NOVO: Kupi internet, TV i telefon pakete online!

tv-internet-telefon

Kompare.hr svojim korisnicima nudi novu uslugu: Usporedbu, odabir i kupovinu najpovoljnijih telekom paketa na tržištu. Usporedite ponudu 8 najvećih operatera i uštedite vrijeme i novac.

Glava vas boli već i od same pomisli na trud i vrijeme koje morate uložiti kako bi u moru telekom usluga odabrali paket koji vam najviše odgovara?

Razumijemo vas u potpunosti! Zato smo za vas razvili uslugu koja vam štedi vrijeme i novac, a sve što vas dijeli od najpovoljnijeg i za vas krojenog paketa telekom usluga je nekoliko klikova i jedan kratki telefonski poziv.

 

Što trebam napraviti za najpovoljniji paket?

Kliknite na ponudu telekomunikacijskih usluga i pratite par brzih koraka.

  • Upišite adresu i provjerite dostupnost usluga operatera
  • Usporedite i odaberite najbolji paket za vaše kućanstvo
  • Zatražite ponudu i sklopite ugovor putem kompare.hr

Nakon što ste zatražili ponudu i upisali svoje podatke, na vašu će e-mail adresu stići dodatne informacije i sljedeći koraci.

Naši će vam djelatnici rado odgovoriti na sva pitanja i detaljno pojasniti sva “sitna slova” pojedinog operatera.

 

Zašto kupiti na kompare.hr?  

Kompare.hr jedini je neovisni web servis koji ne favorizira niti jednog telekom operatera. To znači da ćemo vam prezentirati najbolju i najpovoljniju ponudu, neovisno o tome koji je operater u pitanju.

Svakodnevno ažuriramo podatke i uspoređujemo ponudu svih telekom operatera: Hrvatski Telekom, Bnet, Iskon, VIP, H1 telekom, Optima telekom, Amis i Terrakom.

 

→ Odaberi, usporedi i kupi najpovoljniji paket telekom usluga – online!