AKCIJA: Ugovorite Wiener štedno osiguranje djece i ostvarite do čak 50% godišnje premije!

I kad su poslušna i kad su nestašna, naša su nam djeca najvažnija i uvijek na oku. Zato smo, u suradnji s Wiener osiguranjem, za postojeće kompare kupce pripremili odličnu akciju!

Ugovorite KIDS Benefit životno osiguranje do 31. prosinca 2017. Mi ćemo vam pokloniti 20%, 36% ili čak 50% godišnje premije osiguranja! Osigurajte financijska sredstva svom djetetu u budućnosti.

Unatoč svom oprezu, svakodnevno svjedočimo nezgodama. Ako želite biti maksimalno pripremljeni i sigurni kad je u pitanju dobrobit vaših mališana, razmislite o ugovaranju Wiener KIDS Benefit životnog osiguranja.

Polica Wiener štednog osiguranja djece pokriva i vaše dijete i vas kao ugovaratelja. Pruža vam priliku da sustavno i efikasno prikupljate novac za važne trenutke koji su pred vama.

 

KIDS Benefit životno osiguranje možete ugovoriti u ime svog djeteta, i to do 15. ili 25. godine starosti. Ovisno o ugovorenom trajanju police, Kompare će vam darovati 20%, 36% ili čak 50% godišnje premije osiguranja.

Ugovorite li policu za vaše novorođenče u trajanju od 18 godina, ušteđeni ćete novac tako dobiti u pravo vrijeme. Prije fakulteta, vozačke škole ili pak kupovine prvog automobila!

 

 Wiener KIDS Benefit polica vam uključuje:

  • štednju za vaše dijete kroz osiguranje vas kao roditelja ili skrbnika
  • osiguranje od nezgode vašeg djeteta do iznosa od 27 tisuća kuna
  • osiguranje vas kao roditelja ili skrbnika
  • nastavak uplaćivanja premije do isteka police u slučaju smrti ili trajne nesposobnosti

Kako biste uhvatili akciju, prvu godišnju premiju plaćate jednokratno – umanjeno za Kompare popust. Potom sami birate dinamiku plaćanja. Policu morate ugovoriti i realizirati isključivo do 31.12.2017.

Za sva pitanja i ugovaranje police javite se direktno našem savjetniku za osiguranje na roland@kompare.hr ili telefonski na 01 555 0666.

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove Općenita obavijest klijentima osiguranja o uvođenju eura

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 kn

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber