EON TV i njegove mogućnosti

Sigurno ste već čuli za EON TV, ali znate li koje su njegove mogućnosti? Sve važne informacije i detalje donosimo u nastavku teksta.

Što je EON TV?

TV platforma s bogatim TV sadržajem i pristupom Video klubu. Najkraće rečeno, radi se o super internet i tv kombinaciji koja je potpuno mobilna, što znači da ju uvijek možete nositi sa sobom i koristiti bilo gdje u Hrvatskoj.

TV

Korištenje EON usluge

Za korištenje usluge trebat će vam pristup brzom i stabilnom internetu. Glavna prednost je to što se EON aplikacija može koristiti na svim uređajima – televizoru, pametnom telefonu, računalu, tabletu i Smart TV-u.

Na jednom računu možete otvoriti do 5 profila, a prijavljujete se putem svog korisničkog imena i lozinke.

Ako volite tamne teme, sigurno će vas razveseliti mogućnost gledanja na tamnoj ili svijetloj pozadini i to na svim uređajima.

EON TV paketi

TV programi ovise o EON paketu koji odaberete. Provjerite EON TV popis kanala i saznajte što sve uključuju 3 ponuđene opcije: EON START TV, EON FULL TV i EON PREMIUM TV, tj. nude li programe koji vas najviše zanimaju.

Personalizirani TV sadržaj

Kada otvorite svoj profil, primijetit ćete da EON uči što volite i počinje s preporukama sadržaja koji bi vas mogao zanimati. To znači da nakon nekog vremena možete očekivati potpuno personalizirani TV i Video klub sadržaj. Uz to, svoje omiljene serije, filmove i emisije moći ćete pronaći na jednom mjestu, točnije u kategoriji “Moji sadržaji”. Također, bit će vam dostupan i EON KIDS, novo okruženje s dječjim TV kanalima i Video klub sadržajima u kojima će djeca sigurno uživati.

TV sadržaj možete gledati i do 7 dana unatrag, a najpopularnije kanale uživo uvijek gledate u visokoj kvaliteti. Još jedna prednost je to što sadržaj možete početi gledati na jednom uređaju, a nastaviti na drugome kada to želite.

Ako navedene mogućnosti odgovaraju vašim potrebama i želite ugovoriti EON TV, na kompare.hr to možete učiniti brzo, jednostavno i online.

TV

Ako vas zanimaju drugačiji TV paketi, Kompare stručnjaci će vam sigurno pronaći najbolju opciju jer surađujemo sa svim velikim nacionalnih operatorima pa možemo usporediti više ponuda na tržištu. Pritom ne preferiramo nijednog ponuđača, već nam je najvažnije upravo zadovoljstvo naših korisnika.

Za sva pitanja smo vam na raspolaganju na broj 01 555 0666 ili mail telekom@kompare.hr radnim danom od 8 do 20 sati i subotom od 9 do 14 sati.

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber