AKCIJA: Ugovorite Wiener štedno osiguranje djece i ostvarite do čak 50% godišnje premije!

I kad su poslušna i kad su nestašna, naša su nam djeca najvažnija i uvijek na oku. Zato smo, u suradnji s Wiener osiguranjem, za postojeće kompare kupce pripremili odličnu akciju!

Ugovorite KIDS Benefit životno osiguranje do 31. prosinca 2017. Mi ćemo vam pokloniti 20%, 36% ili čak 50% godišnje premije osiguranja! Osigurajte financijska sredstva svom djetetu u budućnosti.

Unatoč svom oprezu, svakodnevno svjedočimo nezgodama. Ako želite biti maksimalno pripremljeni i sigurni kad je u pitanju dobrobit vaših mališana, razmislite o ugovaranju Wiener KIDS Benefit životnog osiguranja.

Polica Wiener štednog osiguranja djece pokriva i vaše dijete i vas kao ugovaratelja. Pruža vam priliku da sustavno i efikasno prikupljate novac za važne trenutke koji su pred vama.

 

KIDS Benefit životno osiguranje možete ugovoriti u ime svog djeteta, i to do 15. ili 25. godine starosti. Ovisno o ugovorenom trajanju police, Kompare će vam darovati 20%, 36% ili čak 50% godišnje premije osiguranja.

Ugovorite li policu za vaše novorođenče u trajanju od 18 godina, ušteđeni ćete novac tako dobiti u pravo vrijeme. Prije fakulteta, vozačke škole ili pak kupovine prvog automobila!

 

 Wiener KIDS Benefit polica vam uključuje:

  • štednju za vaše dijete kroz osiguranje vas kao roditelja ili skrbnika
  • osiguranje od nezgode vašeg djeteta do iznosa od 27 tisuća kuna
  • osiguranje vas kao roditelja ili skrbnika
  • nastavak uplaćivanja premije do isteka police u slučaju smrti ili trajne nesposobnosti

Kako biste uhvatili akciju, prvu godišnju premiju plaćate jednokratno – umanjeno za Kompare popust. Potom sami birate dinamiku plaćanja. Policu morate ugovoriti i realizirati isključivo do 31.12.2017.

Za sva pitanja i ugovaranje police javite se direktno našem savjetniku za osiguranje na roland@kompare.hr ili telefonski na 01 555 0666.

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber