ISTRAŽILI SMO! Ponuda eSIM uređaja na hrvatskom tržištu

Tko od hrvatskih teleoperatera nudi eSIM uređaje, koja je cijena pretplate i kako se mogu kupiti. Saznajte sve što trebate znati o ovoj novoj tehnologiji na hrvatskom tržištu.

eSIM

Digitalna SIM tehnologija koja nudi brojne prednosti nad postojećim SIM karticama, u Hrvatskoj je dostupna u ponudi dva najveća telekoma, Hrvatskog Telekoma i A1. 

eSIM može i u satove

SIM kartice, podsjetimo, služe za identifikaciju korisnika, a u novoj generaciji te tehnologije su u digitalnom, a ne u fizičkom obliku. Zbog toga više nećete morati „kopati” po mobitelu kada SIM karticu želite prebaciti iz uređaja u uređaj. Isto tako, nećete morati čekati dostavu kada želite novi broj ili novog operatera.

Kako biste mogli uživati u prednostima eSIM-a, morat ćete imati i odgovarajući uređaj. S obzirom na to da mikroprocesor na kojem se nalazi digitalni SIM zauzima vrlo malo mjesta, lako ga je ugraditi ne samo u mobitele, nego i u ostale pametne uređaje poput satova.

eSIM se u HT-u može naručiti online

Želite li eSIM karticu naručiti preko A1, možete to učiniti na prodajnim mjestima ili pozivom službe za korisnike, no još uvijek ne postoji mogućnost narudžbe putem weba.

S druge strane, Hrvatski Telekom nudi i mogućnost online narudžbe pa ne morate gubiti vrijeme na odlazak do najbliže poslovnice ili na telefonski poziv. Hrvatski Telekom prednjači i po broju uređaja koji podržavaju eSIM, kao i po broju tarifa koje možete aktivirati.

Osim mobitela, jedino je putem Hrvatskog Telekoma moguće naručiti pametni sat koji koristi eSIM tehnologiju. Možete birati između dva Samsungova modela.

Zasad samo iPhone podržava eSIM

Kada su u pitanju mobiteli, oba spomenuta operatera trenutačno u ponudi imaju samo iPhone. S obzirom na to da je eSIM relativno nova tehnologija, ne čudi što ponuda još uvijek nije ni blizu ponudi uređaja s klasičnom SIM karticom.

Svakako je pohvalno što ponuđeni iPhone modeli imaju digitalni SIM, ali i utor za klasičnu SIM karticu. Budući da klasična SIM kartica neće tako brzo završiti u ropotarnici povijesti, mudro je imati i jedno i drugo.

Kako odabrati najbolje za sebe

Trebate li eSIM ili jednostavno želite na istom uređaju imati i poslovne i privatne kontakte, javite nam se. Javite nam se čak i i ako razmišljate o drugim opcijama mobilnih tarifa i mobilnog interneta.

Naši savjetnici dnevno uspoređuju i pronalaze najbolje opcije za velik broj ljudi, rade to stručno, informirano i za vas u potpunosti besplatno. Pa umjesto da trošite vrijeme i uspoređujete koja je opcija najbolja za vas, neka vam u tome pomognu naši savjetnici.

Odaberi, usporedi i kupi najpovoljniju mobilnu tarifu → 

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove Općenita obavijest klijentima osiguranja o uvođenju eura

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 kn

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber