Zašto je dobro imati dodatno zdravstveno osiguranje

Kada smo zdravi i nemamo nikakvih tegoba, rijetko kada razmišljamo o zdravlju, zar ne? Međutim, ako nam se stanje pogorša, trebamo što prije reagirati i otići k liječniku kako bismo prvo utvrdili o čemu se radi. Zatim trebamo dobiti uputnicu za specifičan pregled, nakon čega dolazimo na listu čekanja. Nemojte čekati da se nešto dogodi i stavite svoje i zdravlje svoje obitelji na prvo mjesto! Već si danas osigurajte bolje zdravstvene usluge uz dodatno zdravstveno osiguranje te brže i jednostavnije obavljajte sve potrebne preglede.

Što je dodatno zdravstveno osiguranje?

Radi se o dobrovoljnoj vrsti osiguranja koje omogućava viši standard zdravstvenih usluga u privatnim poliklinikama. Također, djeluje kao preventiva i kurativa vašeg zdravlja i može se ugovoriti samo kod privatnih osiguravajućih kuća. Ako, na primjer, želite obaviti sistematski pregled što prije, ovakvo privatno zdravstveno osiguranje je idealno za vas jer osim što ćete brzo doći na red i neće vam trebati uputnica, sve ćete moći obaviti u poliklinici u kojoj želite.

Želite usporedbu polica više osiguravajućih kuća? Na kompare.hr ćete pronaći najbolje dodatno zdravstveno osiguranje!

Što sve dodatno osiguranje može uključivati?

  • sistematske preglede
  • specijalističke preglede (npr. kod ginekologa, endokrinologa, kardiologa, oftalmologa i sl.)
  • dijagnostiku (npr. ultrazvuk, rendgen, laboratorijske pretrage, ergometriju, CT, MR itd.)
  • fizikalnu terapiju
  • male operativne zahvate

Pokrića dodatnog osiguranja ovise o paketu koji odaberete, a isti se razlikuju u svim osiguravajućim kućama. Na primjer, možete odabrati opciju koja ne uključuje sistematski pregled, koja ga uključuje jedanput u 1 godini ili pak jedanput u 2 godine. Također, možete odabrati opciju proširenog sistematskog pregleda svake godine koja obuhvaća puno različitih pretraga koje će vam dati najbolju sliku vašeg zdravlja, zajedno s pokrićima za ostale vrste pregleda. Odabir je na vama.

Kako se polica dodatnog osiguranja ugovara?

Za početak, ispunite podatke ovdje ili nam se javite na broj 01 555 0666. Nakon što nam javite svoje želje i potrebe, proći ćemo kroz sva sitna slova i usporediti ponude najznačajnijih osiguravajućih kuća i na jednom ćemo vam mjestu ponuditi više različitih opcija polica osiguranja. Na taj ćete način uštedjeti svoje dragocjeno vrijeme i dobiti sve ponude od kojih ćete odabrati najbolju za sebe, koju ćete zatim vrlo lako moći kupiti online. Potrebnu papirologiju ćete dobiti odmah na mail, a možemo vam ju dostaviti i na kućnu adresu.

Za sva pitanja smo uvijek tu pa slobodno pitajte sve što vam nije jasno ili ako trebate više informacija oko samih pokrića police osiguranja.

Bitno za znati:

Kod nekih ćete osiguravajućih kuća na početku trebati ispuniti zdravstveni upitnik i priložiti svoju medicinsku dokumentaciju o čemu će na kraju ovisiti i cijena police osiguranja.

 

Za koga je dodatno zdravstveno osiguranje?

Za sve koji brinu o svojem zdravlju i nemaju hitnih zdravstvenih problema.

Najučinkovitiji način brige o zdravlju upravo je odlazak na redoviti sistematski pregled kako bi se, u slučaju da postoje, na vrijeme otkrile moguće nepravilnosti u organizmu te zatim pravovremeno reagiralo u potrebnom smjeru.

Budući da su sistematski pregled i kod većine osiguravajućih kuća ginekološki pregled, ultrazvuk dojke, ultrazvuk prostate i PSA preventiva, možete ih obaviti bez uputnice, dok ćete za druge vrste pretraga trebati indikaciju.

U slučaju da prije ugovaranja police osiguranja imate određene indikacije, one uglavnom neće biti uključene u vaša pokrića. U uvjetima većine osiguravajućih kuća navodi se da ne postoji obveza za pružanje usluga za bolesti, stanja i liječenja planiranih i preporučenih od strane liječnika prije početka osiguranja.

Zašto se isplati ugovoriti policu osiguranja putem kompare.hr?

Osim što vam štedimo novac i vrijeme, također:

  • nudimo stručan i iskren odgovor na sva vaša pitanja
  • besplatno uspoređujemo različite ponude više osiguravajućih kuća
  • sve možete dogovoriti brzo i jednostavno – putem maila i telefonskog poziva

Za sva vaša pitanja dostupni smo od ponedjeljka do petka od 8 do 16h na 01 555 0666 ili dzo@kompare.hr.

Pobrinite se za svoje zdravlje na vrijeme i…

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
kompare.hr stranica zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možete pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber