AKCIJA: Ugovorite Wiener štedno osiguranje djece i ostvarite do čak 50% godišnje premije!

I kad su poslušna i kad su nestašna, naša su nam djeca najvažnija i uvijek na oku. Zato smo, u suradnji s Wiener osiguranjem, za postojeće kompare kupce pripremili odličnu akciju!

Ugovorite KIDS Benefit životno osiguranje do 31. prosinca 2017. Mi ćemo vam pokloniti 20%, 36% ili čak 50% godišnje premije osiguranja! Osigurajte financijska sredstva svom djetetu u budućnosti.

Unatoč svom oprezu, svakodnevno svjedočimo nezgodama. Ako želite biti maksimalno pripremljeni i sigurni kad je u pitanju dobrobit vaših mališana, razmislite o ugovaranju Wiener KIDS Benefit životnog osiguranja.

Polica Wiener štednog osiguranja djece pokriva i vaše dijete i vas kao ugovaratelja. Pruža vam priliku da sustavno i efikasno prikupljate novac za važne trenutke koji su pred vama.

 

KIDS Benefit životno osiguranje možete ugovoriti u ime svog djeteta, i to do 15. ili 25. godine starosti. Ovisno o ugovorenom trajanju police, Kompare će vam darovati 20%, 36% ili čak 50% godišnje premije osiguranja.

Ugovorite li policu za vaše novorođenče u trajanju od 18 godina, ušteđeni ćete novac tako dobiti u pravo vrijeme. Prije fakulteta, vozačke škole ili pak kupovine prvog automobila!

 

 Wiener KIDS Benefit polica vam uključuje:

  • štednju za vaše dijete kroz osiguranje vas kao roditelja ili skrbnika
  • osiguranje od nezgode vašeg djeteta do iznosa od 27 tisuća kuna
  • osiguranje vas kao roditelja ili skrbnika
  • nastavak uplaćivanja premije do isteka police u slučaju smrti ili trajne nesposobnosti

Kako biste uhvatili akciju, prvu godišnju premiju plaćate jednokratno – umanjeno za Kompare popust. Potom sami birate dinamiku plaćanja. Policu morate ugovoriti i realizirati isključivo do 31.12.2017.

Za sva pitanja i ugovaranje police javite se direktno našem savjetniku za osiguranje na roland@kompare.hr ili telefonski na 01 555 0666.