Dodatno zdravstveno osiguranje

U vrijeme kada polica osnovnog zdravstvenog osiguranja uključuje sve manje segmenata liječenja i mogućnosti, ispitali smo za vas što omogućavaju police dodatnog zdravstvenog osiguranja. Kao rezultat toga, nastala je usporedba polica dodatnog zdravstvenog osiguranja.

Neugodne trenutke poput bolesti ili zdrastvenih poteškoća moguće je značajno umanjiti ili olakšati, unutar usporedbe možete pronaći pregledne usporedbe polica Basler osiguranja Zagreb te Croatia zdravstvenog osiguranja . Izvukli smo za vas najvažnije segmente polica, a zbog brojnih mogućnosti najbolje je dodatno pogledati usporedbe i ponude na stranici kompare.hr.

1.Preventivni sistematski pregledi

Dok se često može čuti kako „puno više ulažemo u servis osobnog automobila nego u vlastito zdravlje“ svjesnost o važnosti godišnjeg pregleda i dalje nije visoka. Zbog toga je uključenost preventivnih sistematskih pregleda u police dodatnih zdravstvenih osiguranja iznimno pozitivna. Istraživanja su pokazala kako čak do 60 posto smrti pacijenata uzrokuju bolesti koje se mogu uočiti u ranim fazama i tako kvalitetnije liječiti.  Uz to, već sama pojedinačna vrijednost sistematskog pregleda čini značajan dio cijene kompletne godišnje police dodatnog zdravstvenog osiguranja, a koja uključuje još dosta drugih segmenta.

2. Ušteda vremena je i ušteda novca

U vrijeme dok nemamo vremena za važne stvari poput odlaska liječniku, mogućnost dogovaranja pregleda bez potrebe za uputnicom ili upisom na listu čekanja značajna je prednost. Na taj se način omogućava viši standard zdravstvene usluge, a na preglede se odlazi u ugovorne privatne poliklinike ili ambulante.

3. Značajno brža i kvalitetnija usluga

Unutar određenih polica se nudi i usluga dijagnostičkih pregleda za koje se u sustavu javnog zdravstva čeka i više od pola godine npr. magnetska rezonanca, a uz određene nadoplate moguće je dogovoriti i liječenje u inozemstvu. Ugovorne privatne poliklinike i ambulante se često i temeljito kontrolira kako bi se osigurala najviša razina usluge, čime se osim liječničkog odnosa pojačava i onaj ljudski, često i presudan odnos u trenucima zdravstvenih problema.

4.Veliki izbor liječnika specijalista

U slučaju bolesti police dodatnog zdravstvenog osiguranja pokrivaju i veliki broj grana medicine. Tako police Basler osiguranja uključuju čak i specijalističke preglede pulmologa te psihijatra, dok Croatia zdravstveno osiguranje u obje svoje police nudi specijalističke preglede infektologa i anesteziologa. Ovisno o opsegu police, osiguranik ima pravo na kontrolne preglede od dva do devet puta godišnje kako bi se liječenje odvijalo u kontroliranim uvjetima.

5. Pregršt dodatnih mogućnosti

Osim spomenutih mogućnosti liječenja izvan granica Hrvatske, sve police koje možete pregledati na našim stranicama omogućavaju veliki izbor dodatnih modula. Na taj način možete proširiti policu dodatnog zdravstvenog osiguranja i svojoj polici pridodati pakete za koje vjerujete da mogu biti korisni za vas i smanjiti vam potencijalne troškove liječenja. U policama Basler osiguranja riječ je o doplatama za veći broj usluga zdravstvene zaštite, dok kod Croatia zdravstvenog osiguranja zanimljivi su Antistress paket te Stomatološke usluge.

Zatražite ponudu za program koji najviše odgovara vašim potrebama, odaberite način na koji želite da vas osiguranje kontaktira te ugovorite policu dodatnog zdravstvenog osiguranja.

 

Usporedi osiguranja, kupi online i uštedi. Klikni!

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber