Idealna maska za mobitel i kako je odabrati

Maska za mobitel mnogo je više od modnog dodatka. Kada je pravilno odaberete, sigurno će vam smanjiti odlaske serviseru za mobitele, a time i dodatne troškove.

maska za mobitel

Koliko god da su bolji i brži od svojih starijih modela, današnji mobiteli su itekako osjetljivi. To najbolje znaju svi oni koji su oštetili svoj ekran čija zamjena košta gotovo koliko i novi uređaj. Onda je zaista bolje odmah na početku kupiti masku za mobitel, zar ne?

Maska za mobitel treba savršeno odgovarati

Maska za mobitel mora biti skrojena po mjeri vašeg uređaja. To znači da otvori za kameru, tipke, senzor za otisak prsta i utore moraju biti na pravome mjestu. U opisu proizvoda jasno treba biti naveden vaš model mobitela.

Ako nije, nemojte je kupovati. Ne trudite se ugurati mobitel u premalenu masku.

Maska za mobitel može biti i više od zaštite

Odabir najbolje maske ovisi i o tome za što najviše koristite uređaj. Ako, primjerice, često gledate video zapise, odaberite masku koja ujedno služi kao držač mobitela. Ako želite da vam uz mobitel uvijek budu i osobni dokumenti, kartice i novac, onda odaberite onu koja može poslužiti i kao novčanik.

Provjerite koje se sve dodatne mogućnosti nude za vaš model i odaberite ono što vam najviše treba.

Koliko zaštite vam je zaista potrebno

Što je zaštita od pada kvalitetnija, to je maska za mobitel teža. Samim tim, i mobitel postaje teži, a prevelika težina nešto je što vam može zasmetati. Stoga, pokušajte odmjeriti koliko vam je zaštite doista potrebno. Odnosno, razmislite je li vam bitnije da vam mobitel i maska budu lakši ili sigurniji.

Maska za mobitel s vojnim certifikatom

Robusne maske pružaju najveću zaštitu, a većinom ih koriste osobe koje obavljaju terenski posao. Rade se od tvrdih materijala, teške su, ali sačuvat će vam mobitel u situacijama u kojima su obične maske nemoćne.

Osim toga, postoje i maske koje se hvale vojnim certifikatima. To znači da bi trebale biti otporne ne samo na ekstremne padove, nego i na ekstremne temperature, vlagu i slično.

Maska ne mora narušavati dizajn mobitela

Za razliku od tvrdih maski, tanke maske pružaju samo osnovnu zaštitu, ali zato ne narušavaju dizajn vašeg uređaja. Spasit će vam mobitel od ogrebotina i povećati šanse da „preživi” pad, ali ne očekujte čuda.

novi mobitel, razbijen mobitel

Popularne su preklopne maske

Dvodijelne maske, one koje se otvaraju poput novčanika, prilično su popularan odabir. Najčešće služe i kao držači za mobitel, a imaju i dodatne pretince u koje možete staviti kreditne kartice ili posjetnice.

Obratite pažnju na način na koji se zatvaraju. Zatvaranje pomoću magneta vrlo je jednostavno i efektno, ali ponekad masku ne drži dovoljno čvrsto.

Maska s dodatnom baterijom

Maska s dodatnom baterijom teško da će spriječiti kvarove koji na mobitelu nastaju nakon pada, ali će definitivno produljiti vrijeme rada uređaja. Ako vam baterija prebrzo „iscuri” ili nemate priliku često puniti mobitel, maska s dodatnom baterijom svakako će vam olakšati život.

Ne zaboravite zaštititi staklo

Ako vam je svaka maska preteška ili želite dodatno zaštititi ekran mobitela, zaštitno staklo odličan je izbor. Obično dolaze u pakiranjima od više komada pa ih možete zamijeniti kada se ogrebu ili napuknu.

Kada ih ugrađujete, svakako prije upotrebe pročitajte uputstva i ne zaboravite se naoružati strpljivošću i preciznošću.

Odaberi, usporedi i kupi najpovoljniji paket telekom usluga! → 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber