NOVO: Kupi internet, TV i telefon pakete online!

tv-internet-telefon

Kompare.hr svojim korisnicima nudi novu uslugu: Usporedbu, odabir i kupovinu najpovoljnijih telekom paketa na tržištu. Usporedite ponudu 8 najvećih operatera i uštedite vrijeme i novac.

Glava vas boli već i od same pomisli na trud i vrijeme koje morate uložiti kako bi u moru telekom usluga odabrali paket koji vam najviše odgovara?

Razumijemo vas u potpunosti! Zato smo za vas razvili uslugu koja vam štedi vrijeme i novac, a sve što vas dijeli od najpovoljnijeg i za vas krojenog paketa telekom usluga je nekoliko klikova i jedan kratki telefonski poziv.

 

Što trebam napraviti za najpovoljniji paket?

Kliknite na ponudu telekomunikacijskih usluga i pratite par brzih koraka.

  • Upišite adresu i provjerite dostupnost usluga operatera
  • Usporedite i odaberite najbolji paket za vaše kućanstvo
  • Zatražite ponudu i sklopite ugovor putem kompare.hr

Nakon što ste zatražili ponudu i upisali svoje podatke, na vašu će e-mail adresu stići dodatne informacije i sljedeći koraci.

Naši će vam djelatnici rado odgovoriti na sva pitanja i detaljno pojasniti sva “sitna slova” pojedinog operatera.

 

Zašto kupiti na kompare.hr?  

Kompare.hr jedini je neovisni web servis koji ne favorizira niti jednog telekom operatera. To znači da ćemo vam prezentirati najbolju i najpovoljniju ponudu, neovisno o tome koji je operater u pitanju.

Svakodnevno ažuriramo podatke i uspoređujemo ponudu svih telekom operatera: Hrvatski Telekom, Bnet, Iskon, VIP, H1 telekom, Optima telekom, Amis i Terrakom.

 

→ Odaberi, usporedi i kupi najpovoljniji paket telekom usluga – online!

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber