokusa i ekspozicije te mnoge druge napredne fotografske opcije. Path će, osim uobičajenih opcija, s Nokijom omogućiti korisnicima pristup 50 efekata za uređivanje fotografija, zajedno s mogućnošću dijeljenja bogatijih slika.

Vyclone je video platforma na kojoj korisnici Lumije 1020 mogu lako kreirati, sinkronizirati i uređivati svoje zapise. SNAPCAM je još jedna fotoaplikacija, koja omogućuje kreiranje fotopriča, dijeljenje albuma s prijateljima i bilježenje trenutaka. Panagraph je napredna fotografska aplikacija ekskluzivno napravljena za Nokiju, kojom se mogu kreirati mozaici.

Tu je i Yelp, koji će na Lumiju donijeti i augmented reality funkcionalnost, odnosno, korisnici će moći vidjeti ocjene mjesta i broj zvjezdica, koje su drugi korisnici zabilježili za određenu lokaciju, pogledom kroz leću kamere. CNN optimizira svoju aplikaciju za WP 8, a omogućit će se dijeljenje visokokvalitetnih slika kroz opciju iReporters. I za kraj, Foursquare na novoj Nokiji također daje mogućnost za dijeljenje fotografije visoke rezolucije, ali i stavljanje jednoga od 50 fotografskih filtera.

Uređaj, inače, dolazi u žutoj, bijeloj i crnoj boji, a u Americi će biti u prodaji od 26. srpnja, po cijeni od 299 dolara uz dvogodišnji ugovor. Na kinesko i ključna europska tržišta doći će u ovome kvartalu, a nema informacije kada će biti u ponudi u našoj regiji.

 

Usporedite teleoperatere i uštedite! →

 

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber