Bonbon od danas nudi pretplatu

Mobilni operator Bonbon od danas kreće i s pretplatom. I u ovoj novoj ponudi zadržava se isti koncept – bez velikog kompliciranja, slaganje paketa poruka, poziva i interneta po želji, a cijene tarifa i paketa identične su onima na bonove. No, zašto onda prelaziti na pretplatu? Bonbon je dao osam razloga.

Korisnici imaju mogućnost odabira i slaganja paketa.

Prvi je razlog upravo taj što korisnici mogu sami birati veličine paketa i slagati ih po volji. Nadalje, moguće je ograničiti potrošnju, a korisnici neće morati plaćati radijsku frekvenciju. Tu je i onih uobičajenih 1000 minuta razgovora i 1000 SMS-ova mjesečno sve do 2020. prema drugim korisnicima ove mreže. Cijena nakon potrošenog paketa razgovora, SMS-a i interneta ostaje ista kao i u paketu, nema ugovorne obveze niti naknade za uspostavu poziva.Naravno, i dalje je prisutna online korisnička služba 24 sata na dan, Facebooku, Twitteru i chatu.

Pretplata bez ugovorne obveze i radijske frekvencije.

Inače, minimalna mjesečna potrošnja može iznositi 40 kn, 80 kn ili 160 kuna, što se može mijenjati svakoga mjeseca. Za mjesečnu potrošnju od 80 kuna dobiva se 50 posto popusta na jedan paket, a za 160 kuna 50 posto popusta na dva paketa po izboru. Što se tiče ograničenja potrošnje, korisnici mogu odabrati da im stiže SMS obavijest nakon potrošenog određenog iznosa ili odrediti limit računa nakon kojega više ne može koristiti uslugu.

 

Usporedite teleoperatere i uštedite! →

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber