I Allianz izaziva – krenula tržišna utakmica

Ulaskom Hrvatske u Europsku Uniju, započeo je proces liberalizacije na tržištu auto osiguranja. Inozemna konkurencija potaknula je osiguravatelje na poboljšanje vlastite ponude i prilagođavanje potrebama korisnika. Osiguravajuće kuće teže oblikovanju ponude koja će maksimalno biti prilagođena individualnim potrebama korisnika.

Liberalizacija tržišta auto osiguranja tema je koja je već mjesecima aktualna i javnost sa nestrpljenjem očekuje promjene koje će proizaći iz tog procesa. Generali osiguranje je prvo prihvatilo nove tržišne uvjete, te ponudilo tržištu niže cijene auto osiguranja. Allianz je prvi bitni igrač na tržištu koji se usudio odgovoriti i prilagoditi cjenike potrošačima.

Što li to Allianz sprema?

Allianz osiguranje na hrvatskom tržištu djeluje od 1999. godine, a danas drži 13% tržišnog udjela u sektoru osiguranja u Hrvatskoj samim time zauzima drugu poziciju među hrvatskim osiguravateljima.

Prema podacima Hrvatskog ureda za osiguranje, Allianzov udio na tržištu auto osiguranja u Hrvatskoj u 2012. godini iznosio je 9,37 posto. Usporedbe radi, udio Generali osiguranja iste godine iznosio je 2,54 posto. Evidentno je da su oba osiguratelja odlučna u namjeri da povećaju svoje udjele na tržištu te konkuriraju vodećima. Navedenu tezu Generali je potvrdio brzom reakcijom na tržišne promjene, a Allianz uzvraćanjem udarca.

Što sadrži Allianzova ponuda?

Novi izazivač na tržištu auto osiguranja, Allianz jutros je medijima izašao s porukom: „Oslobodili smo cijene“. Istražili smo što sadrži Allianzova ponuda.

Nova ponuda Allianz auto osiguranja obuhvaća:

  • Besplatnu pomoć na cestama u Hrvatskoj za sve korisnike koji sklope policu obveznog osiguranja do 31.3.2014 godine
  • Sakupljanje MultiPlusCard bodova
  • Obiteljski popust
  • Pravnu pomoć – troškove zastupanja
  • Zaštitu ostvarenog bonusa čak i u slučaju štete ukoliko dvije godine nakon ostvarenih 50% bonusa nije skrivljena šteta

Usporedba cijena auto osiguranja

Uz kompare.hr provjerite cijenu auto osiguranja prema osobnim karakteristikama

Putem kompare.hr kalkulatora autoosiguranja usporedili smo cijene. Ponuda Allianza je prilično atraktivna i jedna od povoljnijih, međutim ne uvijek.  Cijena auto osiguranja ovisi o više čimbenika kao što su registarske oznake, snaga automobila, visina bonusa pa čak i dob vozača. Ovisno o kombinaciji čimbenika mijenja se cijena auto osiguranja i isplativnost ponude pojedinih ponuđača.

 

Ugovorite auto osiguranje online! →

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber