NOVO: Kupi internet, TV i telefon pakete online!

tv-internet-telefon

Kompare.hr svojim korisnicima nudi novu uslugu: Usporedbu, odabir i kupovinu najpovoljnijih telekom paketa na tržištu. Usporedite ponudu 8 najvećih operatera i uštedite vrijeme i novac.

Glava vas boli već i od same pomisli na trud i vrijeme koje morate uložiti kako bi u moru telekom usluga odabrali paket koji vam najviše odgovara?

Razumijemo vas u potpunosti! Zato smo za vas razvili uslugu koja vam štedi vrijeme i novac, a sve što vas dijeli od najpovoljnijeg i za vas krojenog paketa telekom usluga je nekoliko klikova i jedan kratki telefonski poziv.

 

Što trebam napraviti za najpovoljniji paket?

Kliknite na ponudu telekomunikacijskih usluga i pratite par brzih koraka.

  • Upišite adresu i provjerite dostupnost usluga operatera
  • Usporedite i odaberite najbolji paket za vaše kućanstvo
  • Zatražite ponudu i sklopite ugovor putem kompare.hr

Nakon što ste zatražili ponudu i upisali svoje podatke, na vašu će e-mail adresu stići dodatne informacije i sljedeći koraci.

Naši će vam djelatnici rado odgovoriti na sva pitanja i detaljno pojasniti sva “sitna slova” pojedinog operatera.

 

Zašto kupiti na kompare.hr?  

Kompare.hr jedini je neovisni web servis koji ne favorizira niti jednog telekom operatera. To znači da ćemo vam prezentirati najbolju i najpovoljniju ponudu, neovisno o tome koji je operater u pitanju.

Svakodnevno ažuriramo podatke i uspoređujemo ponudu svih telekom operatera: Hrvatski Telekom, Bnet, Iskon, VIP, H1 telekom, Optima telekom, Amis i Terrakom.

 

→ Odaberi, usporedi i kupi najpovoljniji paket telekom usluga – online!

 

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove Općenita obavijest klijentima osiguranja o uvođenju eura

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 kn

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Klikni ovdje za odjavu sa newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber